Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η Περιοδεία του Γ. Παπαναστασίου στην Πάτρα

 Δελτίο Τύπου
«Η Δυτική Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε και για την οποία θα εργαστούμε από την 1η Ιανουαρίου 2011, θα είναι ένας τόπος, πρώτα για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και τι πιο σημαντικό, άραγε, από τον πάσχοντα άνθρωπο; Από τον πολίτη που ψάχνει την υγειά του και την υγειά των δικών του; Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σταθούμε δίπλα του, αλλά και για να τονώσουμε το καταρρακωμένο ηθικό των γιατρών, των νοσηλευτών και των άλλων εργαζομένων στα νοσοκομεία μας. Εμείς λέμε: Ποτέ κανένας, μόνος του, πια!».

Αυτά, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου, επισκεπτόμενος το πρωί της Παρασκευής το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και το πρώην «409» όπου αντάλλαξε απόψεις με πολίτες, εργαζόμενους και τις διοικήσεις των νοσηλευτικών μονάδων, παρουσιάζοντας παράλληλα, ορισμένες από τις θέσεις του συνδυασμού και τις πρωτοβουλίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων και η θέσπιση ενός «Συμβουλίου Υγείας», αποτελούμενο από εμπλεκόμενους φορείς, ως συμβουλευτικό όργανο του Περιφερειάρχη.
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, κ. Αμβρόσιο, με τον οποίο συνομίλησε σε θερμό κλίμα για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Μητρόπολη και τις περιοχές διακονίας της, ενώ ο κ. Αμβρόσιος έδωσε τις ευχές του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη και οι δυο τους δεσμεύτηκαν για αδιάλλειπτη συνεργασία και μετά τις εκλογές.
Αργότερα, ο κ. Παπαναστασίου βρέθηκε στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης στην Πάτρα (Ερμού 36), όπου συναντήθηκε με πολίτες και ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην λειτουργία του, την κ. Ελένη Πανίτσα – Μπακουλοπούλου και τους κ.κ. Ανδρέα Πανταζάτο και Ν. Γκοργόλη.
Ακόμα, το βράδυ της Παρασκευής, ο κ. Παπαναστασίου, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Ανδρέα Μητρόπουλο, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας, κ. Κώστα Χριστόπουλου.
www.zoumedytika.gr
Από την παράταξη «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» ανακοινώνεται επίσης, ότι «στον αέρα» βρίσκεται από την Παρασκευή, το πόρταλ του συνδυασμού, στην διεύθυνση, www.zoumedytika.gr.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.
Το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου και ώρα 12.30 μ.μ. ο εκπρόσωπος του συνδυασμού, κ. Γιάννης Μάκκας θα παραδώσει στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης το πρόγραμμα του συνδυασμού, στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΡΟΛΑΚΚΑΣ
Στις 13.00 του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου, ο κ. Παπαναστασίου θα δεχθεί στο Εκλογικό του Κέντρο, τους εκπροσώπους των συλλόγων και των φορέων της περιοχής της Ξερόλακκας, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ο Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Μητρόπουλος, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα περιοδεύσει στις ορεινές περιοχές των Καλαβρύτων, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με φορείς και πολίτες, παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» για την ανάπτυξη των ορεινών όγκων της Δυτικής Ελλάδας, την πλήρη αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου και του Βουραϊκού, αλλά και την συνδεσιμότητα της ορεινής περιφέρειας της Αχαΐας με τις παραλιακές περιοχές, ώστε να «σπάσει» η απομόνωση των ορεινών περιοχών και να σταματήσει η ερήμωση της αχαϊκής υπαίθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: