Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟκρατία

Για να λάβουν τα προοδευτικά όνειρα των προγόνων μας τον ιστορικό τους προορισμό
«Οι άνθρωποι δημιούργησαν τους θεούς τέλειους, για να κρύψουν τη δική τους και των πολιτικών τους συστημάτων τις ατέλειες»
Μάης του 1968 από τον Ιούλη του 1967 αυτοεξόριστος λόγω χούντας και εργαζόμενος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, στο τμήμα Γραμμάτων και Ανθρωπίνων Σπουδών. Ενεργός πολιτικά Έλληνας στα οδοφράγματα του Γαλλικού Μάη με δραστήρια συμμετοχή στις συνελεύσεις των barricades (οδοφραγμάτων) κοινωνώντας έτσι των αχράντων της Ελληνικής κληρονομιάς της ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟκρατίας και της Εκκλησίας του Δήμου.
Σήμερα στα 68 μου χρόνια, σημαδιακό αυτό το ’68, να ξαναδώ στην Ελλάδα της κατοχικής κυβέρνησης των Τροϊκανών Κουΐσλινγκ με το κίνημα των θυμωμένων και αγανακτισμένων πολιτών τις συμμετοχικές και άμεσες πολιτικές διεργασίες, που έζησα ως νέος στα γεγονότα του γαλλικού Μάη και του Πολυτεχνείου. Ευτυχής συγκυρία η γλυκιά ανάμνηση να αποφασίζεις στους τόπους του αγώνα εσύ ο ίδιος και οι σύντροφοί σου και όχι το πολιτικό φαγητό να σου έρχεται πακέτο από τις Κ.Ο.Β.Ε.Σ. της κομματικής στρούγκας. Η θέση, η αντίθεση, η σύγκρουση και η σύνθεση, υφάντρες προοδευτικών διεξόδων, χωρίς μασημένο κομματικοκρατικό φαΐ, που απελευθερώνουν το ανθρώπινο ΕΙΝΑΙ και σπέρνουν στα τρίσβαθα της ΠΟΛΗτικής μας ΥΠΑΡΞΗΣ τη συντροφικότητα της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
Η «ΝΤΑΠΙΑ» ως κυκλάμινο στου κομματοκρατικού βράχου τη σχισμάδα, ως αντιστασιακό ταμπούρι της πόλης των Ελευθέρων Πολιορκημένων, βαστάει γερά, παρά τις επιθέσεις και τη λοιδορία της κομματικής μιζέριας, στις επάλξεις της ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟκρατίας. Είκοσι τρία (23) ολόκληρα χρόνια το μόνο επαρχιακό και όχι μόνο έντυπο, που πίστευε και πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου όπου οι ΛΑΟΙ θα αποκτήσουν συμμετοχική δημοκρατική παιδεία. Οι απελευθερωμένες από τις κομματικές και ρουσφετολογικές εξαρτήσεις συνείδησης με την οργάνωση των Συμβουλίων του εργαζόμενου και παραγωγικού ΛΑΟΥ, θα σαρώσουν τη νεποτιστική οικογενειοκρατία και τα σαπισμένα και πυορροούντα συστήματα της κεφαλαιοκρατίας και των απομειναριών του καταρρεύσαντος υπαρκτού και στην ουσία ανύπαρκτου σοσιαλισμού!!
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όμορφο απόφθεγμα που γεννάει πάντα φρέσκιες και λαχταριστές προσδοκίες, στις πλατείες των Αραβικών κρατών, των Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Παρισιού – Μαδρίτης – Λισαβόνας – Ρώμης – Καταλονίας, ακόμα και στην πόλη της Αντίστασης το Μεσολόγγι και σιγά – σιγά θ’ απλωθεί παντού για να λάβουν τα όνειρα της Παρισινής Κομμούνας, της κομμούνας της Θεσσαλονίκης και της Κροστάνδης, ιστορική εκδίκηση.
