Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Απίστευτη πρόκληση ! - Η εφορία πάει στο Αγρίνιο

Τα πάνω κάτω έρχονται στις εφορίες. Μια στις δέκα θα λειτουργεί όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης του συστήματος. Οι συγχωνεύσεις ξεκινούν από βδομάδα. Θα συγχωνευθούν 20 εφορίες (το υπουργείο δεν λέει ποιες ακόμη) και θα γίνουν 10. Στο τέλος από τις 288 εφορίες που υπάρχουν σήμερα θα μείνουν μόλις 30, καθώς οι πολίτες θα εξυπηρετούνται κυρίως ηλεκτρονικά ή μέσω των ΚΕΠ. Αυτό θα σημάνει, μάλλον από Οκτώβριο, και σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά χιλιάδων υπαλλήλων που θα αντιμετωπίσουν και τη μετάταξη.
Το σύστημα έτσι όπως είναι σήμερα είναι δεδομένο ότι δεν λειτουργεί και έτσι γκρεμίζεται... συθέμελα.; Όμως αυτό που πρέπει να μας ξεσηκώσει όλους είναι η πληροφορία ότι μετά από -ως συνήθως...-  παρεμβάσεις παρασκηνιακές του Αγρινίου και ενώ είχε προβλεφθεί μία εφορία στο Μεσολόγγι, αυτή οδεύει προς Αγρίνιο μεριά. Μάλιστα λέγεται ότι αρχικά θα διατηρηθεί η ΔΟΥ Μεσολογγίου ως ΚΕΠ και μετά θα κλείσει εντελώς. 
Οι έγκυρες αυτές πληροφορίες  μας λένε ότι και πάλι πρωτοστάτες ΚΑΙ αυτής της εξωφρενικής πρόκλησης είναι -ποιοι άλλοι;... - οι τρεις βουλευτές Μακρυπίδης, Μωραίτης και Γιαννακά,  οι οποίοι μετά από πιέσεις επιχειρηματιών του Αγρινίου και των γνωστών βλαχοκομπλεξικών τοπικιστών κάνουν τα πάντα ώστε τελικά για μία ακόμη φορά  να παρακαμφθεί η έδρα του νομού. 
Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μια άνευ προηγουμένου πρόκληση διότι η ΔΟΥ Μεσολογγίου διαθέτει ιδιόκτητο, άνετο, σύγχρονο και προσβάσιμο κτήριο με άνεση στάθμευσης, εν αντιθέσει με το Αγρίνιο που θα πρέπει να εξευρεθεί κτήριο (όπως και για το Εφετείο) που θα πληρώσουμε όλοι από την τσέπη μας.
Αφείστε που το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά υπονομεύει το Μεσολόγγι...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο πικατσού γράφει ιστορία. Εφετείο, στρατόπεδο και τώρα εφορία. μα ποιος είσαι ρε μεγάλε δήμαρχε, ο Μητσοτάκης;

Ανώνυμος είπε...

Είναι σοβαρή πρόκληση από την πλευρά του Αγρινίου και εσείς Μεσολογγίτες κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου,ψηφίζετε αυτά τα υποκείμενα που λεγονται βουλευτές και αφήνετε τα λεφτα σας στο Αγρίνιο

Ανώνυμος είπε...

Μη διαμαρτύρεστε Μεσολογγίτες. Εσείς τους ψηφίσατε. Αν δεν κάνω λάθος ο Μωραίτης ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Μεσολόγγι. Βγάλτε το σκασμό τώρα και λουστείτε τα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ...
ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αναμένετε να βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος να πάμε πλατεία να διαμαρτυθηθούμε πάλι. Αλλά κατα τον Νοέμβριο που θα έχει τελιώσει η ιστορία.
Καληνύχτα Μεσολόγγι!

Ανώνυμος είπε...

το στρατόπεδο οχι μόνο δεν κλείνει αλλα ΄΄παίρνουμε΄΄ και το ΚΕΤΧ απο την Πάτρα.
Το Εφετείο εχει δρόμο ακομα αλλα δεν εχει τελειώσει ακομα η ιστορία αυτή ακόμα.
Όσο για την Εφορία δεν καταλαβαίνω ποιές ειναι οι πήγες που επικαλείται ο αρθρογράφος. Το υπουργείο ανακοινωσε οτι η οι εφοριες μενουν στις πρωτεύουσες. Απο εκεί και πέρα οτι αναφέρει εχει τους λόγους του να το κάνει.Μηπως το να υποβαθμιζεται την πολη μας εναντι τοθ Αγρινιου δεν ειναι το καλυτερο ? Λεω μηπως?

Ανώνυμος είπε...

KALA NA PATHETE BLAKES MONO AYTO SAS AKSIZEI GIATI LEITOYRFEITE ME GNOMATA TO MIKROSYMFERON SAS KAI OXI THN SYLOGIKOTHTA

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήριά μας στον κ. Μακρυπίδη. Και στον αντιδήμαρχο του Πίκατσου. Οι μεσολογγίτες ως πότε θα τους πριμοδοτούν με ψήφους;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΟΧΩΡΙΤΕΣ-ΜΙΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ...
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 07:40 ΜΜ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Κ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΔΗΛΑΔΗ, Η ΠΑΤΡΑ Κ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ Κ ΑΓΡΙΝΙΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ 2 ΠΡΟΣ 1 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΑΠΟΓΡΑΦΗ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 214000
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 94000

ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ 34000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ?