Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ελληνικό δαιμόνιο

Στην πρώτη είσοδο της πόλης ερχόμενοι από Αντίρριο (οδ. Ναυπάκτου), 200 περ. μέτρα πριν τη διασταύρωση, υπάρχει πινακίδα που δείχνει ότι όποιος κατευθείνεται προς το λιμάνι Αστακούευθεία(φωτο 1). Λίγα μέτρα πιο κάτω, άλλη πινακίδα, δείχνει ότι για Αστακό, πρέπει να στρίψουμε αριστερά, δηλαδή προς Μεσολόγγι. (ΝΑΒΙΠΕ) πρέπει να συνεχίσει

Ερώτηση προς το φωστήρα που επιμελήθηκε της συγκεκριμμένης σηματοδότησης : Εσείς για να πάτε Αστακό θα διασχίσετε όλο το Μεσολόγγι, οδό Ναυπάκτου, Ηρώον, οδό Παπαδιαμαντοπούλου, για να φτάσετε Αιτωλικό ; Δεν θα συνεχίσετε ευθεία να πάτε στην 3η είσοδο της πόλης (διασταύρωση Χαλαζιά) να στρίψετε προς ΚΤΕΟ, και από εκεί για Αιτωλικό; Εκτός αυτού, δεν σκεφτήκατε την επικινδυνότητα της εν λόγω σήμανσης, όταν κάποιος που κινείται ευθεία προς λιμάνι Αστακού (και επομένως προς Αστακό), δει ξαφνικά άλλη πινακίδα που τον προτρέπει να στρίψει ξαφνικά προς τα αριστερά, στη μέση μιας ούτως ή άλλως επικίνδυνης διασταύρωσης; Φροντίστε να αντικατασταθεί η 2η πινακίδα το συντομότερο δυνατόν, πριν πληρώσει κανένας φουκαράς την φαεινή ιδέα σας.

(Και φυσικά δεν νομίζουμε ότι στέκει κανένα επιχείρημα ότι προς Πλατυγιάλι κινούνται βαρέα οχήματα και προς Αστακό τα ΙΧ, επομένως ας περάσουν μια βόλτα κι από την πόλη μας, λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: