Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' και ''ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ'' στο ΗΡΩΟΝ !!

Εκπρόσωποι της ''Χρυσής Αυγής'' και της '' Βασιλικής Ενώσεως'' κατέθεσαν στεφάνια, για πρώτη φορά, στον κήπο των Ηρώων στη μνήμη των πεσόντων της Εξόδου, με την άδεια του Δημάρχου. Μετά την προ μηνός περίπου ξαφνική εμφάνιση νεολαίων της Χ.Α. στην πόλη μας, η δεύτερη παρουσία τους γεννά ερωτηματικά και ανησυχίες για τη σκοπιμότητα των εμφανίσεων και τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τη φιλήσυχη κοινωνία μας η πιθανότητα συνάντησης αντιπαρατιθέμενων πολιτικά ομάδων, ιδίως τις ιερές για εμάς αυτές ημέρες. Η κατάθεση στεφάνου μάλιστα από τον εκπρόσωπο της Χ.Α. συνοδεύτηκε και από χειροκροτήματα εκ μέρους των υπολοίπων μελών της ομάδας, κατά παράβαση του άγραφου πρωτοκόλλου που θέλει τις εκδηλώσεις αυτές να είναι σεμνές και σιωπηλές όπως ταιριάζει σε ένα μνημόσυνο χιλιάδων πεσόντων ηρώων. Ελπίζουμε, η παρουσία ομάδων που δεν φημίζονται και πολύ για τα δημοκρατικά τους ήθη, να μην έχει δυσμενείς επιπτώσεις στις Γιορτές και την καθημερινότητά μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει ο άνθρωπ(ι)ος (δήμαρχος)για τους ψήφους. Και η Χρυσή Αυγή στηρίζει Αναγνωστόπουλο. Ε ρε γέλια που έχουν να πέσουν. Δήμαρχε να τους κάνεις επίτιμους δημότες. Η ξεφτίλα σου δεν έχει όρια....Ο Ραγκούσης να το έμαθε;

Ανώνυμος είπε...

Και μετά σου λένε ότι δεν θα δωθούν χρίσματα; Μπαίνει γερά στο παιχνίδι ό Αναγνωστόπουλος. Συμφωνώ με το φίλο ανώνυμο. Ο Κατσούλης να δούμε τι άσσους έχει στο μανίκι του. Πως θα μας εκπλήξει αυτό το παιδί για μια ακόμη φορά; Όσο για τους άλλους υποψηφίους, τους βλέπω καταϊδρωμένους...

ΕΝΑΣ είπε...

Καλά, τα ψέματα δεν έχουν τελειωμό!

Πρώτον, η Χρυσή Αυγή ως ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (όσο και εάν δεν σας αρέσει) έχει το κάθε δικαίωμα να κάνει την πολιτική της δράση και την ενημέρωση όπως της γουστάρει. Επίσης έχει το κάθε δικαίωμα να καταθέτει στεφάνια και να τιμάει τους νεκρούς.
Εν συνεχεία, στις εξορμήσεις της Χρυσής Αυγής σε Μεσολόγγι – Αιτωλικό – Αγρίνιο, όλα κύλησαν ομαλότατα και δεν έγινε κανένα έκτροπο παρά τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κοπαδιού του, που έκανα λόγο για "Φασίστες που τρομοκρατούσαν". Εάν "συναντηθεί" κάποια "ομάδα" με εμάς, καλώς ας το κάνει. Εμείς γιατί να προκαλέσουμε επεισόδια μαζί της, εάν μας σεβαστεί όπως έχουμε την πρόθεση να τη σεβαστούμε και εμείς;

Επακόλουθα, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΑΜΕΣΑ το ΨΕΜΑ που λέτε για τα "χειροκροτήματα". Όπως φαίνεται στο ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ( http://www.youtube.com/watch?v=6-jtOXLB0SA ) χειροκροτούνται όλοι που καταθέτουν στεφάνια. Βλέπουμε επίσης, ότι ΔΕΝ αρχίζουν οι Χρυσαυγίτες τα παλαμάκια αφού ποτέ δε θα χειροκροτούσαν τους πουλημένους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά παρόλα αυτά λαμβάνουν ΕΜΦΑΝΩΣ τα πιο ένθερμα χειροκροτήματα του κοινού. Περιμένω λοιπόν από το blog να διορθώσει το τραγικό του ΨΕΜΑ ή/και να παραδεχτεί ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και ότι του μεταφέρθηκε λάθος η είδηση.

