Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΑΕΜ: Ξεκινάει το όνειρο

Με όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο η προετοιμασία της ΑΕΜ, καθώς στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των Κανονιέρηδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο Δημοτικό Στάδιο. Στην αυριανή πρώτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και από την επομένη θα μπουν σε ρυθμούς προπόνησης. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τέλη της εβδομάδας, παρουσία και της διοίκησης.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία καθώς οι στόχοι που έχουν θέσει είναι υψηλοί, κάτι που έχει να συμβεί στο Μεσολόγγι πάρα πολλά χρόνια.

Με απόλυτη ετοιμότητα βλέπουν μπροστά. Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μαζί με τον μπλε λαό, ξεκινάνε με στόχο τους τίτλους και την άνοδο.
Παράλληλα, οριστικοποιήθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα διεξαχθούν και τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα σε λίγες μέρες.

Στα μεταγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία εκφράζουν την πεποίθηση ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιους παίκτες ακόμη.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήσε το μύθο σου εσύ που το έγραψες.

Ανώνυμος είπε...

Re Βλάχό 7.16 τραβά στο χωριό σου
Κομπλεξικε Βλάχό

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε Βλάχό θα πάω.
Ξαναζήσε το μύθο σου κι άμα μπορείς πήγαινε σχολείο να μάθεις πώς βάζουμε τόνους

Ανώνυμος είπε...

ρε βλαχάκι άντε μόκο και μην μπαίνεις εδώ κομπλεξικέ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε να μην μπαίνουμε κι εμείς εδώ ρε αρχηγέ; Στο χωράφι σου μπήκαμε ή έχει κάπου πινακίδα που λέει ότι απαγορεύεται;
Καλημέρα λαμπρό μέλος της ΑΕΜ. Διαρκείας μην ξεχάσεις να πάρεις φέτος.

Ανώνυμος είπε...

Μωρε φίλε τόσο πρεμουρα έχεις για να ειρωνευεσαι την αεμ ; Μια ερώτηση : είσαι μεσολογγιτης ; Γιατί αν είσαι , που αποκλείεται , θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως και με το που ξυπνας το πρωι μπαίνεις εδώ να γράψεις την βλακεία σου.
Και καρφωνεσαι κιόλας χαζουλη , βλαχουλη

Ανώνυμος είπε...

Απλά ρε αρχηγέ 2.51 έπινα καφέ πρωί πρωί και διάβασα sportday και έγραφε για τη νέα ΑΕΜ που χτυπάει Ευρώπη φέτος και είπα να δω τι γίνεται. Χαλάρωσε αρχηγόπουλο, από το Μεσολόγγι είμαι κι εγώ. Μην ασχολείσαι με ΑΕΜ και άλλα παρόμοια ποδοσφαρικά φρούτα. Έχε το ποδόσφαιρο απλά για να κάνεις το κέφι σου και όχι για να μπαίνεις σε προστριβές.
Φιλικά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε πονηρουλη εσυ σίγουρα δεν πληρωνεις πουθενά και κανεις κριτική. Είσαι ο γνωστός τσαμπατζης που ψάχνεις να καθησεις όπου σε κερασουν,οποτε αν ποτε έχεις παει γήπεδο , πηγαινες πάντα στο ημίχρονο για να μην πληρώσεις. Ουστττττττττ βλαχο

Ανώνυμος είπε...

Στις 7 το πρωι όταν ξυπνάει κάποιος και το πρώτο που σκέφτεται είναι να γράψει την βλακεία του σημαινει ότι ή είναι αγ@@@@@ος ή τον έχουν γ@@@@@ει πολυ αυτοί που ασχολούνται με την αεμ !!
Ή και τα δυο , το πιθανότερο

Ανώνυμος είπε...

Σιγά Αεμάρες μην σκίσετε το καλσόν

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...