Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Έχει να γίνει της ...ΕΠΣΝΑς

''  Αξιότιμε κ. Παπαχρήστο,

Αρχικά θα ήθελα  να σας συγχαρώ για την πολύτιμη προσπάθεια που καταβάλετε. Ακόμα και αν η προσπάθεια σας αυτή δεν επιβραβευτεί άμεσα εκτιμώ ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσετε.

Ακούγοντας περιστασιακές συζητήσεις για τους υποψηφίους συνεργάτες σας καθώς τίποτα επίσημο δεν έχει δημοσιευθεί επιφυλακτικά συμπεραίνω ότι η προσπάθεια σας αφορά την εξυγίανση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραστρατήσετε από τον  τιθέμενο στόχο.

Ο λόγος που σας γραφώ την παρούσα επιστολή είναι η δήλωση του κ.    Π.Παπαδόπουλου  που δημοσιεύτηκε στα blog του νομού.

Εκτιμώ ότι αν η προσπάθεια σας δεν έχει σαν βασικό στόχο την εξουσία αλλά την πραγματική εκκαθάριση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχτείτε την υποψηφιότητα του κ. Π. Παπαδόπουλου, καθώς αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει να θυμίζει σε τίποτα το παρελθών.

Δεν μπορείτε να δεχτείτε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε πιστά για αρκετά χρόνια το διεφθαρμένο σύστημα που κατηγορείτε και σήμερα θυμήθηκε ότι αυτό που υπηρετούσε «οδηγούσε σε  απραξία και μαρασμό, υπήρξε μόνο φορολογικός εισπράκτορας, δρούσε χουντικά…….. και έφτανε την κατάσταση στο απροχώρητο».

Άνθρωπος που μετείχε στις σημαντικότερες επιτροπές (αμισθί;) για δυο τετραετίες  τώρα θυμήθηκε την απραξία;

Αν πραγματικά οι στόχοι σας κ. Παπαχρήστο είναι αυτοί που περιγράφετε σε κάθε σας ανακοίνωση ο άνθρωπος αυτός δεν σας χεριάζετε ακόμα και αν αυτό ισοδυναμεί με ήττα.

Οι πράξεις σας θα δείξουν τις πραγματικές σας προθέσεις!!!

                         Με εκτίμηση,

Ανώνυμος παράγοντας

Υ.Γ.1. κ. Π. Παπαδόπουλε αφού βλέπατε όλα αυτά γιατί δεν παραιτηθήκατε τόσο καιρό καταγγέλλοντας τα;  

Υ.Γ.2 κ. Π. Παπαδόπουλε αν δεν υπήρχε δεύτερος  συνδυασμός θα πράττατε το ίδιο η θα ήσασταν και πάλι υποψήφιος με την τωρινή διοίκηση;   '' 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sosota milas file!!!
bravo soy!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.Ο κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ....ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...... ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε παιδία μα είστε χαζοί; πιστέψατε ότι ο Παπαχρηστος πάει για εξυγίανση δεν είμαστε καλά τι εξυγίανση με Βιζβικη και Παλίατσα . είμαι περήφανος που ποτέ δεν τους πίστεψα εσείς που τον πιστέψετε καθίστε να βλέπετε τις μεταγραφές μετάξι τους έχει να πέσει γέλιο!!!!

Ανώνυμος είπε...

pes ta re file!!!!tora exoyme kai mpantieres kai sthn mpala

Ανώνυμος είπε...

πώς ένας προοδευτικός πολίτης, όπως δηλώνει, συνεργάζονταν με ανθρώπους που είχαν χουντκές συμπεριφορές απορίας άξιον.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπαχρηστο μάλλον ο κ Παπαδόπουλος μας υποτιμάει αδρά η σιωπή του τις δυο αυτές τετραετίες σημαίνει έσχατη συνένοχη. Δεν έχει να ξεχωρίσει σε τίποτα από αυτούς που τώρα κατηγορεί και τόσα χρόνια συνεργάζονταν. Έξαλλου είμαι από ανθρώπους που επ' ουδενί δεν αρνούμαι την ανάγκη ανανέωσης της ΕΠΣΝΑ αλλά όχι με τους όρους που επιθυμούν οι «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» . Όχι ανανέωση με τον κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, κ ΠΑΛΙΑΤΣΑ κ. ΒΙΣΒΙΚΗ γιατί τα δείγματα γραφής τους στην κοινωνία δεν είναι και τα θετικότερα.

