Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Τα τελευταία απρόβλεπτα γεγονότα στην περιοχή μας καθώς και  έκτακτοι αστάθμητοι παράγοντες κατά την επιστροφή του βασικού διαχειριστή μας από τις διακοπές, μας αναγκάζουν να διακόψουμε τη λειτουργία του ιστολογίου μας  για αόριστο χρονικό διάστημα.
Ζητάμε συγνώμη από τους χιλιάδες αναγνώστες μας, που μας κράτησαν σταθερά και με διαφορά, στην πρώτη θέση αναγνωσιμότητας των τοπικών ιστολογίων τον τελευταίο χρόνο.
Ελπίζουμε, εάν οι συνθήκες βελτιωθούν σημαντικά, να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονική λειτουργία και την καθημερινή παρουσία μας στην ενημέρωση του διαδικτύου.
Σας ευχαριστούμε για τη συντροφιά σας όλο αυτό το διάστημα.

Η  Συντακτική  Ομάδα.

      

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα! Θέλουμε να μάθουμε όμως τους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και μεινατε εκει που πηγατε διακοπές ???????

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λόγοι. Αλλά λόγος. Οι μισοί ήταν με Κατσούλη και οι άλλοι ήταν και είναι απέναντι. Οπότε για να μην χαλάσουν καρδιές μεταξύ τους κατέβασαν το μπλοκ.
Έτσι απλά.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρε παιδιά.Κρίμα γιατί υπάρχει ανάγκη για ενημέρωση σωστή και χωρίς παρωπίδες

Ανώνυμος είπε...

Αν οι λόγοι ήταν κομματικοί και παραταξιακοί όπως αναφέρει ο 5.16 τότε μάλλον κακώς σας εμπιστευτήκαμε. Εμείς δεν είχαμε παρατάξεις και κόμματα. ό,τι γράφαμε τό γράφαμε για το καλό της πόλης μας έστω και αν πικραίναμε κάποιους. Έπρεπε λοιπόν να βάλετε .....ΤΑΜΠΕΛΑ. Κρίμα πάντως γιατί είσαστε πολύ καλοί.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχει δίκιο ο 5 16. Μια ανασκόπηση των αναρτήσεων πριν και μετά τον Γενάρη θα σας πείσει.

Ανώνυμος είπε...

Θυσιάσατε ένα ωραίο site στο βωμό της πολιτικής και των κομματικών διαφορών?... ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!
Θέλω να πιστεύω οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά ... δεν ξέρω τι να πιστέψω. Κρίμα πάντως, πολύ κρίμα...!!!

Ανώνυμος είπε...

9.40 δυστυχώς ανήκεις όπως και οι άλλοι παραπάνω στο σύστημα της ανίκητης μαλακίας του μεσολογγίου.Ναι μεν υποθετεις αλλα δεν το πιστευεις κιολας.Τα γνωστα ρουφιανοδιλληματα της πολης εκφραζεις.Αν θες να πεις κατι πες το με αποδείξεις.Διοτι εγω βλεπω μια ιστοσελιδα που ηταν επι το πλειστον αντικειμενικη και ανεδειξε ζητηματα που αλλοι τα καταπιναν.Τωρα για πιο λογο η ιστοσελιδα αναστελει την δραστηριοτητα της κανεις δεν μπορει να το πει με σιγουρια,ουτε φυσικα με την λογικη της ρουφιανοκαλλιεργειας που εχει αντικαταστησει καθε μορφη ιχθυοκαλλιεργειας στην πολη

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι πραγματικά που ο 12:08 ΔΕΝ ανήκει στο "σύστημα της ανίκητης μαλακίας του Μεσολογγίου" και ΔΕΝ εκφράζει και τα "γνωστά ρουφιανοδιλλήματα της πόλης".
Ευτυχώς ΜΟΝΟ εσυ έβλεπες "μια
ιστοσελιδα που ηταν επι το πλειστον αντικειμενικη και ανεδειξε ζητηματα που αλλοι τα καταπιναν"... ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

2.14 ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΗΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΙΓΕΣΑΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο 12.08 ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟ SITE ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία παιδιά. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το κάθε blog που αναστέλλει τη λειτουργία του, είτε αυτό είναι προσωπικό είτε εκφραζει μια γενικότερη κατάσταση. Ουδείς ανατικατάστατος. Καθένας μπορεί να κάνει το κέφι του φτιάχνοντας μια ανάλογη σελίδα. Χαρούλες κάνουν οι διαχειριστές των blog βλέποντας την κατάσαταση να ξεφεύγει στα σχόλια. Άλλα έχουμε ανάγκη ως άτομα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι αφήστε τις έριδες διότι καιρός είναι να δούμε κατάματα την φασιστική χειραγώγηση της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, με το πρόσχημα της πάταξης πράξεων συκοφαντικής δυσφήμησης από ιστολόγια και τις ιστοσελίδες ελεύθερης έκφρασης.Ένα μέσο που προάγει την δημοκρατία και κινείται κόντρα στα χουντικά αποβράσματα των ελληνικών μηντιακών στοχασμών χειραγωγείται με την επιβολή δια νόμου της ταυτοποίησης των στοιχείων των διαχειριστών.Η ανωνυμία είναι κατάκτηση της Δημοκρατίας και της ελευθερογνωμίας.Όσοι καταστρατηγούν την δυνατότητα έκφρασης δια της ανωνυμίας μπορεί πολύ εύκολα μετά από ποινική διερεύνηση να τιμωρηθούν με την σχετική άρση της ανωνυμίας και της απόδοσης ευθυνών.Στην Αμερική είναιαπολύτως κατοχυρωμένη η ανωνυμία των μπλογκς όπως και ο κολασμός των συκοφαντών.Στην Ελλάδα βγαίνουν τα φασιστοειδή και μας κάνουν κύρηγμα.Τρομοκρατούν και κάνουν προγραφές.Για σκεφτείτε λοιπόν ότι πολλά μλπόγκς που έχουν επίπεδο όπως το ιερά πόλις θα αναγκαστούν να κλείσουν γιατί απλά δεν μπορούν να σηκώσουν το εκβιαστικό βάρος της επωνυμίας και της ταυτοποίησης στοιχείων.Είναι ένα ακόμη σημείο των καιρών που μας γεμίζει θλίψη γιατί θα αφεθεί η ενημέρωση στους υμνητές Κατσούλη και Μωραίτη και σε κάθε λογής δημοσιογραφίσκους που μυρίζουν έντονη επαρχιωτίλα και δουλικά προστρέχουν να συντηρούν γρανάζια εξουσίας που έχουν οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.Μην τσακώνεστε λοιπόν πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας γιατί αν για κάποιους χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για μένα η παραφροσύνη της Μεσολογγίτικης Εσωστρέφειας διογκώνεται όσο θα σωπαίνουν φωνές με σοβαρότητα,σκέψη και άποψη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ... ΥΠΕΡΑΝΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ : ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΑΥΤΗ...
ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ...
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ...ΕΧΩΝΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ)!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΚΛΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΡΘΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΊ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ;ΤΟ ΣΤΑΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΕΙ ΘΕΜΑΤΑ,ΤΑ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΤΟ ΣΑΛΤΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΒΆΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,Ο ΑΒΟΛΕΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι του IERAPOLIS. Αν δεν ακούσετε τη φωνή τόσων φίλων που σας καλούν να επιστρέψετε στην ενεργό δράση, τότε τα υπονοούμενα αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητες σε βάρος σας.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε Κατσαρέ που θα μας πεις ότι η αγρινιώτισσα κάνει καλή δουλειά. Τρίχες κατσαρές μας λες τώρα. Αυτή απ' ότι λένε στο Βραχώρι είναι Ο.Φ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

γαμωτο.. θα περιοριστούμε τωρα στο πολύ καλο blog sara kai mara.... χαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

Η πόλη σας χρει'αζεται γιατί κάνατε ορθή και σημαντική κριτική και γιατί έχετε ποιότητα.Μην αφήνετε να επιχαίρουν κάποιοι όπως η Αιχμή που έβγαλε χολή κατά σας.Φαίνεται δεν της αρέσει που κάνετε κριτική στον Κατσούλη