Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τι έγινε στη ΓΣ των Νομαρχιακών υπαλλήλων;

''Συνήλθε σε Γενική Συνέλευση ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν, εκτός των θεμάτων που αφορούν τα προβλήματα των υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα, Ενιαίο Μισθολόγιο, μειώσεις Μισθών, Ασφαλιστικό-Επικουρικά ταμεία, υποχρεωτικές Μετατάξεις- ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου τον Ιανουάριο.
Για το θέμα του Οργανισμού της Περ. Δυτ. Ελλάδας, η Γενική Συνέλευση , μετά από Σχετική συζήτηση ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
1. Να ζητήσει από τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Τροποποίηση του Οργανισμού, επειδή δεν είναι Δυνατόν να προβλέπει ΕΞΙ (6), Γενικές Διευθύνσεις στην Πάτρα, και καμία Υπηρεσία κατ' ουσίαν, στο Αγρίνιο και στις άλλες μεγάλες πόλεις του Νομού. Η τροποποίηση να γίνει αφού ληφθούν υπ' όψιν και οι απόψεις των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
2. Στην ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Πράξη, να μην ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ κανείς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ανεξάρτητα από εργασιακή Σχέση. Να συμπεριληφθούν όλοι οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΟΛΕΣ οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, όπως σήμερα Λειτουργούν.
3. Να μην ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ, κανείς Εργαζόμενος, άν ο ίδιος δεν το Επιθυμεί.
4. Τα παραπάνω να ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ, το Πρωί της 3ης ΙΑΝΟΥΑΡΪΟΥ, στίς 7 και 30, από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , που θα συγκεντρωθούν στην είσοδο της Νομαρχίας, στον Αντιπεριφερειάρχη.
''

Οι υπάλληλοι της Νομαρχίας θέλουν να μεταθέσουν την έδρα του νομού στο Αγρίνιο ή μου φαίνεται;
κυριε δήμαρχε τι λες γι' αυτό ;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μας πουν ποτε, που, πως και ποσο θελουν να παιρνουν για να δουλεψουν! κυριοι οι καιροι αλλαξαν...

Ανώνυμος είπε...

Ουστ κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι που έχετε και απαιτήσεις. 500 ευρώ έπρεπε να παίρνετε γι' αυτά που "παράγετε"

Ανώνυμος είπε...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι κυφήνες.
Οι ιδιωτικοί παράσιτα.
Οι αγρότες άχρηστοι.
Οι γιατροί απατεώνες.
Οι δικηγόροι ρουφιάνοι.
Οι δάσκαλοι ανίκανοι.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέφτες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑ.
ΟΛΟΙ; Εεεε .....ΟΧΙ ...ΟΛΟΙ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ;ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ;ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΟΙ;ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ;ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΙ;

-Όχι ρε μάγκα αυτοί είναι τσακάλια ξέρουν και πιάνουν τις ευκαιρίες. -ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΡΤ' ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.
-Αυτοί φίλε μου είναι έξυπνοι και γι΄αυτό προκόβουν.
-ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΛΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.

