Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε τι μας ετοιμάζουν οι πολυεθνικές τροφίμων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καινούρια φάμπρικα αυτή το, δεν πληρώνω δεν πληρώνω των Ψευτοαριστερούληδων, δεν τους έκατσε να τους αυγατίσει η Κούνεβα μετά το γιουχάρισμα που φάγανε, ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
Δεν τους έκατσε η δουλειά με τους μετανάστες που κουβάλησαν στην Νομική καθώς το πράμα πήγαινε για μεγάλο μακελειό στην Αθήνα και όχι μόνο, ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.
Τώρα πάλι με το δεν πληρώνω δεν πληρώνω ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ!
Τέτοια Σαδομαζοχιστική αντίληψη της Πολιτικής δεν έχω ξαναδεί, τύφλα να έχει ο NΤΕ ΣΑΝΤ!

Ανώνυμος είπε...

"Νόμιμοι" λαθρομετανάστες συνελήφθησαν επειδή επιχείρησαν να φύγουν ..."παράνομα" από τη Χώρα Μας....

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο λιμάνι της Πάτρας πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την ..."παράνομη" έξοδό τους από τη χώρα Μας.!
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
Παράλληλα, το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκαν από μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ιταλία με ενδιάμεσο σταθμό τον λιμένα Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν στη Λιμενική Αρχή δύο αλλοδαποί λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την ..."παράνομη" έξοδό τους από τη χώρα Μας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πού πάτε ρε ...Καραμήτρηδες; Αφού "τρουπώσατε" στο μπουρδέλο μας, έχετε την εντύπωση ότι θα σας αφήσουμε να φύγετε; Πρώτα θα σας εξασφαλίσουμε το άσυλο, θα σας νομιμοποιήσουμε, θα σας αποκαταστήσουμε, θα σας χρησιμοποιήσουμε στις σταλινικές πορείες, θα σας εκλέξουμε, θα ... θα ...και μετά θα σας αντικαταστήσουμε με Έλληνες.!