Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Επιτυχημένη και η Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία στο Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου.

Θετική έκβαση είχε η εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Πέμπτη 02-12-2010. Η διοργάνωση έγινε από τους σπουδαστές και το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. η αποδοχή ήταν μεγάλη ενώ για άλλη μια φορά το Ίδρυμα απέδειξε έμπρακτα το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του. Οι νοσηλευτές του Τμήματος Περίθαλψης του ΤΕΙ, Σβώλου Μαρία, και Σαλάπας Αλέξιος, η εκπαιδευτικός Παναγιώτα Βάθη και οι σπουδαστές Σταύρου Θάλεια, Διαμαντοπούλου Στεφανία και Γύγος Αλέξανδρος καθώς και όσοι άλλοι εργάστηκαν για την διοργάνωση αυτής της δράσης είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο.
Οι γιατροί Χρήστος Παπαδημητρίου, Γεώργιος Ιωάννου και οι συνοδοί νοσηλευτές από το τμήμα αιμοδοσίας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και Μεσολογγίου, Γιάτρα Αγγελική, Ιωάννου Γεώργιος, και Παπαβραμοπούλου Ανθή, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ανταπόκριση του είχε η δράση. Χαρακτηριστική δήλωση έκανε ο γιατρός Χ. Παπαδημητρίου.. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας, σας συγχαίρουμε για το έντονο κλίμα εθελοντισμού που διακατείχε την δράση…», ενώ κλίνοντας ,πρόσθεσε τις ευχές του «..καλές γιορτές, και να έχουμε όλοι χαρούμενα Χριστούγγενα ».
Χορηγός επικοινωνίας της δράσης ήταν ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 92 fm.
Το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, όπως βλέπουμε διατηρεί έμπρακτα την φήμη του για την ανθρώπινη πλευρά πού έχει, με τις διάφορες συνεχείς δράσεις του και σε συνάρτηση με το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι διαθέτει, κατατάσσεται από τα καλύτερα Ιδρύματα της χώρας.
(από το kioskinews.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: