Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ενημέρωση ετεροδημοτών για τις διεκδικήσεις του δήμου μας


Με μεγάλη συμμετοχή ετεροδημοτών από Μεσολογγι, Αιτωλικό, Νεοχώρι και Κατοχή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δημος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγιου και οι σύλλογοι ετεροδημοτών Αττικής: Σύλλογος Μεσολογγιτών «Άγιος Συμεών», Σύλλογος απανταχού Κατοχιανων, Σύλλογος Αιτωλικιωτών «Ο Λιακατάς», Σύλλογος Νεοχωριτών «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» και η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαρχίας Μεσολογγίου, με θέμα τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του Δημου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ,ο βουλευτής.   του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής, ο πρώην βουλευτής Σ. Λιβανός,ο πολιτευτής Δ. Σωμάκης, ο ακαδημαϊκός Π. Κοντός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Κ. Κουβέλης, ο Γεν. Γραμματέας της Διεθνούς Ακαδημίας της Ελευθερίας Γ. Καζάνας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγιου Γ. Ατσαλάκης. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης αφού αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό έλλειμμα της περιοχής τόνισε την αναγκαιότητα γενναίων πολιτικών αποφάσεων, όπως η ίδρυση αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολογγι, οι οποίες θα ανατρέπουν την υφιστάμενη κατάσταση και θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις ενός βιώσιμου εναλλακτικού τρόπου ανάπτυξης.
 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την συγκρότηση συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα αποτελείται από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγιου και τους εκπροσώπους των συλλόγων ετεροδημοτών Αττικής, καθώς και με την εκκίνηση της καμπάνιας συλλογής υπογραφών για την ίδρυση αρχαιολογικού μουσείου στο Μεσολόγγι.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τον Σώκο γιατί δεν τον κάλεσαν?

Αφού όπως είπε και ο τοποτηρητής του Πικατσού στην ΑΙΧΜΗ,
αν ήταν αυτός Περιφερειαρχης, το Εφετείο δεν θα γινόταν στο Αγρίνιο.

Ούστ ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Για σκεφθείτε το Παναγιωτάκη αγωνιστή...θα το ζήσουμε κι αυτό.
Λέτε να τα βάζει απο τη τσέπη του αυτά τα ανεβοκατεβάσματα στην Αθήνα; μπα δεν το βλέπω..εξάλλου για το καλό της πόλης πάει,αφού πρώτα μας πήγε στο πάτο..

Ανώνυμος είπε...

mpeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

12:16 έκανε λάθος ο Κατσούλης που είπε για τον Σώκο. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ο μεγάλος, ο σπουδαίος, ο τεράστιος Λαδόγιαννος και δεν είχε γίνει το Εφετείο κατά την θητεία του. Και να συγχαρούμε τον πρώην φυσικά (μιας και ξέρουμε ότι είσαι κολλητός του) που είχε πάρει πολλές παρόμοιες πρωτοβουλίες...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη βάζει τα έξοδα από την τσέπη του. Εδώ δε βγάζει να πληρώσει άλλα και άλλα. Στοιχεία προσεχώς αν τα καταφέρω και τα πάρω στα χέρια μου γιατί έτσι στα λόγια τα ξέρω! Προκειμένου όμως να τα δημοσιεύσω θέλω να έχω σχετικές φωτοτυπίες !! Οχι τίποτε άλλο αλλά για να δούνε μερικοί τι γίνεται....

Ανώνυμος είπε...

φίλε των 3.48μ.μ. τον Λαδόγιαννο τον στηρίζει το αφεντικό σου ο Πικατσού, που αντί να του κάνει διαχειριστικό έλεγχο στο έλλειμα των 14 εκατομυρίων ευρώ που άφησε στο δήμο και τα θαλασσοδάνεια που πήρε, τον αφήνει να κυκλοφορεί ελεύθερος.Τι περιμένεις από κάποιον που μήνυσε κάποτε τον Ρεπάσο και τώρα τον γλέιφει και προσλαμβάνει το γιόκα του στο Δήμο...
Είναι γνωστό ότι για να ανέβεις ψηλά την σήμερον πρέπει να είσαι 'ευέλικτος' και το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου ο Πικατσού ξέρει από ευελιξία...

