Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Φοιτητικό Πρωτάθλημα basket

Αθλητικές διοργανώσεις Πανεπιστημίων & Τ.Ε.Ι.

Προκριματική φάση πρωταθλημάτων 5ου ομίλου

Οι φετινές αθλητικές διοργανώσεις στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες θα μετάσχουν και οι ομάδες του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου , αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Η διαδικασία των προκριματικών αθλητικών συναντήσεων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με βάση τη διακήρυξη της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Ε.Α.Τ.Ε.) θα περιλαμβάνει αγώνες κατάταξης των φοιτητικών ομάδων στα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης ( Μπάσκετ ) , της Πετοσφαίρισης ( Βόλεϊ ) και του Ποδοσφαίρου. Για τα αγωνίσματα του Στίβου οι αθλητές του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου θα συμμετάσχουν απευθείας στην Πανεπιστημιάδα, με ποσόστωση αθλητών & αθλητριών στα τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 10 έως 13 Μαΐου 2010.

Πιο συγκεκριμένα, στο Μεσολόγγι και στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. θα διεξαχθεί η προκριματική φάση της Καλαθοσφαίρισης στις 20,21,22 Απριλίου με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων: Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ,Τ.Ε.Ι Ηπείρου, Πανεπιστήμιο Δυτ. Ελλάδος ( Αγρινίου ) και την ομάδα του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου .

Στην Άρτα, σύμφωνα με το καταρτισθέν πρόγραμμα, το Τ.Ε.Ι Ηπείρου θα διοργανώσει στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, την προκριματική φάση της Πετοσφαίρισης ( Βόλεϊ ) σπουδαστών & σπουδαστριών που θα διεξαχθεί στις 27,28 & 29 Απριλίου . Συμμετέχουν οι ομάδες: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων , Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, η ομάδα του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και το Πανεπιστήμιο Δυτ . Ελλάδας..

Στα Ιωάννινα θα διεξαχθεί τέλος, στις 3,4 & 5 Μαΐου η προκριματική φάση του ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ομάδων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, του Πανεπιστημίου Δυτ . Ελλάδας και την ομάδα του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου.

Η ομάδα από κάθε άθλημα που θα προκριθεί , θα πάρει και το ¨εισιτήριο¨ για την τελική φάση που θα συνδιοργανώσει το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Ε.Α.Τ.Ε. από 10 έως 13 Μαΐου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε παιδιά έρχεται Σαβ/κο και βγήκαμε για ειδήσεις. πλούισα τα ελέη σήμερα .οοοκ