Πότε θα καταλάβετε ρε παιδιά ότι η πραγματική αιτία για τα δεινά μας δεν είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που ίσως βρίσκεται σε λίγο καλύτερη θέση από μάς, αλλά η ληστρική εκμετάλλευση του πλούτου της εργασίας των πολλών από μια ασήμαντη μειοψηφία.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε ΚΚΕ με τις παρλαπίπες σου. Η πλουτοκρατία, ο καπιταλισμός, οι βιομήχανοι. Εμένα δεν με ενοχλούν αυτοί, τουλάχιστον ρισκάρουν, επενδύουν και δίνουν και μεροκάματο στον κοσμάκη.
Με πειράζεις εσύ που να, τώρα σε βλέπω να παίζεις πασιέντζα στη νομαρχία από τις 10 που πας μέχρι τις 1 που φεύγεις. Με εκνευρίζει που φεύγεις όποτε σου σκάσει, παίρνεις άδειες όποτε σου σκάσει, δεν παράγεις και μόνο ζητάς. Πληρώνεσαι από μένα που πληρώνω τους φόρους μου και μου κόβουν τον κώλο στην περαίωση. Πληρώνεσαι από τον κόπο μου για να κλαίγεσαι και να φεύγεις επιβραβευόμενος για την τεμπελιά σου με το πλούσιο εφάπαξ. Που τα παίρνεις αν δουλεύεις στην εφορία και την πολεοδομία ή ζητάς γρηγορόσημο για να μου προωθήσεις την άδεια από την διεύθυνση ανάπτυξης. Και δεν είσαι μόνο εσύ, είναι χιλιάδες βολεμένοι, συνήθως κομματόσκυλα που έρχομαι να μου δώσεις ένα χαρτί και μου βγάζεις το λάδι και όλοι αυτοί οι βολεμένοι πιπιλίζετε την καραμέλα των τραπεζιτών και των βιομηχάνων. Βγες έξω στον ιδιωτικό τομέα να δούμε τι ψάρια πιάνεις, είμαι σίγουρος όχι πολλά. Χρησιμοποιείς το κομπιούτερ για να παίζεις, να κάνεις chat και να γράφεις ανώνυμα στα blogs. Αυτά μόνο ξέρεις να κάνεις, αν σου πουν να εξασκηθείς σε ένα πρόγραμμα για να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου θα βαρυγκωμήσεις και θα πάρεις αναρρωτική άδεια από τον γιατρό της γειτονιάς που σε έχει ανάγκη για τις ψήφους. Αυτό είναι το σύστημα και δεν σε βλέπω να μιλάς, αλλά ξέρεις να τα φορτώνεις όλα στους άλλους.
Έλεος αγαπητέ φίλε μου κηφήνα.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε περίπτωση,
υπάρχει και η προσωπική ευθύνη.

Το να απολαμβάνω:
-χωρίς καμμία προσφορά,
-χωρίς φορολογική συνείδηση,

και διαβιόνοντας παρασιτικά,
με πλήρη κοινωνική αναισθησία,
απόλυτα προκλητικά,
μόνον και μόνον γιατί ψηφίζω κόμματα που ανακυκλώνουν αυτού του είδους αντιλήψεις και εξουσία,

είναι δική μου ευθύνη.


Εξ απ'ανέκαθεν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ 12.41...

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΧΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...

Η ΛΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ :

ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...

ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να σου απαντήσω με το δικό σου τρόπο θε θέλω αν και με οργίζει η εθελοτυφλία σου.
Αλλά αγαπητέ φίλε δουλευταρά, αυτά που γράφεις με τόση ξεδιαντροπία ενάντια σε συμπολίτες σου κι αυτά που τους χρεώνεις με τόση σιγουριά μόνο με ένα πράγμα εξηγούνται.Σου τόχουνε "εγκαταστήσει το τσιπάκι" στο μυαλό και δε μπορείς να σκεφτείς λογικά.Δηλαδή το αυτονόητο. Άμα κόβουν τους μισθούς ή απολύουν υπαλλήλους ποιος θα μπει να ψωνίσει στο έρμο το μαγαζάκι σου; Άμα ΒΡΙΖΕΙΣ και ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους υπαλλήλους με την τερατώδη λογική της συλλογικής ευθύνης (ένας κακός,όλοι κακοί)χωρίς ουσιαστικά να ξέρεις τίποτα μεμπτό γι' αυτούς, ποιος αύριο όταν θα ζητήσεις συμπαράσταση και θα κάνεις αγώνα για τα δίκια σου θα σε στηρίξει;

Ανώνυμος είπε...

κι αφού εγώ είμαι ΚΚΕς και λέω παρλαπίπες πάρε κι αυτό να δεις τι λένε και στην Αμερική:
Περί δημοσίων υπαλλήλων
Κατεστραµµένοι από την ύφεση, κάποιοι εργαζόµενοι του ιδιωτικού τοµέα µπορεί να βρίσκουν παρηγοριά επιτιθέµενοι στους δασκάλους των παιδιών τους ή στους οδοκαθαριστές της γειτονιάς τους.
Του Ρούσου Βρανά, από τα Νέα της 22/12/2010
Όποιος θέλει να κάνει έναν δυσαρεστημένο εργαζόμενο να τα πάρει στο κρανίο δεν έχει παρά να του δείξει τον χειρότερο «εχθρό» του: έναν δηµόσιο υπάλληλο. Αυτό κάνουν σήµερα οι κυβερνήσεις. Για να αποφύγουν την οργή των εξαθλιωµένων εργαζοµένων του ιδιωτικού τοµέα, τους δείχνουν τους χαρτογιακάδες που «ροκανίζουν τα λεφτά των φορολογουµένων». Αυτό κάνουν στην Ευρώπη. Αυτό κάνουν και στην Αµερική.
Μια αµερικανική έρευνα, όµως, που έγινε στις ανατολικές ΗΠΑ από το Κέντρο Οικονοµικής Πολιτικής και Ερευνας και από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Πολιτικής Οικονοµίας, έρχεται να διαλύσει τον µύθο των «κακοµαθηµένων» δηµοσίων υπαλλήλων. ∆ιαπιστώνει µάλιστα πως οι δηµόσιοι υπάλληλοι είναι αδικηµένοι, αφού «αµείβονται λιγότερο από όσο οι συνάδελφοί τους του ιδιωτικού τοµέα». Πέρα από τη σύγκριση, όµως, µπαίνει ένα ερώτηµα: Γιατί άραγε ο δηµόσιος τοµέας έχει γίνει ένας τόσο εύκολος στόχος για τους απανταχού δηµαγωγούς πολιτικούς; Στο περιοδικό «Ατλάντικ» η δηµοσιογράφος Μισέλ Τσεν δίνει την απάντηση:

«Αυτή η ύπουλη εκστρατεία κατά των εργαζοµένων του δηµόσιου τοµέα έχει για στόχο της το τελευταίο οχυρό της συνδικαλισµένης εργασίας».
Στην περίπτωση της Αµερικής, το 37% των δηµοσίων υπαλλήλων είναι µέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων, δηλαδή πενταπλάσιοι από τους συνδικαλισµένους εργαζόµενους του ιδιωτικού τοµέα. Και αποτελούν εµπόδιο στις κυβερνητικές πολιτικές των περικοπών και των ιδιωτικοποιήσεων της δηµόσιας περιουσίας, που προωθούνται µε το ίδιο πείσµα τόσο στην Αµερική όσο και στην Ευρώπη. Κατεστραµµένοι από την ύφεση, κάποιοι εργαζόµενοι του ιδιωτικού τοµέα µπορεί να βρίσκουν παρηγοριά επιτιθέµενοι στους δασκάλους των παιδιών τους ή στους οδοκαθαριστές της γειτονιάς τους. Ναι, είναι πιο εύκολο αυτό, αλλά δεν θα τους βγάλει ποτέ από τη δύσκολη θέση αν δεν αναζητήσουν τους πραγµατικούς υπαίτιους για την αθλιότητά τους.
Στο βιβλίο της «Ενα άλλο είδος δηµόσιας εκπαίδευσης», η Πατρίσια Χιλ Κόλινς εξηγεί πώς φτάσαµενα ταυτίζουµε το δηµόσιο µε το υποδεέστερο. «Οι ιδέες για τα οφέλη των ιδιωτικοποιήσεων ενθάρρυναν τον λαό να πιστέψει πως οτιδήποτε δηµόσιο είναι χαµηλότερης ποιότητας», γράφει η συγγραφέας. «Η παρακµή των σχολείων, της δηµόσιας υγείας, των δρόµων, των γεφυρών και των µεταφορών, η οποία προέκυψε από την απροθυµία του κράτους να χρηµατοδοτήσει αυτούς τους δηµόσιους θεσµούς, οδήγησε στη διάβρωση και στον ευτελισµό του δηµοσίου». Και ο καθαγιασµός του ιδιωτικού κέρδους εξέθρεψε την εχθρότητα του λαού προς καθετί δηµόσιο, προσθέτει η Ιβ Γιούιν, πάλι στο περιοδικό «Ατλάντικ»: «Αντί να υποκύπτουµε, καθώς οι βιβλιοθήκες µας, τα σχολεία µας, οι δρόµοι µας, ακόµη και τα παρκόµετρα περνούν στα χέρια σκοτεινών συµφερόντων που δεν ασκούµε πάνω τους κανέναν έλεγχο, πρέπει να διεκδικήσουµε ξανά το δηµόσιο, το οποίο εδώ και χιλιάδες χρόνια εξασφάλιζε την επιβίωσή µας».
Η απόρριψη του δηµόσιου, του συλλογικού, προκειµένου να ασπαστούµε την ελευθερία των αγορών, δεν µας προσφέρει παρά µονάχα µια απατηλή και ρηχή απελευθέρωση: την απελευθέρωση από εκείνους ακριβώς τους θεσµούς που κρατούν τις κοινωνίες µας αλληλέγγυες και ενωμένες.