Ρώτα το Σωκο που 4 χρόνια τον είχε μόνιμο επικυψία...
Φιλάκια!

όπως κατάλαβες είμαι και πολύ 'κολητός' με τον Λαδόγιαννο....

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνετε και κρίνετε και τον Κατσούλη και τον Αναγνωστόπουλο και τον μοιραίο για την πόλη μας Σώκο. Ας αφήσουμε όμως τον σημερινό Δήμαρχο κα κινηθεί όπως αυτός νομίζει και ας τον βοηθήσουμε όπου πρέπει. Μέσα σε ένα χρόνο θα δούμε αν πορεύεται καλά. Γιατί αν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για το Μεσολόγγι, εμείς οι ίδιοι θα τον ανταμείψουμε. Αν όμως μας βουλιάξει ακόμη περισσότερο θα έχει την τύχη των προηγούμενων που δεν κάθησαν δεύτερη τετραετία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 8.43 για το έλλειμα των 30 εκατομυρίων ευρώ που άφησε η διοίκηση Σωκου- Κατσούλη-Ψαρακη-Πετρόπουλου θα μας πεις τίποτα?
ή και γι'αυτό δεν άκουσε τίποτα το αφςεντικό σου?

Για τις παράνομες μετατάξεις των υπαλλήλων της Νομαρχίας στο Δήμο Αγρινίου γιατί δεν κάνει μία αναφορά στον εισαγγελέα ο κ.Κατσούλης?

Α!με συγχωρείς,δεν είχε ακούσει τίποτα όπως και ο ίδιος ομολόγησε...


Οι πουλημένοι Νενέκοι του Σώκου θα λογοδοτήσουν για την μειοδοτική τους στάση έναντι του Μεσολογγίου.

Και για όσους το ξεχνάνε ούτε 25% των εγγεγραμμένων δεν πήρε ο κ.Κατσούλης....

Αυτά περί δημοκρατίας.

Αυτοί θα αφήνουν μια ζωή το ταμείο άδειο και εμείς θα πληρώνουμε τα σπασμένα....

Το χρέος της Νομαρχίας να πληρώσουν οι χρεώστες ΣΩΚΟΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΨΑΡΑΚΗΣ-ΓΑΛΑΑΖΟΥΛΑΣ.

Διαχειριστικό έλεγχο στην Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Να δεσμευτούν οι περιουσίες όσων αφήνουν ελλείματα στις θητείες τους.Να πληρώσουν οι ΣΩΚΟΣ-ΨΑΡΑΚΗΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ το έλλειμα της Νομαρχίας και ο Αναγνωστόπουλος το έλλειμα στο Δήμο Μεσολογγίου.Και για να μην ξεχνάμε τώρα που καταρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία και κόβουν όλες τις παροχές των ασφαλισμένων, να πληρώσουν και όσοι ιατροί και φαρμακοποιοί ήταν μπλεγμένοι στο σκάνδαλο των βιβλιαρίων του ΟΓΑ και του Δημοσίου.Θυμόμαστε όλοι σε ποιών τα φαρμακεία είχε βάλει πρόστιμα ο ΟΓΑ και είχε διακόψει την συνεργασία του μαζί τους....

QUIZ:Ποιός πρόεδρος αθλητικού σωματείου της Λιμνοθάλασσας,εργαζόμενος σε τοπικό υγιονομικό παράρτημα είχε συνταγογραφήσει μέσω του κουμπάρου του 36 βιβλιάρια υγείας στην λοβιτούρα των πλαστών συνταγογραφήσεων?
(Τώρα τελευταία ειδικεύεται και στην 'ελάφρυνση' ανοξείδωτων δεξαμενών)

Η απάντηση σύντομα....

... με ακριβά φάρμακα

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω 12,29 να το τελειώσεις αυτό που αναφέρεις να τυο τελειώσεις. Πρέπει ο μάστερ σέφ να φέρεται ανάλογα με όσα έχει κάνει. Να μην ξεχνιόμαστε. Ζούμε σε μικρή κοινωνία και ο ένας γνωρίζει τι είναι ο άλλος.