Ανώνυμος είπε...

Κανεις κύριος Παπαδόπουλος και οποιοσδήποτε άλλος μπορούσε όλα αυτά τα χρονια να δουλέψει και να προσφέρει για το ποδόσφαιρο του νομου μας, έτσι όπως ήταν το κατεστημένο στην ΕΠΣΝΑ. Υγιής δυνάμεις όπως αυτή του κυριου Παπαδόπουλου ασφυκτιούσαν και δεν μπορούσαν να εκφραστούν όπως έπρεπε. Σε ένα αρχιγοκρατικο,μοναρχικό,καρεκλοκεντρικο σύστημα κανεις δεν μπορεί λειτουργήσει συλλογικά. Αυτό χάθηκε όλα αυτά τα χρονια. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός Νέοι Ορίζοντες και ο επικεφαλής Τάκης Παπαχρήστος με το ήθος που τον διαπρέπει, την εμπειρία του ως παράγοντας που τα τελευταία 10 χρονια έχει πληρώσει από την τσέπη του αρκετά το τοπικό ποδόσφαιρο, και αυτό το λέω διότι πολλοί που μιλούν εναντίον δεν έχουν πληρώσει ποτε ούτε εισιτήριο σε αγώνες,είναι ο καταλληλότερος, νεότερος, με γνώσεις στο αντικείμενο και αγάπη για αυτό που κάνει! μπορεί κάποιοι βεβαια να τρομοκρατούνται από το όλα στο φως και να αντιδρούν σπασμωδικά. η αλλαγή θα γίνει και όχι γιατί το θέλουν 5-6 κριτικοί του ποδοσφαίρου αλλα επειδή το θέλουν οι ίδιες οι ομάδες, που αγωνιούν,μοχθούν και αιμορραγούν οικονομικά χωρίς καμια βοήθεια από την στογγύλη τραπέζι τις ΕΠΣΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα όποιος ασφυκτιεί δεν παραμένει και κοκορεύεται για την θέση που κατέχει αλλά παραιτείται καταγγέλλοντας τα. Δεν τα θυμάται μετά από τόσα χρόνια. Όσο για τον κ. Παπαχρήστο κανείς δεν αμφιβάλει για το προφίλ του απλά η ανησυχία των πολλών είναι ότι κάποιοι τον ώθησαν σε αυτήν την διαδικασία επειδή οι ίδιοι δεν είχαν το κοινωνικό υπόβαθρο να μπουν μπροστά αν δεν τους είχε από πίσω ίσως η νίκη να ήταν σίγουρη.

Ανώνυμος είπε...

Προς φίλο 3.54 1.- όλοι εμείς οι παραγόντες έχουμε βάλει από την τσέπη μας χρήματα και μάλιστα πάνω από 10 χρόνια.Βέβαια δεν έχουμε τα λεφτά του προέδρου του παναιτωλικού, αλλά τα καταφέρνουμε . 2.-Δίνοντας χρήματα μόνο χωρίς να ασχολείσαι πραγματικά με το ποδόσφαιρο δεν αποκτάς εμπειρία και γνώσεις για το αντικείμενο. 3.- Αν πάνω στην στρογγυλή τράπεζα της ΕΠΣΝΑ δεν υπάρχουν χρηματα λόγω λιτότητας, ο κ. Παπαχρήστος θα βοηθήσει τα σωματεία βάζοντας χρήματα από την τσέπη του?

Ανώνυμος είπε...

na valete eseis ipopsifiotita re paidia tote. giati katigorite? sas xalaei pou mpike kapoios mprosta na katharisei tin vromia? trekste kai ligo kouniste kana spirto. min eiste mono logia!!!