Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Καλοκαιρινό basket camp από τον Α.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο μας Καλοκαιρινό Camp που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου από 5 έως 16 Ιουλίου.
Αυτές τις δυο εβδομάδες μεταμορφώθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης , ενώ η μουσική που έπαιζε
συνεχώς , δημιούργησε γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ο αριθμός των παιδιών που επισκέφθηκαν το Camp ξεπέρασε κάθε προσδοκία .Το γεγονός αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια μεθοδικότητα , με σκοπό τα παιδιά της πόλης να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αγαπητούς γονείς για τα καλά τους λόγια , αλλά και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλο αυτό το διάστημα!  Επίσης συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την άριστη συμπεριφορά  που επέδειξαν και την άψογη συνεργασία που είχαν με τους προπονητές μας!Από την πλευρά μας τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτό που είδαν στο Camp, αυτές τις μέρες, ήταν μόνο η αρχή.
Θα προσπαθούμε συνεχώς ώστε να διαμορφώσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες άθλησης των παιδιών μας! Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και μακριά από σκοπιμότητες , το μπάσκετ για μας είναι γιορτή και διασκέδαση πάνω από όλα!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη , λοιπόν, που θα ανακοινώσουμε και το ωρολόγιο πρόγραμμα προπόνησης των τμημάτων των Ακαδημιών μας!


 
 ΑΣ.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  






 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟ ΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