Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κάλεσμα Δ. Παπαθέου για ανοιχτό διάλογο με πολίτες

Επειδή το πράγμα παραγίνεται, (σσ.: με τα σχόλια στην προηγούμενη ανακοίνωση- ανάρτηση) προτείνω να μαζευτούμε όλοι κάποια στιγμή για να απαντηθούν ερωτήματα που τίθενται καλόπιστα ή και κακόπιστα , αλλά δεν πειράζει, γιατί ακόμη κι αυτά είναι χρήσιμα μερικές φορές για να γίνεται διάλογος.
'Ολοι που γράφετε σημαίνει ότι σας ενδιαφέρει ο τόπος και αυτό είναι το θετικό, οπότε ελπίζω ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα για ν ανταλλάξουμε ιδέες και γνώμες, όσοι και ότι έχει απομείνει από τους "Αδέσμευτους Πολίτες" και όλοι εσείς και εμείς χωρίς ταμπέλλες.
Θα χαρώ να σας δώ εκεί και ας πεί εκεί την γνώμη του ο καθένας που σίγουρα θα πιάσει τόπο.

Με εκτίμηση και για τους περισσότερους με φιλία

Δημήτρης Β Παπαθέου

(σσ. IeraPolis: εάν και όταν  υπάρξει νεότερη ενημέρωσή μας περί του τόπου και του χρόνου συνάντησης, θα ενημερώσουμε εγκαίρως )

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΙΣΘΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Κ Παπαθέου τα κακόπιστα σχόλια που τα είδατε δεν μπορώ να καταλάβω.Εγώ στα σχόλια είδα μόνο καίρια κριτική και αλήθειες πραγματικές..

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς ταμπέλες εκλέχτηκε και ο Κατσούλης δήμαρχος. Σταματήστε επιτέλους την καραμέλα των αδέσμευτων και υπεράνω πολιτικής. Και στο κάτω-κάτω της γραφής τι έργο προσφέρατε στην πόλη εκτός απο ένα πρωινό στο Τρικούπειο;

Πρώην

Μήπως ο Κατσούλης γνωρίζει κάτι παραπάνω; Λέω μήπως!
Άν του δώσει άδεια ο Βερελής ίσως μιλήσει.
Άν και το βλέπω χλωμό τώρα.

Ανώνυμος είπε...

μητσαρΑ,σε εκανε ρομπα ο πικατσου..
εχεις γινει γραφικος.
και το χειροτερο, πως ρε μητσο αυτον που σταυρωνες πριν τις εκλογες, τον παραδεχεσαι πριν ακομη δουμε την θητεια του.
συναλλαγηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
μηνκαπηλευεσαι τους "ΑΔ.ΠΟΛΙΤΕΣ"

Ανώνυμος είπε...

1.19 αυτό με το βερελη ξαναπεστο και αναλυσε το

Ανώνυμος είπε...

από το ύφος και μόνο της επιστολής σας κύριε Παπαθέου αποδεικνύεται ότι ακόμη δεν έχετε μάθει ούτε να χάνετε ούτε να δέχεστε κριτική. Όλα τα πράγματα στη ζωή δεν αντιμετωπίζονται με δικηγορικές φανφάρες και βαρύγδουπες καταθέσεις... Η καθημερινότητα στην πόλη μας δεν είναι αίθουσα δικαστηρίου. Οπότε δεχτείτε από εδώ μέσα ό,τι λέγεται-ελπίζω καλόπιστα- και μην ¨θίγεστε" με την΄κάθε τοποθέτηση που δεν σας είναι αρεστή.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ .ΟΛΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΜΗΝ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και η συγκεκριμένη δήλωση έχει μεγάλη δόση υποκρισίας διότι συνάντηση με τους κολλητούς ο Δημήτρης είχε χθές το βράδυ.Αρα τι πολίτες και κουραφέξαλα.Πρώτα φυλάμε τα νώτα μας και μετά ξανοιγόμαστε στην κοινωνία.Μετά είναι ακατανόητη η πρεμούρα να πάρει την έμμισθη θέση από κάποιον που τον πολεμούσε σφόδρα προεκλογικά.Αυτα φυσικά περί αγάπης της πόλης είναι αστεία και θέτω ερώτημα πότε η οικογένεια Παπαθέου και ο Δημήτρης ειδικά συγκρούστηκε πραγματικά για το καλό του Μεσολογγίου.Πότε πήγε κόντρα στο σύστημα;

