Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Το πείραμα της συμμόρφωσης

Αν  πιστεύετε  ότι οι  επιλογές σας είναι πάντα προϊόν  της δικής σας κριτικής σκέψης, τότε  αξίζει να δείτε  το πιό κάτω  video.

Φαντασθείτε  πόσο "ανεπηρέαστοι"  φτάνουμε  την Κυριακή  μπροστά στην κάλπη ψηφίζοντας αυτό  που νομίζουμε ότι ψηφίζουν οι περισσότεροι. Το ισχυρότερο υποσυνείδητο και πολλές φορές συνειδητό κριτήριο είναι  η  ποσότητα  των κινούμενων πλαστικών σημαιών σε μια προεκλογική συγκέντρωση  και γενικά όλες οι ποσοτικές πληροφορίες της ισχύος του  ενός ή του άλλου  κομματικού "τράγου", όπως σκηνοθετημένα προσφέρονται από τον "άμβωνα" της "Νέας  Εποχής"  (τηλεόραση).

Φυσικά η σκηνοθεσία  της  "παράστασης νίκης"  είναι ένα από τα πολλά  κόλπα  που χρησιμοποιούν τα επικοινωνιακά  επιτελεία των κομμάτων  και οι υπόλοιποι σκοτεινοί  νεοταξικοί μηχανισμοί  στήριξης και ανάδειξης  του "καταλληλότερου Νο1" , του "καταλληλότερου Νο2"  κλπ.

Ο  "έλεγχος της σκέψης" (mind control)  είναι μια επιστήμη στην  εξέλιξη της οποίας  έχουν επενδυθεί  τεράστια ποσά από τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Ωστόσο για να είναι αποτελεσματική ως προς τους επιδιωκόμενους στόχους της χειραγώγησης της κοινής γνώμης, οι κοινωνίες  των ανθρωπίνων προσώπων πρέπει  να μετασχηματιστούν  σε "μάζες".

Ο επικίνδυνος αυτός μετασχηματισμός - μετάλλαξη   των κοινωνιών, οι μεθόδοι που χρησιμοποίησε  και  εκείνες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει  η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" για να ολοκληρώσει το απάνθρωπο "έργο" της  υποδούλωσης  των  λαών στην εξουσία του "ενός", θα είναι εφιαλτική πραγματικότητα τα επόμενα χρόνια.

http://www.youtube.com/watch?v=P7tVy88FTJE&feature=player_embedded

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μειοψηφία και ξερό ψωμί...

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια η ανάρτησή σας. Επιτέλους δεν είμαστε όλοι αχυράνθρωποι. Νιώθω υπέροχα που δεν είμαι...ξανθός!

Μανώλης

ΣΗΜ. Καιρό είχαμε να τα πούμε.
Πάντως και οι αχυράνθρωποι έχουν δικαιώματα, να μην τους αδικούμε. Το δικαίωμά τους στην...ομαδική βλακεία είναι απαραβίαστο!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος να δώ την ανταπόκριση που θα έχει η συγκεκριμένη ανάρτηση από το "κοινό" σας και προπαντός τα σχόλιά τους...

σημ. προβλέπω σχετική μούγγα και ο νοών νοήτω...

Αθεράπευτα μειοψηφικός