Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Π. Στάϊκος για Πλατυγιάλι: ''το παραμύθι τελείωσε''

Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας
με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .
Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο ''Κόσμος του Επενδυτή'' . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψία τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

DR. Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον δημαρχο.δεν φοβοταν και δεν φοβαται να λεει τα πραγματα με το ονομα τους και να τα τοποθετει στην πραγματικη τους διασταση. δυστυχως ομως οι πολιτικοι δεν θελουν να συνεργαζονται με σωστους και ειλικρινεις ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να αφήσουν έξω το Στάϊκο και να βάλουν άλλο κραιτκοδίατο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Μαύρο στα κόμματα και τα χρίσματα!

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεί ο Δήμαρχος τι μεσολάβησε και άλλαξε θέση; Για βλάκες να ψάξει αλλού. Να του υπενθυμίσω την επιθέτικότητά του στη τελευταία εκδήλωση τησ κίνησης πολιτών . Καλώ δε τους εκπροσώπους της κίνησης να του απαντήσουν.

Μανώλης

τι θέση έχει πάρει το Δημοτικό του συμβούλιο και ο ίδιος;
Παρά έγινε της μόδας το στρίβειν δια του αρραβώνος...

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς άν έπαιρνε το χρίσμα να μην άλλαζε την θέση του ο κύριος διδάκτωρ. ΝΑ ανακοινώσει τις προηγούμενες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων του...

Μανώλης