Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ


Με τον <<Γλάρο  Ιωνάθαν Λίβινγκστον>>, άνοιξε χθες στο κατάμεστο από κόσμο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, η αυλαία των φετινών «ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ». Οι θεατρικές παραστάσεις των σαράντα μικρών παιδιών και των παιδαγωγών - εμψυχωτών τους, θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο σήμερα και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο στο
Ανοιχτό θεατράκι του Αιτωλικού.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Παναγιώτης Κατσούλης καλωσορίζοντας το κοινό της θεατρικής παράστασης ανέφερε: « Η αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να παράγει πολιτισμό. Ο Δήμος μας  το κάνει πράξη αυτό σήμερα με την ποιοτική εξάμηνη δουλειά των νηπιαγωγών μας, του μουσικού και των 40 μικρών μαθητών αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή των παιδιών τους. Σας ευχαριστώ θερμά όλους.
 Οι «Παιδικές Θεατρικές Συναντήσεις» αποτελούν πλέον ένα θεσμό για το δήμο και σύντομα θα ανοίξουν τα φτερά τους εκτός των ορίων του δήμου, γιατί το αξίζουν».




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά υπέροχη προσπάθεια.
Μπράβο σε όλους.
Όταν ο πολιτισμός μπορεί και σμιλεύει ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πικατσού εισπράτει την δόξα στις πλάτες των άλλων και χωρίς να ξοδεύει δεκάρα. Το έχει ρίξει στον πολιτισμό. Γνωρίζει άριστα την ψυχολογία του κάθε πικραμένου και είναι άριστος κυνηγός...ταλέντων. Έχει χρεώσει σε στενούς συνεργάτες ότι κινείται στην πόλη και χραπ την κατάλληλη στιγμή αρπάζει και μοιράζει ρόλους. Είναι τυχερός μέχρι στιγμής που πρώην συνεργάτες του και σύντροφοί του κρατάνε τα στόματά τους κλειστά, Ως πότε όμως;;;;;

Απο πρώην Νομαρχία μεριά.

υ.γ
κ. Πουρνάρα μην τον ξυπνήσετε τέτοια ώρα για να του διαβάσετε το σχόλιο. Και αύριο μέρα είναι. Πάντως μην νομίζεται ότι είστε και...ταλέντο (για τον ρόλο σας).

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 12:33. Γράφω τέτοια ώρα γιατί προφανώς έχω πάρει τα...ξύδια μου, οπότε μην σας ξυπνάω για να μου απαντήσετε με τον γνώριμό σας τρόπο...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ο 12:33 ? Οτι είσαι νούμερο φαίνεται, οτι θα το λές και μόνος σου όμως !!! Αυτό σημαίνει αυτογνωσία!!! Καλά κάνουν και σε κερνάνε ξύδια νούμερο !!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άθλιος τελικά μπορεί να είναι κάποιος για να βγάζει τα κόμπλεξ του σε ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά.
Πόσο;
Πόσο ανάπηρος στη σκέψη και;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΑΓΑΠΗΤΕ 12.33 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η αναπηρία είναι από Πικατσού μεριά που εκμεταλεύεται τα παιδάκια για την προβολή του. Όντως η παράσταση ήταν εξαιρετική.

Ανώνυμος είπε...

Που φαίνεται από τα σχόλια ότι ο 12:33 τα βάζει με τα παιδιά.Με τον Δήμαρχο τα βάζει για τον τρόπο που κινείται.