Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νέα υποψηφιότητα για την ΕΠΣΝΑ. Τέλος εποχής για κάποιους ;

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η κατάσταση στο Τοπικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε μη ανεκτά επίπεδα, σε ένα τέλμα από το οποίο δεν φαίνεται εύκολο να βγει. Τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι, όχι μόνο διοικούν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νιας, αλλά και δεν είχαν ποτέ αντίπαλο στις εκλογές. Ορισμένες φορές κατά το παρελθόν υπήρξαν άνθρωποι που θέλησαν να διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣΝΑ, αλλά κατά…απροσδιόριστο τρόπο αυτές οι υποψηφιότητες πάντα σκόνταφταν σε κάποιο τυπικό - νομικίστικο σημείο.

Στις επερχόμενες εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρχει αντίπαλος για τη νυν διοίκηση της ΕΠΣΝΑ. Ο Επιχειρηματίας και Πολιτικός Μηχανικός Τάκης Παπαχρήστος, ήδη κινείται σ αυτή την κατεύθυνση και έχει κάνει ήδη αρκετές επαφές ώστε να δει το κλίμα, αλλά και να αναζητήσει άξιους συνεργάτες στην προσπάθεια που ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε πρόσφορο έδαφος όπου απευθύνθηκε και αυτό τον έχει κάνει να έχει δοθεί ολοκληρωτικά σ αυτό που θέλει να πετύχει. Οι διαμαρτυρίες των ομάδων το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως παρακίνησαν τον Αντιπρόεδρο του Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου, όπως τουλάχιστον ο ίδιος έχει πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του.

Σε πρώτη φάση δεν λέει πολλά, ούτε εξαγγέλλει συγκεκριμένα πράγματα, διότι θέλει να προκύψουν μέσα από συνεργασία με τους μελλοντικούς του συνεργάτες, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν δεν γνωστοποιείται κάτι συγκεκριμένο, όσον αφορά τα πρόσωπα, αλλά είναι σίγουρο πως θα γίνει και αυτό. Οι χαμηλοί τόνοι φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή για τον κ Παπαχρήστο, παρά τον δυναμικό τρόπο που εισέρχεται στα κοινά. Του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είχαμε για την υποψηφιότητα του και το έπραξε, δηλώνοντας ακόμα τα ακόλουθα:

<< Με την ενασχόληση μου τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ανταλλαγή απόψεων που έχω κάνει με άλλους παράγοντες ομάδων, έχω συμπεράνει ότι το ποδόσφαιρο στον τόπο μας παραμένει στάσιμο και οδηγείται στο μαρασμό.

Βασικός πυλώνας για την ανάπτυξή του είναι η ΕΠΣΝ Αιτ/νιας, η οποία θα πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια με τις ενέργειες της να δώσει μια νέα προοπτική.

Με γνώμονα τα παραπάνω παίρνω την πρωτοβουλία να ηγηθώ μιας νέας κίνησης, ως επικεφαλής συνδυασμού στις επόμενες εκλογές του Ιουλίου, έχοντας στο πλευρό μου σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Προσκαλώ όλους τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια, έχοντας ως κοινό όραμα την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και να αλλάξουμε σελίδα στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας μετά από πολλές δεκαετίες>>.

( Συνέντευξη από την εφημερίδα Τίτλος Σπορτ )

Με εκτίμηση

Τάκης Παπαχρήστος

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι "σύμπτωση" που για δεκαετίες ο Σπ. Ιωαννίδης είναι ο εγκέφαλος των μαγειρεμάτων ΚΑΙ στην ΕΠΣΝΑ.

Y.G.
1) Ποιός τα έβαλε με την ΚΥΠ ή την CIA και βγήκε κερδισμένος;;;;;;;;;;;;;
2) Τον έχουμε και "Δήμαρχο" οπότε καταλαβαίνετε τη μας περιμένει ακόμα!!!!!!!!!!!!!!
3) Στυλοβάτης (θεμελιωτής των Βασιλικών πεποιθήσεων) του Προσκοπισμού, Δικτατορίες, κυβερνήσεις της Ν.Δ., κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, με όλους τους Νομάρχες ο εξ απορρήτων, στα δημοτικά συμβούλια, στην ΕΠΣΝΑ με όλες τις πολιτικές ηγεσίες, στο νοσοκομείο(!!!!) Ήταν και γραμματέας!!! του ΠΑΣΟΚ, κάποιας Τ.Ο.
4) Οι μεγαλοπρόσκοποι τότε ήξεραν τι έκαναν. Οι μαθητές φυσικά που τούς πλαισίωναν καμμία σχέση με τις πεποιθήσεις τους.
5) Το προσκοπικό ΛΟΜΠΙ έχει ακόμα δεσμούς "μασονίας" και διοικεί την πόλη σε όλους τους τομείς.....

