Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη Γκιόλια

'' Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ...

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του
Σωκράτη Γκιόλια! ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε
με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης
Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει
το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς
καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας αφού άλλωστε ...
είμαστε χιλιάδες! Η ανιδιοτέλεια ήταν πάντα ο οδηγός μας για να βάζουμε το οποιοδήποτε κείμενο!Αυτό πλήρωσε
o Σωκράτης Γκιόλιας. Για όλους εμάς ουσιαστικά πλήρωσε..
όσο για το κείμενο που μπήκε νωρίτερα,συγχωρέστε μας υπάρχουν και νέα παιδιά που όντως δεν γνώριζαν το
Σωκράτη μας και το ΟΡΑΜΑ του για το οποίο και πλήρωσε.Το όραμα του Σωκράτη ήταν να μην ανήκει σε κανέναν.
Οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ!

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1859.html ''

1 σχόλιο:

cretanpatriot είπε...

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο-blogger!!! ΑΚΟΥΣΤΕ: Θα σκοτώσουν κι άλλον !!! και μάλιστα σύντομα και κατά τον ίδιο τρόπο! ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: “Οσο μεγάλο κι αν χρειαστεί νάναι το αιματοκύλισμα, θα φύγετε ΝΥΧΤΑ όσοι προλάβετε …”ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ: ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒLOGGS ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΒLOGGERS” !!!
ME AΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΦΟΔΡΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!!! ΗΔΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ SERVERS AΠΟ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙ. Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ !!!
ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΧΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .
Για μας : Χίλιες φορές να έρθει (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΏΞΟΥΜΕ) μια Στρατιωτική Χούντα ξανά και ν’ αναλάβει τις τύχες του τόπου αφού δικάσει κι εκτελέσει βεβαίως όλους εσας, παρά να έχουμε στο σβέρκο μας μια πολιτική Χούντα όπως εσείς που κατακλέψατε το βιός του λαού και φτωχύνατε το ίδιο το κράτος. Τουλάχιστον εκείνοι ήταν και θα είναι Πατριώτες , ενώ εσείς έισασταν και θα είστε μία ζωή δωσίλογοι και προδότες.
Σας διαμηνύουμε λοιπόν: Αν έχετε α@χίδι@ ελάτε να μας τα “πάρετε” και να μας ”κλείσετε”. Η πολιτική σας αλητεία δεν έχει όρια κι ο ηρωικός λαός της Ελλάδας θα σας ανταμείψει κατάλληλα πολύ σύντομα, όσα ψέμματα κι αν του αραδιάσετε και όσους λαγούς με πετραχήλια κι αν του τάξετε, ξανά ….
ΕΜΕΙΣ ΒΑΒΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ , ΠΩΣ Η ΑΥΓΗ ΤΟΥ 2011 ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ και πως θα φύγετε νύχτα!!! Και αν χρειαστεί θα είναι και μια νύχτα σαν κι αυτή ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΛΟΜΑΙΟΥ … !!!http://cretanpatriot.wordpress.com/