Νιώθω στο γέρμα της ζωής μου, ότι σιγοπλησιάζει η βουή του αγανακτισμένου και οργισμένου παραγωγικού μελισσίου, που θα βάλει τέλος στον κηφηνισμό της κεφαλαιοκρατίας που στροβιλίζεται στις οικονομικές της κρίσεις.
Θα βάλει τέλος στην αλήστου μνήμης, δικτατορία του προλεταριάτου, που εξελίχθηκε σε κομματοκρατική ολιγαρχία, που έφτυσε και απαξίωσε τη ζωογόνο δύναμη των Σοβιέτ (εργατικών συμβουλίων) στο όνομα των οποίων κερδήθηκε η μεγάλη Οκτωβριανή επανάσταση.
Σύντροφοι της Αριστεράς, όταν η εξουσία δεν έχει άμεση επαφή και διαρκή έλεγχο των ανακλητών συμβουλίων του εργαζόμενου ΛΑΟΥ, θα αποστεώνεται και καταντά ιδιοκτησιακή λογική της κομματικής νομενκλατούρας, που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει από το βάρος των τσεπικών και ανελεύθερων ανομημάτων της. Έτσι τα πάλαι ποτέ καθεστώτα της κομματοκρατικής Αριστεράς έπεσαν ως «χάρτινη τίγρης» χωρίς ουσιώδη αντίσταση της εργατιάς και των συμμάχων της, αφού είχαν σιχαθεί το κνούτο, τη φτώχια και την ανελευθερία της κομματοκρατικής ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ το κάθε «Πούτιν», που σφετεριστήκανε την προλεταριακή επανάσταση της γης των κολασμένων, που θεωρείται ως ανώτερο πολιτικό στάδιο, από εκείνο της εκμεταλλεύτρας τάξης των ολίγων καπιταλιστών.
Ανοίχτε τα μάτια σας σύντροφοι της Αριστεράς και αφουγκραστείτε της Αυθόρμητη οργή του συνθήματος, ξυπνήστε πρόβατα. Προβληματιστείτε για την εξέλιξη του Κ.Κ. της Βόρειας Κορέας σε οικογενειοκρατική υπόθεση των Κιμ-Ιλ-Σούνγκ. Οικογενειακή υπόθεση των Κάστρο τείνει να καταντήσει η Κούβα.
Δέστε σήμερα, ο κάθε κομματικός γραφειοκράτης της “κομουνιστικής” Κίνας, έχει από μία παλλακίδα και το κινέζικο “κομμουνιστικό;;” κόμμα, είναι το κύριο οικονομικό στήριγμα του Αμερικανο-Σιωνιστικού κεφαλαίου, που πίνει με το καλαμάκι το μόχθο του κινέζικου εργαζόμενου ΛΑΟΥ, με μεροκάματο 1,50 – 2,00 ευρώ την ημέρα.
Το νέο κοινωνικό στρώμα που δημιούργησε η κομματοκρατία του Κ.Κ. Κίνας, είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας πολυτελέστατων μερσεντές και τούτο συμβαίνει, γιατί δεν υπάρχει ο εργατικός έλεγχος της προδομένης επανάστασης των εργατικών Συμβουλίων και της πολιτιστικής επανάστασης του Μάο, που ευτυχώς δεν πρόλαβε να ζήσει τον εκφυλισμό, παρότι έστω και αργά τον είχε διείδει, του κόμματος, που ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η κομματική ιεραρχία το απονεύρωσε με το σφάξιμο των οπαδών των Σοβιέτ και τέλος, το οδήγησε στο τακίμιασμα με τον καπιταλισμό.
Κατανοούμε τις γερασμένες διαχρονικές απόψεις της Γραμματέας του ΚΚΕ κυρίας Αλέκας Παπαρήγα, που θέλει να τις θάψει στο ιδεολογικό νεκροταφείο των κομματοκρατικών ελεφάντων, με αυτές μεγάλωσε, τράφηκε και αναρριχήθηκε στο αξίωμά της και καλά κάνει να τις υπερασπίζεται.
Έχουμε όμως κι εμείς το δικαίωμα που πιστεύουμε στις επαναστατικές ΑΞΙΕΣ της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟκρατίας των Εργατικών Συμβουλίων να διαφωνούμε και να σημειώνουμε ότι πάντα τα τριτοδιεθνίστικα κομμουνιστικά κόμματα, απαξίωναν τα αυθόρμητα και αυτοδιαχειριστικά κινήματα επειδή δεν τα ήλεγχαν με τις κομματικές ή τις εργατοπατερικές τους ντουντούκες.
Πάντα τα κακολογούσαν με το επιχείρημα ότι το καπιταλιστικό σύστημα δε φοβάται τέτοιου είδους αντιδράσεις επειδή δεν έβλεπαν ότι υπήρχε η πολιτική υγεία του νέου, του αυθόρμητου, της κατάθεσης ψυχής. Δεν απαντούν όμως στο ερώτημα γιατί η κεφαλαιοκρατία να φοβηθεί τον εφαρμοσμένο κομμουνισμό, αφού βρίσκεται σε παρά φύση, συζυγική σχέση μαζί του, κάνοντας αλλαξοτζακιές, σε βάρος της φτωχολογιάς και ενός νέου προλεταριάτου, που δημιούργησε η κομματική τους νομενκλατούρα, στις κομμουνιστικές λεγόμενες χώρες.
Γαλλικός Μάης του ’68, Πολυτεχνείο και σήμερα οι 100.000 οργισμένοι της πλατείας Συντάγματος που με άμεσες συμμετοχικές διεργασίες να αποφασίζουν ΜΟΝΟΙ τους και γι’ αυτό να απαξιώνονται από τους κομματικούς γραφειοκράτες, στο ίδιο έργο θεατές… κολλημένη η βελόνα της κομματοκρατίας στο γραμμό-φωνο του 1917.
Θέλω να πιστεύω ότι κι’ αν ακόμα ένα παγκόσμιο αυθόρμητο και αυτοδιαχειριστικό κίνημα με άμεσες συμμετοχικές διαδικασίες, συρρικνωθεί ή εκφυλισθεί, θα ’χει ΣΥΝεισφέρει στην προοδευτική σκέψη, το λιθαράκι της εξέγερσής του, ως διαχρονική παρακαταθήκη, ούτε αυτή τη μικρή αλήθεια, δεν καταλαβαίνουν, εν εικοστώ πρώτο αιώνα, ούτε αυτή!!
Πυρώνω τη σκέψη και με άλκιμη φωνή, παρά την ηλικία μου, θα βροντοφωνάξω, εργαζόμενο παραγωγικό μελίσσι, προοδευτικοί άνθρωποι, στη φουσκαλιασμένη παλάμη της εργασιακής σποράς ΣΠΑΣΤΕ τις κομματικές ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΥΤΟοργανωθείτε και ΑΥΤΟδιαχειριστείτε τους ανεργιακούς σας καημούς, κοινωνικοποιήστε τα μέσα παραγωγής, για μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με ανθρωπιά, ελεύθερη σκέψη και συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, ιδού η πρόταση του αύριο.
Χαρίστε τις ΚΕΝΟνίες της μίζας, μάσας, βούτας, αρπακτής και καταπάτησης της ΔΗΜΟσίας περί-ουσίας, στο αλληλοσπαρασσόμενο σκυλολόι της κάθε κομματοκρατικής απόχρωσης, που υποβαθμίζουν και υποτιμούν τον άνθρωπο και την φύση. Ο μεγάλος στοχαστής και εμπνευστής της Αριστεράς (παράγωγο του Άριστος) Κάρολος Μαρξ, με έμφαση σημείωνε «Από ΟΛΟ το μαρτυρολόγιο της ανθρώπινης κοινωνίας, η πιο άγια μορφή είναι του Προμηθέα…».
Ο μεγάλος φίλος της ΣΟΦΙΑΣ των Ελλήνων που οι χριστιανοί αγιοποίησαν (Αγία Σοφία) είχε καταλάβει την ανθρώπινη μεγαλοσύνη, ότι τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά αποκτιέται με αγώνες που οδηγούν στη σταύρωση και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ανθρώπινης αλληλεγγύης των ΛΑΩΝ και στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ τους ΣΥΝ-ΥΠΑΡΞΗ, ως πολίτες του κόσμου (κοσμοπολίτες).
Η Άμεση συμμετοχική ΔΗΜΟκρατία είναι σαν το παραμυθένιο πουλί των Ελλήνων που πεθαίνει και ανασταίνεται ως η οργή της Εκκλησίας του ΔΗΜΟΥ και η πλαστουργή ιδέα της νιας ζωής, στο νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων. Τη Ρωμιοσύνη λοιπόν μην την κλαις, εφ’ όσον με τον αυτοδιαχειριστικό της οργισμένο και εξεγερμένο ενθουσιασμό, θα γεμίζει τις πλατείες… ΠΑΜΕ λοιπόν στην Πλατεία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
Νικήτας Χρ. Φιλιππόπουλος
Υ.Γ.
Πάρα πολλοί αναγνώστες μου τηλεφωνούν και θέτουν το ερώτημα: «Είσαι υπέρ της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας κι αν όχι τι προτείνεις;»
Χρόνια τώρα με τα γραπτά μου, έχω τοποθετηθεί ξεκάθαρα με τα όποια λάθη μου και χωρίς ιδεολογικές κωλοτούμπες, που θα μου επέφεραν εξουσιαστικά αξιώματα και τις εξ αυτών οικονομικές απολαβές. Μητέρα των γλωσσών η Ελληνική που όμορφα και ΕΥ-διάκριτα προσδιορίζει την ουσιαστική έννοια της ΔΗΜΟ-κρατίας (Δήμος = Λαός – κρατώ = κυβερνώ).
Σήμερα κυβερνά ο ΛΑΟΣ; ή τα μαντρόσκυλα της κομμα(=μαντρί – στρούγκα)κρατίας, που εξαπολύουν τα λυκόσκυλα να φάνε τα ανυπάκουα και μη υποτακτικά πρόβατα, που θα τολμήσουν να εξέλθουν.
Η κομματοκρατία (κόμμα – κρατεί – κυβερνά) εκφράζει τα συμφέροντα των ισχυρών και ελέγχει το φρόνημα του ΛΑΟΥ μέσω της παροχολογίας και της προσωπικής εξυπηρέτησης (ρουσφετιού) και το φόβο του ΚΡΑΤΟΥΣ (Αρχαιοελληνικά Κράτος – εκ του κρατώ – εξουσιάζω = ΒΙΑ). Αν ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος ΛΑΟΣ (εκ του ΛΑΑΣ = πέτρα = σκληρός = ομοιογενής) είχε της εξουσία, ποιος ο λόγος να είναι οργισμένος και αγανακτισμένος και να βαρεί κατσαρόλες και να φωνάζει «φέρτε πίσω τα κλεμμένα – κλέφτες»!!!
Η πανέμορφη γλώσσα μας κάνει ουσιαστική διάκριση μεταξύ του ΚΥΝΟ (σκύλος) βουλίου και του ΚΟΙΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ. Στο πρώτο γαυγίζουν τα μπουλντόγκ του κεφαλαίου για να φοβίσουν, στο δεύτερο πρέπει να ανθεί η ΚΟΙΝΗ-ΒΟΥΛΗΣΗ των κοινωνικών στρωμάτων των εργαζομένων ΛΑΟΥ, με ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Η Άμεση Συμμετοχή είναι ο καίριος πυρήνας της ΔΗΜΟκρατίας, που με την κλήρωση και την ανάκληση αποτρέπει και σωστά κατά τον Αριστοτέλη, από την άσκηση της εξουσίας τους μονιμάδες κομματο-καρεκλοκένταυρους και τους οικογενειοκρατικούς νονούς.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ίσταται πάνω (επαναστατεί) κατά του Κυνο-βουλίου των κεφαλαιοκρατικών και κομματοκρατικών μπουλντόκ, της εκμεταλλεύτριας τάξης και του στρουκτουραλισμένου (ιεραρχικά δομημένου) σοσιαλισμού!!
Ζ-ω, σε πελάγη ιδεολογικής ΕΥτυχίας, γιατί νοιώθω τη δικαίωση των ιδεολογικών μου απόψεων, ακούγοντας σήμερα από χιλιάδες στόματα και την επαύριον από εκατομμύρια το αίτημα της ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟκρατίας, που με Ανιδιοτέλεια και Συνέπεια υπηρετώ.
ΕΝΩΝΩ τη φωνή μου, με τους αγανακτισμένους, οργισμένους και ανήσυχους ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΕΣ σιγοτραγουδώντας:
ΕΝΑ το χελιδόνι η Άνοιξη της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟκρατίας ΑΚΡΙΒΗ, για να ξεμπουκάρουμε τα κομματόσκυλα της πλουτοκρατίας, θέλει, ακόμα, ΔΟΥΛΕΙΑ πολύ…
Ν.Φ.
Τηλ. επικοινωνίας 6939199785

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού έχει καθυβρίσει τόσο κόσμο χυδαία μέσα από το έντυπο του και έχει συκοφαντήσει άλλους τόσους,βρήκε βήμα στο ιεράπολις να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας ο όνος!

Ανώνυμος είπε...

Ο όνος αυτός όπως εσύ τον αποκαλείς
είχε την ευτυχία να ζήσει τον κόσμο και να τον σπουδάσει, διαχωρίζοντας από έφηβος την φιλια από την λυκοφιλία, γι' αυτό και η γνώμη του ήταν πάντα αμειλίκτως πραγματική και ο σπαθιασμός του γραπτού λόγου του, δαμόκλειος.Ας πρόσεχε το λοιπόν ο καθείς,να μην τον γράψουν οι εφημερίδες...Κύριε Φιλιπόπουλε: Συνεχίστε το έργο σας.Η υπευθυνότητα που σας διακρίνει έχει να κάνει με οργανωμένη προσωπικότητα που οδεύει προφητικά την πορεία της. Σ'ευχαριστώ που ζεις ανάμεσά μας. ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 4.56 δεν ειναι τυχαια αυτα που λεγονται για τους αιτωλικιωτες!!!!
το διαπιστωσα ακομη μια φορα....

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κύριε/α του 5:47 μπορείτε να εξεγείρεστε παρέα με την υπόγεια δυστυχία σας. Εμείς έχουμε ξεπεράσει τα κνώδαλα και τους λακέδες. ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας την ανάρτηση κατάλαβα γιατί σας κατηγορούν και σας αποκαλούν όπως σας αποκαλούν οι συμπολίτες σας. Γιατί "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Ακούω τα σχόλια και τις απόψεις σου στο ραδιόφωνο, (χωρίς βέβαια να συμφωνώ πάντα μαζί σου) και σου λέω συνέχισε να τα λες έξω από τα δόντια, μπας και παρασυρθούμε και εμείς και εκφράσουμε τις απόψεις μας, με απώτερο στόχο το κοινό συμφέρον, αποβάλλοντας το φόβο και τα μικροσυμφέροντα που μας κλείνουν το στόμα.
Γ.Σφ.

Ανώνυμος είπε...

Ονος σιτευτός στην κυριολεξία!

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο του Νικήτα προχωράει κανονικά. Προσπαθεί να εξωντώσει τον Μπρούμα για να καταλάβει την θέση του στο Δημοτικό συμβούλιο. Διοχετεύει παντού ειδήσεις ότι ο γιατρός δεν είναι καλά και χρήζει φροντίδας και αντικατάστασης. Πάντα ετσι λειτουργούσε. Αχάριστος και επαγγελματίας συκοφάντης. Είναι θέμα ηθικής τάξης η συμπεριφορά του προς τον γιατρό. Αγαπητέ Βασίλη το ποιόν του "ανδρός" το ήξερες...Έβαλες πλάτη και εντιμότητα και εισπράτεις λάσπη. Στο σχέδιο αυτό έχει συμμάχους και την ομάδα γνωστών κλακαδόρων και "φωνακλάδων" της πόλης. Όταν έρθει η ώρα θα πούμε και ονοματεπώνυμα.

