Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε : ''BΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ..''

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια συνεστίαση της Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου. Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχο΄ί΄δης, ο οποίος συναντήθηκε και με εκπροσώπους της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και με φορείς της πόλης. Ο υπουργός τόνισε ότι "όλοι μαζί, με εθνική ομοψυχία, θα μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία". Ο γραμματέας της Δ.Ο Γιάννης Βισβίκης, στην ομιλία του ζήτησε από τον υπουργό να "βάλει πλάτη" για το Μεσολόγγι, λέγοντας χαρακτηριστικά : "υπουργέ, σας καλώ να βάλετε πλάτη, ώστε να βγει η πρωτεύουσα του νομού από το τέλμα και να σταματήσει η απαξίωση της σε όλα τα επίπεδα". Σε άλλο σημείο ο γραμματέας ανέφερε ότι "το ισχυρό ΤΕΙ αποτελεί έναν μύθο, το νοσοκομείο λειτουργεί πέρα από τα όρια της ασφάλειας, η περιοχή εξαιρέθηκε απο τουριστικός προορισμός της εργατικής εστίας, τα αιτήματα για ίδρυση εφετείου και πανεπιστημιακών σχολών με έδρα την Ι.Π Μεσολογγίου απεμπολήθηκαν".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o μουσατος στην γωνια,ειναι μεσα στα νευρα γιατι ο Χρυσοχοιδης και γενικα ολο το ΠΑΣΟΚ δεν τον υπολογιζουν, βΙΣΒΙΚΗς ΜΕ ΣΩΚΟ πολλες αγαπες και το κακο ειναι πως δεν νομιζω να ειναι ψευτικες..οποτε,ο λαδογιαννος απο παντου κομμενος.. ο γραμματεας ακομη και προχθες στη εκδηλωση με το ονομα του ΒΕΡΕΛΗ στο στομα. ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Τυχερε ΤΕΓΑ ολοι για σενα δουλευουν.. αν καταφερει ο δικος σου και γινει γεφυρα για ΣΩΚΟ-ΒΕΡΕΛΗ,ε τοτε.............

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Δ.Ο ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 600 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΡΕΠΠΑΣ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ). ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Edw kaigotan h ellada και οι ψαρομυαλοι το χαβα τους. τει,εφετειο κλπ... α,ρε μασωνειαα! το ξεβρακωσαν το αγρινιο και την νομαρχιακη και εφεραν τον Χρυσοχοιδη μεσα στον χαμο,για να κανουν το κομματι τους.