Τέλος, καλό είναι να συνηθίσετε στην παρουσία του ΚΟΜΜΑΤΟΣ μας (και όχι "ομάδας", δεν είμαστε ΠΑΕ) στην περιοχή σας. Το εάν θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην καθημερινότητά σας εξαρτάται από το ποιοι είστε.
Είστε οι εξουσιαστές, οι υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση και την πολιτισμική παρακμή ή αυτοί που έφεραν τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας; Ε ΝΑΙ, τότε θα υπάρχουν δυσμενέστατες επιπτώσεις για την καθημερινότητά ΣΑΣ. (σε πολιτικά πάντα επίπεδα)
Ειδάλλως, όχι μόνο δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε αλλά είσαστε και ευπρόσδεκτοι να έρθετε σε επαφή μαζί μας, να μας γνωρίσετε από κοντά και να δείτε μόνοι σας, πόσο μας έχετε παρεξηγήσει!

Ελπίζω να δημοσιεύσετε αυτό το σχόλιο και να μην το κρύψετε. Ευχαριστώ.

ο ίδιος είπε...

Α επίσης επειδή το ξέχασα πριν: Δεν είδα να σχολιάζετε την αποχώρηση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙ εκείνοι που δε σεβάστηκαν την ιερότητα του χώρου και της περίστασης, αποχωρώντας και πετώντας τα στεφάνια τους παραπέρα...

abolialocanda@gmail.com είπε...

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ''ΕΝΑ'' ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ (ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ, ΤΑΤΟΥΑΖ,ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ'' ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ''ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'', Ο ΔΕ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ''ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ''.ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ: ΕΜΜΟΝΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΡΑΙΧ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΩΣΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ''ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ'' ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΕ ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΑIΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Με μιά λέξη: ένας μανιώδης συλλέκτης αίματος. Ένας νοσταλγός μιάς φρίκης που έζησε η ανθρωπότητα. Προσπαθεί να φαίνεται ήρεμος. Να μοιάζει με τους άλλους...Μα πως περπατάς επί των κυμάτων;
-"Έχασα τον δρόμο" μου λέει...

o idios είπε...

kalhspera, vriskomai se ipologisti pou den ipostirizei ellhnikous xarakthres opote 8a eimai sintomos gia na min kourasw kai 8a epanel8w otan 8a exw ti dinatotita na grapsw sta ellinika.

ta tattouaz, ta mouskoula tis mpotes klp den 3erw pou ta eidate, toso stin e3ormisi mas sto mesologi, oso kai stin ekdilwsi tis paraskevis. poli tileorash vlepete kai to kako einai oti pistevete ta osa leei mou fainetai.

Gia to oti eimaste komma: eimaste nomimo politiko komma opws ola ta ipoloipa kai oxi "omada" i den 3erw kai egw ti allo. Exoume lavei toses fores meros se ekloges. Kata synepeia exoume tin apaitisi na mas apokaloyn komma kai oxi ola ta ipoloipa.

Telos, den eida na sxoliazete tin asevestati apoxwrisi twn (ipokritwn) KKE kai SYRIZA i na aposirete kapoio apo ta psevdi sas, ektos kai ean akoma den paradexeste oti psevdeste asistolws stin kataxwirisi tou blog sas!!

Y.G.1: Den eimaste germanoi opote i erwtisi sas einai atoph. Episis ean pistevete oti gia tous germanous eimaste mi ka8ari fili, mporeite na rwtisete tous idious na sas to diapsefsoun. En pash periptwsi, de mas afora ws Xrisi Avgi ti ekanan kanoun i ti den kanoun, oi Germanoi, oi Italoi i oi den 3erw kai egw poioi.

Y.G.2. Siggnwmi kai pali gia ta greeklish.