Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μ.Ε.Δ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως το ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ δε ψάχνει εχθρούς στη << πρωτεύουσα πόλη >>, οι εχθροί του Μεσολογγίου υπάρχουν και σε κάθε ευκαιρία μας δείχνουν τα πλούσια συναισθήματα αγάπης τους.
Πρόσφατο παράδειγμα η απάντηση στο τοπικό τύπο, του πρόεδρου του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας και όχι <<Αγρινίου>> όπως συχνά πυκνά θέλουν να το αποκαλούν, σχετικά με τη σύνδεση του Μεσολογγίου με τα νησιά Κεφαλονιά, Ζάκυνθο.
Με έκπληξη διαβάσαμε ότι ο πρόεδρος του Επιμελητήριου ως ειδικός περί των ναυτιλιακών και ιδιαίτερα της ακτοπλοΐας απεφάνθη, ότι η γραμμή Κεφαλονιά, Ζάκυνθος δεν είναι βιώσιμη .
Εμείς ως ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ δεν θα μπούμε στο πειρασμό να απαντήσουμε στον κ. Πρόεδρο του Επιμελητήριου. Πιστεύουμε ότι σίγουρα θα είχε πολλά επιχειρήματα για να μας αποδείξει ότι η γραμμή θα ήταν σίγουρα βιώσιμη και κερδοφόρα, αρκεί να υπήρχε η πρόταση ακτοπλοϊκής σύνδεσης Τριχωνίδας με Κεφαλονιά, Ζάκυνθο .
Το ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ με τη καθημερινή επαφή του με τους επαγγελματίες της περιοχής, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ…. πόσο δίκαιη και ισόρροπη είναι η συνεισφορά του Επιμελητήριου στην ανάπτυξη, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες του νομού που δεν δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Αγρινίου.
Πιστεύουμε ακράδαντα και αυτό θα αποδειχτεί ελπίζουμε σύντομα, ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι βιώσιμη και κερδοφόρα. Με την Ιόνια οδό ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί κάλλιστα με λιγότερο κόστος και σε λιγότερο χρόνο, επωφελούμενος κόστος γέφυρας και ταλαιπωρίας, στον άκρως επικίνδυνο δρόμο έως Κυλλήνη, να επιλέγει να ταξιδέψει προς τα Ιόνια νησιά από το Μεσολόγγι, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη, προς αμοιβαίο όφελος και της περιοχής μας αλλά και των νησιών με τα οποία μας συνδέουν πολιτιστικοί και ιστορικοί δεσμοί . 
ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

2:18 mia xara ta leei

Ανώνυμος είπε...

ΈΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ.ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ "ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ" ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ Α[ΠΟ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

προς 2,18 μακαρι να ενδιαφεροσουν και συ για το μεσολογγι οπως ο γιατρος, ισως βλεπαμε καλυτερες μερες