Ανώνυμος είπε...

βρε ουστ που θελετε και υπηρεσιες στο Αγρινιο

Ανώνυμος είπε...

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο. Έδωσα εξετάσεις για να περάσω στο Πανεπιστήμιο, έδωσα εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ για να διοριστώ και τα κατάφερα. Έκανα μεταπτυχιακό, επιμορφώθηκα στους υπολογιστές. Αμείβομαι με 1200 ευρώ. Δεν στράφηκα ποτέ εναντίον καμιάς κοινωνικής ομάδας. Αλλά δεν ανέχομαι από τον κάθε κηφήνα και γλυφτρόνι του κερατά να παίρνει 2 ή 3 και 4000 ευρώ. Ας μας διακιολογήσουν όλοι μα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πώς κατέλεβαν τη θεσούλα στο δημόσιο και γιατί εσιπράττουν αυτούς τους μισθούς. Αυτή είν αι η χούντα του Δημοσίου και αυτούς δυστυχώς πληρώνουμε. Τον κάθε άχρηστο υπαλληλάκο τοων ΕΛΤΑ, τον κάθε διεφθαρμένο υπαλληλάκο της Πολεοδομίας και της εφορίας και πάει λέγοντας. Είμαι εκπαιδευτικός των 1200 ευρώ κάνω τις διακοπές μου γιατί προσπαθώ να κάνω 20 παιδιά μαθητες, ανθρώπους.Και προσπαθώ να το κάνω με αγάπη και προσπάθεια. Κι αν περιμένετε να αλλάξει ο κόσμος μας χωρίς παιδεία και εκπαίδευση τότε καληνύχτα...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο σύλλογος και από ποιους αποτελείται; Επίσης ποιους εκπροσωπεί γιατί απ όσον ρώτησα, κανείς δεν ξέρει τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να κάνεις τους μαθητές, σαν τα μούτρα σου άστο καλύτερα ρε φίλε!
Σου απαντώ έτσι, γιατί ειναι απαράδεκτο για εκπαιδευτικό να χυδαιολογεί κατ΄αυτό τον τρόπο. Είναι γελοίο με φασιστικό σκεπτικό,αυτό της συλλογικής ευθύνης, να αποκαλείς τους δημοσιους υπαλληλους χούντα.Ξέρεις τι είναι χούντα ρε φίλε;
-Δημόσιος Υπάλληλος διορισθείς με επετηρίδα- (βλέπεις ότι δεν είναι όλοι γλύφτες).

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς φίλε αναγνώστη όλες οι Διευθύνσεις παραμένουν στο Μεσολόγγι.
Επειδή στο Αγρίνιο δεν προβλέπεται καμμία και προκειμένου τόσοι υπάλληλοι που υπηρετούν στα εκεί γραφεία που κλείνουν, δεν πρέπει να χάσουν τη θέση τους , αλλά ούτε και να μετακινηθούν χωρίς τη θέλησή τους, γι΄αυτό διατυπώθηκε στο κείμενο της συνέλευσης αυτή η παράγραφος.
"Υπάλληλος που συμμετείχε στη συνέλευση"
Υ.Γ
Δυστυχώς φίλε μου ο Καλλικράτης δεν ξεθεμελιώνει μόνο τη Δημόσια Διοίκηση, αλλά και οικογένειες!

