Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Επιτυχημένη πρεμιέρα - Συνέχεια με εικαστική εμφάνιση


Ο Θάνος Ανεστόπουλος για μία ακόμα βραδιά στο Avant Garde. Διαφορετική από την χτεσινή. Η κηδεία ενός πιάνου, ζωντανή δημιουργία, αυτοσχεδιασμός και φυσικά αγαπημένα ποιήματα και τραγούδια.
 Η έκθεση ζωγραφικής με κάρβουνο του Θάνου συνεχίζεται και σήμερα στον χώρο και τα έργα είναι προς πώληση.
 Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011
Ώρα Έναρξης: 23.00
Avant Garde
Ραζη-Κότσικα 15, Πεζόδρομος Ι.Π.Μεσολόγγι
 Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολύ αγαπημένων μας Διάφανων Κρίνων) έρχεται στο Avant Garde για μια μοναδική solo εμφάνιση ιδιαίτερης απόλαυσης με κοινό άξονα την επικοινωνιακή τροβαδόρικη διάθεση και την αγάπη του για την ποίηση στην rock μουσική.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται.
Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρική, εκφραστική, έντονα φορτισμένη και, συνήθως, μελαγχολική, κράτησε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους μέχρι και το τέλος της πορείας των Διάφανων Κρίνων, στις αρχές του 2009.
Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Θάνος επέστρεψε με την παράσταση "Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν" και τώρα δουλεύει πάνω στην επερχόμενη solo δισκογραφική δουλειά του, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιάσει σε αυτή την μοναδική εμφάνισή του.
Όπως προαναφέρθηκε, θα παρουσιαστούν καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Nick Cave, οι Tindersticks, ο Neil Young, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι - καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη,Λίνο Ιωαννίδη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: