Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ρήγμα στην Αδελφότητα - Αποχώρηση Ξ. Μαρούλη

ΞΕΝΟΦΩΝ Ε.ΜΑΡΟΥΛΗΣ

ΚΥΠΡΟΥ 70

Τ.Κ. 30200. Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΩΝ & ΕΞΟΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 17 ΜΑΗ 2010

ΠΡΟΣ το Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΩΝ & ΕΞΟΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΝΤΥΠΟ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κύριοι,

Με δυσάρεστη έκπληξη, έλαβα την πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση που αποφασίσατε να πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2010, στις 11:00 το πρωί.

Μα είναι δυνατόν κύριοι να συμμετάσχουν σ’ αυτήν ΑΠΟΓΟΝΟΙ - ΑΗ- ΣΥΜΙΩΤΕΣ?

Τιμούμε 365 μέρες το χρόνο τους προγόνους μας, όμως η ύψιστη τιμή τους αποδίδεται δυο φορές το χρόνο στα δύο μεγάλα μνημόσυνα, ΒΑΪΩΝ, και ΑΗ-ΣΥΜΙΟΥ.

Θα’ θελα να πιστέψω πως δεν υπάρχει δόλος! Όμως κάτι μυρίζει…..

Σίγουρα υπάρχει σκοπιμότητα που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί!

Μάλλον επιλέξατε αυτήν την ημερομηνία προκειμένου, κάποιους να ξεφορτωθείτε. Προσωπικά, θα συμμετάσχω στο Μεγάλο μνημόσυνο τ’ ΑΗ-ΣΥΜΙΟΥ, και σας δηλώνω την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ, από μέλος της Διεθνούς Αδελφότητας.

Συγχαρητήρια, κρατήστε την…….Σφραγίδα!

Με τιμή

στους προγόνους μου

ΞΕΝ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφυγε ο καταξοχην βλαχοαπογονος και παει στο αυθαιρετο του να τα πινει με τον δημαρχο και να κοιταζουν μαζι την ομπρελλα που κραταγε στην μιμη

Ανώνυμος είπε...

χεστηκε η φοραδα στ αλωνι με την αποχωρησή σου.

Ανώνυμος είπε...

Captain μαρούλιε γράψε τι θές να πείς γιατί όπως τα γράφεις δεν κατάλαβε κανείς τίποτε. Θές ή δεν θές απογόνους αη-σημιώτες (υπήρξαν και πρόγονοι τέτοιοι;) Δηλ. σε 10 χρόνια περίπου δεν θα υπάρχει τίποτε γιατί όλοι πέθαναν. Να καταλάβουμε δηλ.
Ενας Αη σημιώτς και όχι μέλος αδιλφότιτας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ..ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα ωα. Θα ιδρύσει αδελφότητα με τον Λαδόγιαννο... Χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΡΥΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

τι να πεί κανείς για τον κ Μαρούλη που οψιμότατα θυμήθηκε ότι ήταν Μεσολογγίτης και σαν να μην έφτανε αυτό ήλθε να μας λύσει όλα τα προβλήματα γιατί αυτός μόνο ξέρει τις λύσεις. Ο αγαπημένος του δήμαρχος ήταν η κυριότερη απο αυτές και έτσι πάνε πακέττο.
Οσο για την Αδελφότητα , παρα το ότι απαρτίζεται απο σημαντικούς έως σημαντικότατους ανθρώπους , απο την αρχή το εγχείρημα αυτό θύμιζε περιχαράκωση και μύριζε ανθρώπινο διαχωρισμό , δηλαδή το εντελώς αντίθετο απο ότι πρέσβευαν οι "πρόγονοί τους". Μακάρι να το ξανασκεφτόταν και να ρίχνανε αλλού τη δημιουργικότητά τους . Το Μεσολόγγι τους χρειάζεται.
Εκ σαλτσίνου

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση όμως πως είναι καλός Μάγερας.Όμως είναι σε λάθος παρέα. Η αποχώρηση από την αδελφότητα στο όνομα μιας ασημάντου πανηγύρεως αποτελεί πλήγμα γι όλους τους ιππότες σταυροφόρους της ένδοξης εξόδου !!
Καλώς τον σερασκέρη μας τον καπετάν Μαρούλη !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΠΩς ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΒΆΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ; ΒΑΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ";ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙς ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙς ΚΛΕΙΣΤΟ-CLUBIΣΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΕΤΑΙ" ΟΠΩς ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ! Υ.Γ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ "ΜΑΡΑΖΙ" ΝΑ... ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ κ.ΜΑΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στην εξέταση DNA που μου έγινε δυστυχώς δεν ευρέθη το "γονίδιο" των εξοδιτών, και ως εκ τούτου νιώθω ημιαπόγονος και δεν νομιμοποιούμαι να εκφέρω την δέουσα άποψιν...

Μανώλης