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Όταν ένα μέλος ενός επαγγελματικού συλλόγου(του οποίου υπήρξε και πρόεδρος),καταλάβει, έστω και με την αξία του, έμισθη θέση που αφορά την επαγγελματική του ιδιότητα,και αποποιείται την αμοιβή,τότε δεν στερεί από κάποιο συνάδελφο εργασία;Το σωματείο του πως αντιδρά;

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ ΚΑΤΣΟΥΛΗ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ,ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

δεν μου λετε τουλαχιστον αν ξερετε πως αλλιως μπορει να παει ενας δημος μπροστα αν δεν βοηθησουν ολοι/

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε σοβαροί; Θα κάνει ο Δημήτρης συνέλευση των ανύπαρκτων αδέσμευτων, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα γίνει ο ίδιος υπάλληλος του Κατσούλη;

Ανώνυμος είπε...

Μήτσος έχεις καταστεί εντελώς αναξιόπιστος.Ειλικρινά στενοχωριέμαι που σε ψήφισα ως αδέσμευτο

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη σε παραδέχομαι ως δικηγόρο και σε εκτιμώ, αλλά έχουμε πάψει να σε προσκυνάμε ως πολιτικο ον.
Δεν ξεχνάμε πως ήσουν απών κατά την καταστροφική θητεία του Λαδόγιαννου περιοριζόμενος αν δεν απατώμαι σε πέντε - έξι ανακοινώσεις και ο δημοτικός σύμβουλος των Αδέσμευτων ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στα δημοτικά συμβούλια.
Όσον αφορά την παραίτηση από τις αποδοχές εφόσον καταλάβεις την θέση το κρίνω απολύτως λογικό δεδομένης και της οικονομικής σου επιφάνειας για να βοηθηθεί ο δήμος.
Τους προβληματισμούς μου τους είχα εκθέσει εδώ και πολύ καιρό στον φίλο σου ιδιοκτήτη του μπλογκ, δεν ξέρω αν στους μετέφερε.
Πάντως εάν τελικά σκοπεύεις να διεκδικήσεις την θέση θα ήταν καλό για τον τόπο δεδομένης της έλλειψης ανθρώπων με κύρος, αλλά θα πρέπει να αφιερώνεις ώρες πολλές και δεν ξέρω εάν είναι ή ήταν ποτέ στις προτεραιότητές σου.

Με εκτίμηση στο πρόσωπό σου, αλλά πραγματικό και συνεχές ενδιαφέρον για την πόλη
Ελεύθερος Δημότης

Ανώνυμος είπε...

καλα ο παπαθεου πηρε 80 ψηφους οταν εβαλε με τον ρεπασο. αν ο μητσος εβαζε σαν σημοτικος συμβουλος με τους αδεσ.πολιτες δεν θα ξεπερνουσε τα 20 ψηφοδελτια.
και κατι σημαντικο αυτοι που το 2002 και το 06 πηραν το 80% των ψηφων του,δεν τον ακολουθουν σ΄αυτο τον εξεφτελισμο που οδηγειται

Ανώνυμος είπε...

afou egine kai ayto h apogohtebsh sto megaleio toy. o papa8eoy ypallhlos toy katsoulh; moy aresei poy kapioi edw sto mplok ton kalousan na bgei mprosta. telika aytos den kanei gia arxhgos afou apodexete thn 8esh toy stratioth.
kai ayto pros gnosh kai shmorfosh ayton poy pistepsan sthn psevtokoultoura toy.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι να εκτιμήσουμε 8.13;Τους συμβιβασμούς του Παπαθέου;Ειλικρινά λυπάμαι που σ αυτή την πόλη πλασάρονται ως αδέσμευτοι και κάνουν τον διανοούμενο άτομα που δεν έχουν προσωπικότητα

Ανώνυμος είπε...

αν εβγαζες τις παρωπιδες ισως εβλεπες πιο καθαρα 11.33. Για τα αλλα που αναφερονται δεν λες λεξη , δεν σε συμφερει?

Ανώνυμος είπε...

αχ βρε κουλα,αχχ βρε μητσο

Ανώνυμος είπε...

αχχχ μητσο...πηγες με τον πακιστανο;αχχ μητσο