Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τηλεφωνικό γκάλοπ εν εξελίξει

Σε τηλεφωνικό γκάλοπ κατέφυγαν τα κόμματα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θολό ακόμη πολιτικό τοπίο στα τοπικά μας πράγματα. Ήδη  πολλοί πολίτες του ευρυτέρου δήμου έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα με ερωτήσεις του τύπου ''ποιόν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ προτιμούν μεταξύ των Τέγα, Κατσούλη, Ψαράκη και του Αναγνωστόπουλου ως ανεξάρτητου.'' ή  ''ποιόν θα ψήφιζαν μεταξύ του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ , της ΝΔ και του Αναγνωστόπουλου ως ανεξάρτητου.'' Τα αποτελέσματα θα επεξεργαστούν τα Αθηναϊκά επιτελεία και οι αποφάσεις για τα δαχτυλίδια θα ανακοινωθούν στις επαρχιακές αποικίες την ερχόμενη, κατά πάσα πιθανότητα, εβδομάδα. Οι ιθαγενείς, ας περιμένουμε το χρησμό του Μεγάλου Μάγου ώστε να ηρεμήσουμε επιτέλους που τα κομματικά όργανα θα αποφασίσουν ανιδιοτελώς για τις τύχες μας. Το σκηνικό με τους απεσταλμένους του ΠΑΣΟΚ Τορουνίδη και Ρούση την περασμένη εβδομάδα, δείχνει εξόφθαλμα το πόσο δημοκρατικά μας αντιμετωπίζουν τα επιτελεία των κομμάτων, όταν προσπαθούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις κάνοντας ασκήσεις επί χάρτου, αδιαφορώντας για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.  Σκεφτείτε αποικιοκρατική αντίληψη που έχουν μερικοί, να στείλουν τον εξ Αγρινίου νομαρχιακό γραμματέα να επηρεάσει την απόφαση του τοπικού μας ΠΑΣΟΚ για τον υποψήφιο δήμαρχο. Είναι τυχεροί που είμαστε ευγενείς και πολιτισμένοι και δεν τους πήραν με πίσσα και πούπουλα σηκωτούς να τους στείλουν πίσω. Η στάση του γραμματέα κ. Γ. Βισβίκη και των λοιπών υποψηφίων, διαφύλαξε το κύρος της τοπικής οργάνωσης και την αξιοπρέπεια της πόλης μας. Καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν όσοι απεργάζονται τέτοιων μεθόδων και αντιλήψεων πριν ξαναποφασίσουν να μας επισκεφθούν με τέτοιες προθέσεις.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ , ΝΑΙ. ΠΙΣΣΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ...
ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ...
"ΜΠΟΧΩΡΙΤΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη Γκιόλια

Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ...


ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε ...
είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε ο Σωκράτης Γκιόλιας.Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν,,,Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1859.html

Ανώνυμος είπε...

Γραψτε κάτι για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκόλια.

Ανώνυμος είπε...

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο-blogger!!! ΑΚΟΥΣΤΕ: Θα σκοτώσουν κι άλλον !!! και μάλιστα σύντομα και κατά τον ίδιο τρόπο! ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: “Οσο μεγάλο κι αν χρειαστεί νάναι το αιματοκύλισμα, θα φύγετε ΝΥΧΤΑ όσοι προλάβετε …”ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ: ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒLOGGS ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΒLOGGERS” !!!
ME AΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΦΟΔΡΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!!! ΗΔΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ SERVERS AΠΟ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙ. Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ !!!
ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .
Για μας : Χίλιες φορές να έρθει (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΏΞΟΥΜΕ) μια Στρατιωτική Χούντα ξανά και ν’ αναλάβει τις τύχες του τόπου αφού δικάσει κι εκτελέσει βεβαίως όλους εσας, παρά να έχουμε στο σβέρκο μας μια πολιτική Χούντα όπως εσείς που κατακλέψατε το βιός του λαού και φτωχύνατε το ίδιο το κράτος. Τουλάχιστον εκείνοι ήταν και θα είναι Πατριώτες , ενώ εσείς έισασταν και θα είστε μία ζωή δωσίλογοι και προδότες.
Σας διαμηνύουμε λοιπόν: Αν έχετε α@χίδι@ ελάτε να μας τα “πάρετε” και να μας ”κλείσετε”. Η πολιτική σας αλητεία δεν έχει όρια κι ο ηρωικός λαός της Ελλάδας θα σας ανταμείψει κατάλληλα πολύ σύντομα, όσα ψέμματα κι αν του αραδιάσετε και όσους λαγούς με πετραχήλια κι αν του τάξετε, ξανά ….
ΕΜΕΙΣ ΒΑΒΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ , ΠΩΣ Η ΑΥΓΗ ΤΟΥ 2011 ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ και πως θα φύγετε νύχτα!!! Και αν χρειαστεί θα είναι και μια νύχτα σαν κι αυτή ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΛΟΜΑΙΟΥ … !!!http://cretanpatriot.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, για τους μάγκες ... του ΝΟΜ και για την κλεψιά της δημόσιας περιουσίας για την οποία παραπέμπονται γιατί το κάνατε γαργάρα;
Τελικά δεν είναι μόνο ο Λαδόγιαννος και ο Μπρίκης σε αυτή τη πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Στο γκαλοπ που αναφέρεται η ΑΙΧΜΗ , αναλυτικότατα, που σημαίνει γνωρίζει από αυτόν που το παράγγειλε πολλές πληροφορίες, μου φαίνεται ότι μας καροϊδεύετε. Γνωρίζει ότι ερωτάται ο κόσμος για την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Λαδόγιαννου, άρα δεν είναι γκάλοπ ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε του Λαδόγιαννου. Αν διαβάσετε αναλυτικά το άρθρο της εφημερίδας θα καταλάβετε σίγουρα ποιος έχει παραγγείλει την έρευνα, ποιον στηρίζει η ΑΙΧΜΗ και τι προσπαθούν να μας σερβίρουν από τον "ΑΝΑΜΑΤΑΚΑΡΑ" που σε λίγο θα νομίζουμε ότι είναι ο σωτήρας της πόλης. Ας είναι καλά ο Μακρυπίδης.....εντάξει!!!!