Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το διακύβευμα των 4.500.000 ευρώ

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτό διακύβευμα, αφορά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα , "leader αλιείας" το οποίο απευθύνεται σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, όπως είναι αυτονόητο, και αφορά κοινωνικές δράσεις, (στην πρώτη του φάση) παρεμβάσεις δηλαδή στις περιοχές που θα επιλεχθούν, αλλά και επιδοτήσεις -σε δεύτερη φάση- ιδιωτών -είτε είναι ψαράδες είτε όχι- για ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.
Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας πω ποιες άλλες περιοχές της χώρας έχουν επιλεχθεί, ΑΛΛΑ είναι βέβαιο πως μεταξύ αυτών είναι και η δική μας. για τις περιοχές Αιτωλικού - Μεσολογγίου - Ναυπάκτου.
Το συνολικό ποσό του προγράμματος για την περιοχή μας, είναι... 4.500.000 ευρώ με την κατανομή περίπου να είναι η εξής. Αιτωλικό 350.000 συν 850.000 στην δεύτερη φάση (των επιδοτήσεων) -Μεσολόγγι 1.900.000 ευρώ σύνολο (και στις δυο φάσεις) και Ναύπακτος 1.500.000 (επίσης και στις δυο φάσεις) επομένως λοιπόν γίνεται σαφές, ότι το διακύβευμα ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, και για τις τρεις πόλεις.
Ένα πολύ σύντομο ιστορικό που θα παραθέσω, είναι απαραίτητο για όσους δεν γνωρίζουν τα σχετικά, να ενημερωθούν περί τίνος πρόκειται και τι ακριβώς συμβαίνει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, για να καταλάβω, μάλλον θα αρχίσει το μεγάλο φαγοπότι ???...
Ε ρε γέλια που θα κάνουμε .....

Ανώνυμος είπε...

κάτι διάβαζα πως το μαγείρεμα άρχισε ήδη μαζί με τα πρώτα δείπνα στις παρυφές της πόλης! άντε καλωφάγωτα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "αν οι ψαράδες αποχωρήσουν χάνεται όλο το πρόγραμμα" όπως και όλο το δημοσίευμα επίσης, πολύ στο εκβιαστικό και λαμογιέ μου κάνει. Μήπως όλος ο εκβιασμός γίνεται για το ποιός θα έχει μεγαλύτερο μερίδιο απο τη μαμάλα;

Ανώνυμος είπε...

το ακριβώς από πάνω σχόλιο, έχει απαντηθεί στο μήνυμα στο μπουκάλι, αφού δημοσιεύτηκε και εκεί.
ο ψαράς