Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Δέσμευση Π. Κατσούλη για ολοκλήρωση έργων περιοχής Αγ. Δημητρίου


Αυτές τις εικόνες έζησαν τις προηγούμενες δυο ημέρες οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου και της ευρύτερης περιοχής, λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε. 
Τριτοκοσμικές εικόνες, εικόνες προσβλητικές για όλους μας, που οφείλονται αποκλειστικά στην ολιγωρία και τις λανθασμένες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής που απέρχεται, να ολοκληρώσει την επέκταση του σχεδίου πόλης σε αυτή την περιοχή. 
Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στις ανταποδοτικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο δήμο. Εκείνοι όμως που τον διοίκησαν μέχρι σήμερα, χρησιμοποίησαν τα χρήματα τους με τέτοιο τρόπο, με αποτέλεσμα σήμερα να τους «πνίγουν» μέσα στα λασπόνερα της πρώτης βροχής.  
Αποτελεί δέσμευση για μας και ύψιστη προτεραιότητα, η ολοκλήρωση όλων των έργων στην περιοχή και ιδίως εκείνων της αποχέτευσης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΠΟΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ) ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ : ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑΣ.
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ?
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ...ΚΟΛΟΣΤΡΙΜΩΓΜΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ τελευταία τον Λαδόγιαννο να είναι πολύ αγχωμένος. Δηλαδή τι περίμενε να του χαρίσουμε και άλλη τετραετία για να μας διοικήσει με το Μαστραπά, τον Πίπη, το Κατσίνα και τον Καβάγια; Αει στο καλό σας και ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να δεσμευτεί ότι θα στείλει στη Δικαιοσύνη όσα μεμπτά υποπέσουν στην αντίληψή του.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κάτοικος του Αγίου Δημητρίου και το χειμώνα μαρτυράω για να μπω στο σπίτι μου. Εκατοντάδες φορές τους είχα πάρει τηλέφωνο να εκθέσω το πρόβλημά μου και με έγραφαν εκείπου δεν πιάνει το στυλό. Έχουν και το θράσος να μιλούν από πάνω; Μπράβο κε Κατσούλη για την ανακοίνωση και μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες φωνές όλη την τετραετία.

Ανώνυμος είπε...

αρκει και ο κ. Κατσουλης να τηρησει τις υποσχεσεις του και μην επικαλεστει οικονομικη αδυναμια του δημου

Ανώνυμος είπε...

1.10 μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Ανώνυμος είπε...

κι ο φουντούκος θα φυτέψει κανουβουριές σε όλη την Ι.Π

Ανώνυμος είπε...

11:57 kai o malabikos tha ta poulisei moirazontas ta me to pidilato xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ !!!! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΚΟ ΤΙ ΧΡΕΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.