Ανώνυμος είπε...

siga vre 12,14 mi xalaei ton koinoniko isto i metakinisi toy agrinioti sto mesologgi i sttin patra.ayto poy toys xalaei einai i mi exipiretisi toy sovinismoy ton agrinioton.mexri tora eixan kanei mia deyteri nomarxia sto agrinio ki tin onomasan dioikitirio..tora na doyme poy thato valoyn to dioikitirio oi sovinistes mpastoyrnovlaxoi..etoimasteite na mayrisoyme ton soko..ta katevei leei giaa voyleytis

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου κηφήνα 8:49 της 26ης Δκεεμβρίου,

Συγνώμη που σου απάντησα κάπως αργά, αλλά βλέπεις παλεύω να βγάλω το μεροκάματό μου και δεν έχω χρόνο να κάθομαι να μαλακίζομαι από το πρωϊ μέχρι το βράδυ γράφοντας ανώνυμα ή χαζεύοντας με τα σχόλια των blogs.

Δεν με εκπλήσσει η "λογική" σου για δήθεν ...τσιπάκι που μου έχουν βάλει στο μυαλό και δεν μπορώ να σκεφτώ. Αυτά βρίσκουν και λένε όσοι ζουν εις βάρος άλλων, όσοι κάθονται, είναι αντιπαραγωγικοί και πληρώνονται προκλητικώς δυσανάλογα σε σχέση με αυτά που κάνουν. Όσοι παλεύουν να στρέψουν τον κόσμο εις βάρος των... βιομήχάνων κ.λπ.
Επειδή τυχαίνει και έχω μαγαζάκι και πληρώνω φόρους για να βολεύεσαι εσύ σε μια καρεκλίτσα και να μας δίνεις και μαθήματα σου ξεκαθαρίζω ότι με την λογική σου έπρεπε να είναι ακόμη περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι, να πληρώνονται για να ψωνίζουν στα μαγαζιά μας και να μας... στηρίζουν!
Εγώ όμως θα προτιμούσα να είναι το 1/3όσων είναι σήμερα, να δουλεύουν πραγματικά, να πληρώνονται όσο και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, γιατί αυτό λέγεται ισότητα. Οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να μαζεύουν ελιές που δεν καταδέχονται σήμερα και τις μαζεύουν οι Βούλγαροι ή να μάθουν καμία τέχνη για να βγάζουν και αυτοί το μεροκάματο, να εξειδικευτούν σε κάτι βρε αδελφέ. Εάν είχαμε λιγότερους κηφήνες η φορολογία θα ήταν λιγότερη γιατί δεν θα χρειάζονταν τόσα δισεκατομμύρια ευρώ για μισθοδοσίες, ψεύτικες υπερωρίες και εκτός έδρας στις καφετέριες που τα πληρώνουμε χρυσά.
Έτσι θα νοικοκυρευόταν το κράτος αγαπητέ αλλά και με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Όχι με το ταϊσμα χιλιάδων αντιπαραγωγικών υπαλλήλων που ζητάνε και από πάνω περισσότερα!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7.29 ,

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ , ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ ΜΕ 1200 € ...ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ.(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΥΡΑ...)
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.(Ε ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;)
ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ "ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ...

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ;;;; ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 1 -2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ 1200 € ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ 400 € , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 400 € , ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ...)ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ...

ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ . ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3ΟΟΟ ΚΑΙ 4000 € ;
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΠΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ;ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ;
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ , ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ : NA ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΧΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕμΜΕΝΑ , ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

Νικολόπουλος Παναγιώτης είπε...

H Γενική Συνέλευση , μετά από Σχετική συζήτηση ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
Μήπως δεν είναι έτσι;
Μήπως δεν υπήρξε ομοφωνία;
Μήπως κάποιοι έβαλαν και ζητήματα που δεν συζητήθηκαν;
Θα επανέλθω με περισσότερα