6) Αγαπητέ Παπαχρήστο μου θυμίζεις το "που πάς ρε Καραμήτρο"

Ειλικρινά με συμπάθεια στο πρόσωπό σου....

Συμπολίτης

Ανώνυμος είπε...

επιτελους!!!!!!!!!! να πεσει η χουντα...ηδη οι μασονια του Μπρικη,εβγαλε τα παπαγαλακια και κατηγορουν τον Παπαχρηστο οτι ειναι εκλεκτος της Ν.Δ και του Αγρινιου. ομως,την πατησαν γιατι μπροσταρης στον αγωνα ειναι ο προεδρος του πασοκ μεσολογγιου και στελεχη του πασοκ και της ν.δ,αρα ειναι υπεκομματικη κινηση,οπως ταιριαζει σε ενα νεο και μορφωμενο επιχιρηματια...οσο για το δευτερο,στο ψηφοδελτιο του παπαχρηστου ειναι παραγοντεσ της ΑΕΜ,των Παλαιμαχων της ΑΕΜ, αρκετοι μεσολογγιτες που προσφερουν στο ποδοσφαιρο καθημερινα.... μπρικη ηρθε το τελος

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΦΩΤΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΠΙΠΗΣ.. ΧΑ.ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!!!

ΠΕΡΑ απο τα αστεια,αν ειχαν να προσφερουν κατι αυτοι οι ανθρωποι,το προσφεραν 40 χρονια.Θα πρεπει να δωσουν την σκυταλη σε νεους ανθρωπους με οραμα. Ο κ.Ιωαννιδης πρεπει να κανει μια μεγαλιωδη κινηση πολιτικης ανδρειας και να παραδωσει την προεδρεια. οχι στον Ππαχρηστο,αλλα σε οποιον θεωρει αυτος ικανο. Ο Παπαχρηστος ειναι ανθρωπος που ποναει και πληρωνει το ποδοσφαιρο. σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι. Μπειτε μπροστα να αλλαξετε τα πραγματα.
δεν αντεχω,ομως, κοιταξτε μουτρα ο μπρικης χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

καλη τύχη Τάκη
εκ σαλτσίνου

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε το τέλος για Μπρικαίους, Αναγνωστοπουλαίους, Μαλαβέτηδες. Όσοι έκαναν κακό στον τόπο κάποτε θα έρθε η ώρα να απολογηθούν. Όλοι τους.

MK είπε...

Νέοι άνθρωποι νέες αντιλήψεις ! Ο κόσμος αλλάζει ,οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν, καιρός να φύγουν όλοι αυτοί οι δεινόσαυροι και παλαιοκομματικοί που μας χρεοκόπησαν.

ΦΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ είπε...

KI ομως αγαπητε εγω πιστευω οτι τελικα ο κ.Ιωαννιδης δεν θα κατεβει στις εκλογες.Ηδη εχει παρει τα μηνυματα που ειναι απογοητευτικα.ο κ.Παπαχρηστος εχει φτιαξει δυνατη ομαδα με μεσολογγιτες ποδοσφαιρανθρωπους και παραγοντες απ'ολο τον νομο που εχουνν οραμα και νεες ιδεες για το ποδοσφαιρο.

.....ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΤΟΥ ΤΕΕ ο γιος του κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ πηρε 6 ψηφους,την στιγμη που μηχανικος που θα συμμετεχει στο ψηφοδελτιο του Κ.Παπαχρηστου εκλεχτηκε με πολλες δεκαδες ψηφους(περιπου 80)...πρωτη νικη-μηνυμα για την ομαδα ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. αμαρτιες γονεων...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ. Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ,ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΚΥΡ.ΣΠΥΡΟΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1972.ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ(και οτι υπηρχε το πηραν). ολα τα αλλα ειναι βλακιες ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κύριου αναμφίβολα η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά είναι θέμα ιδιαίτερης σημασίας , χωρίς να θέλω να υποτίμηση πρόσωπα και πράγματα καθώς τον Παπαχρήστο δεν τον ξέρω καν και μάλιστα τον θεωρώ και ιδιαίτερα αντικοινωνικό καθώς οι συναναστροφές του περιορίσετε στην δήθεν νομενκλατούρα της πόλης. Δεν μπορεί κανείς να αμφιβάλει ότι άρχισε στραβά και τον ερωτώ: ήταν εντελώς τυχαίο ότι η πρώτη δημοσιεύσει της υποψηφιότητας του έγινε από το Τίτλο, εφημερία στενής συνεργασία του άρχοντα του Παναιτωλικού είναι τυχαίο που την προηγούμενη εβδομάδα εθεαυθει στον EMILEON. Μήπως πιστεύει ότι η διοίκηση του Παναιτωλικού ενδιαφέρετε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Του απαντώ εγώ που σίγουρα λιγότερη εμπειρία από ίδιο έχω. ΟΧΙ και αυτό το ξέρουν όλα τα μέλη των σωματείο που παραβρέθηκαν στις συνάντηση του Παναιτωλικού για την δήθεν « ανάπτυξη του ποδοσφαίρου» και για αυτό στην δεύτερη συνάντηση ήταν τρεις και κούκος. Ο κύριο Παπαχρήστος που είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν τα γνωρίζει αυτά; μήπως δεν γνωρίζει για τις αλλεπάλληλες εκπομπές στον Αχελώου των συνεργατών του κύριου Κωστούλα με τι μανία απαιτούσαν την απόσυρση του άρθρου που ισχυροποιεί την παραμονή της ένωσης στην πρωτεύουσα του νομού. Ας μας πει δεν τα γνωρίζει ή τα αγνοεί μπροστά στο συμφέρον του. Η διοίκηση του Παναιτωλικού δεν ενδιαφέρεται για μας αλλά μόνο για την πάρτι τους. Στα λίγα χρόνια ενασχολήσεις μου με το ποδόσφαιρο δεν θυμάμαι τους κύριους αυτούς παρόν σε καμία γενική συνέλευση σε καμία γιορτή σε καμία εκδήλωση και το πρόβλημα τους είναι ένα, το φως τις δημοσιότητας δεν θα ήταν εξολοκλήρου δικό τους και αυτό τους ενοχλεί.
Πάντως είναι ιδιαίτερα λυπηρό ένας νέος άνθρωπος που τάζει όραμα και άξιες να ξεκινάει έτσι! Δεν μας πείθεται κύριε Παπαχρήτο προτιμάμε τους αιώνιους απατεώνες παρά νέους προδότες!!!!!

Υ.Γ.1 τα ερασιτεχνικά σωματεία του Αγρινίου δεν θα σας στηρίξουν συνεργάτες του Παναιτωλικού
Υ.Γ.2 Όσο για τον γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ μην το παινεύεστε πολύ αυτόξεφτιλίζεστε όλοι του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουμε πως εκλέχθηκε να είναι καλά οι φοιτητριούλες που είχαν ανάγκη το 20€

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ,ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ...ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.....ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 1972(κυρ.σπυρο και κυρ.νικο)..σας βαρεθηκαμε 4ο χρονια σαπιλα να διοικειτε τα παντα και να βουλιαζετε το μεσολογγι

ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Επειδη εχω μαθει να μην κρυβομαι πισω απο ανωνυμα σχολια θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι παρολο που ο κ.ιωαννιδης ειναι "συντροφος" και πολυ στενος μου οικογενειακος φιλος εγω στηριζω την υποψηφιοτητα του ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. Θα ηθελα ενας απο σας που γραφετε σχολια,να μας πειτε επωνυμα τι εχετε προσφερει στο ποδοσφαιρο.Για να δουμε και τους λογους που παιρνετε θεση.Επιπλεον,σας ενημερωνω οτι η ΕΠΣΝΑ ειναι,κατι το οποιο δεν το εχουν καταλαβει οι διοικουντες,το συνδικαλιστικο οργανο των ομαδων. Συνεπως,πρεπει να εκλεχθουν ατομα,τα οποια θα προασπισουν τα συμφεροντα των ομαδων και του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου κατ'επεκταση.
Βισβικης ΓΙΑΝΝΗς
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΥΓ1:δεν υπογραφω ως γραμματεας για να μη σας στεναχωρω συνεχεια
ΥΓ2:για να μη υπαρξουν αποριες για τον λογο που παιρνω θεση,διευκρινιζω οτι συμμετεχω ενεργα σε ποδοσφαιρικη ομαδα στην οποια απασχολουνται 230 μικρα παιδια σε ακαδημιες .Και το "χομπι" αυτο,το πληρωνουμε πολυ ακριβα,γι'αυτο αλλωστε θελουμε το καλυτερο για το ποδοσφαιροντης αιτωλοακαρνανιας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

re παιδια χαλαρωστε. δεν βαζει για δημαρχος ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ. για την ΕΠΣΝΑ βαζει.