Σμπίρος αιχμηρός!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9.13 και συνεχιζω....δεν ειναι τυχαιο που στα νερα σας εχετε μονο ΦΑΛΑΡΙΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.25 πεστα χρυσοστομε!!! ετσι,ετσι...[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το να φλυαρείτε ακατάσχετα εναντίον συμπατριωτών σας με ανούσια σχόλια και αναίσχυντη εμπάθεια, μήπως να μπαίνατε σε κάποιο πολιτιστικό σύλλογο,να εκδίδατε μια εφημερίδα,να ασχολούσαστε με τον εθελοντισμό,να ψαρεύατε παρέα με τις φαλαρίδες,να κάνατε SEX,να διεκδικούσατε μια εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Μεσολογγίου,να πηγαίνατε μια βόλτα στο Σύνταγμα...Αμάν βρε παιδιά,βγάλτε και κάτι θετικό απ' την προσωπικότητά σας? Οι Μεσολογγίτες είναι ωραίοι τρελοί, μην αλλοιώνετε
την πολυπλοκότητα της κοινωνικής δομής της πόλης μιας και έχουμε και τη στάμπα τώρα πια των Ιεροπολιτών.Λυπούμε συμπολίτες μου αν η γνώμη μου για τον κο Φιλιππόπουλο σας ενόχλησε. Με σπόντες και μπηχτές στον αέρα δεν υπάρχει άποψη.Προτείνω μια ανάρτηση της γνώμης σας, γύρω από τα πεπραγμένα της δικής σας ζωής, εξυπηρετώντας έτσι μία ακόμη απασχόληση που θα μπορούσατε να έχετε. Έστω και με ψευδώνυμο. Όπως για παράδειγμα 10.38 π.μ, 11.25μ.μ
ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

5.14 ΑΙΤΩΛΙΚΟ μωρο μου επιθετικο εγω ασχολουμε με τα περισοτερα απο αυτα που αναφερεις και προτεινεις στο σχολιο σου...αναρωτιεμαι εσυ εχεις ασχοληθει με κατι απο ολα αυτα???
η χαλας τις ωρες σου κοβοντας βολτες στα ρεμπακια περιμενοντας να τελειωσει η μπουλτοζα το εργο της και να γινει επιτελους παραλια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ολα αυτα που γραφεις Ν.Φ.,αλλα να δουμε αν θα τα εφαρμοσεις στον Ρ/Σ ,τωρα που εγινες προεδρος, η θα συνεχισεις στα χναρια του vlahojohn,με εργαζομενους ανασφαλιστους,εργαζομενους 6 μερες την εβδομαδα,χωρις να μπορουν να παρουν αδεια(αν και δεν πληρωνονται οταν απουσιαζουν)και διαφορα αλλα,που τα ξερεις απο πρωτο χερι.
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα!!
Αποδειξε οτι αυτα που γραφεις μπορεις να τα εφαρμοσεις στην πραξη και δεν ειναι λογια του αερα,για λογους εντυπωσιασμου.

THE ROCKER

ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είπε...

8,48 Είσαι ακόμα της παλαιάς σχολής των αφεντικών και της μισθωτής σκλαβιάς στο Ρ.Σ.Μ,δεν υπάρχουν αφεντικά που εκμεταλλεύονται εργαζομένους για να εισπράττουν την υπεραξία. Ο Σύλλογος μας είναι αυτοδιαχειριζόμενος και τα όποια κέρδη του τα επενδύει σε κοινωνικό έργο. Προσωπικά δουλεύω κάθε μέρα πολλές ώρες και καλό και εσένα να με μιμηθείς για το καλό της Πόλης και του Συλλόγου η αρνητική σου απάντηση θα συ μένει ότι κρύβεις κάτι το πονηρό.Θα απαντώ πάντα επώνυμα και ελπίζω να κάνεις και συ το ίδιο. Νικήτας Φιλιππόπουλος

ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είπε...

Προς τον 11,04
Ούτε βρίζω, ούτε συκοφαντώ κανέναν εργαζόμενο. Κριτικάρω τα χαμόγια της μασάς,μίζας,βούτας,αρπαχτής και καταπάτησης Δημόσιας περιουσίας,που βύθισαν την Ελλάδα στα χρέη και έφεραν την κατοχική Κυβέρνηση των τρωικανών ΚΟΥΙΣΛΙΝΓ.
Δεν ξέρω αν ανηκειςς σε κάποια από τις περιγραφές που κάνω διεψευσέμε απαντώντας μου επώνυμα πράξη που χαρακτηρίζει τίμιους ανθρώπους.
Επωνύμως Νικήτας Φιλιπποπουλος

ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είπε...

Προς τον 11,25
Ατυχήσατε ,ως σμπίρος τουτέστιν ρουφιάνος δεν πληροφορηθήκατε ότι είμαι 4ος στην εκλογική κατάταξη με πρώτων τον Δ .Κοτσωργιο . ¨όθεν καταπιείτε το αιχμηρός μίσος μήπως και από το γκάστρωμα βγει κάτι το καλό.
Επωνύμως Νικήτας Φιλιππόπουλος