Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

1ο Tουρνουά Beach Volley απο το ΣΥ.ΝΕ.Μ.Α.




1ο Tουρνουά Beach Volley απο το Σύλλογο Νεολαίας Μεσολογγίου
Με την διοργάνωση του 1ου Tουρνουά Beach Volley ολοκληρώθηκαν στο τέλος Αυγούστου, οι εκδηλώσεις για το 1ο Φεστιβάλ Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου. Επιτέλους άρχισε να φαίνεται η δουλειά που γίνεται τους τελευταίους μήνες απο τον τοπικό σύλλογο.
Το Τουρνουά διοργανώθηκε στο χώρο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά απο τα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου στις 28-29 Αυγούστου. Μετά απο συννενόηση με το Λιμενικό Ταμείο και την αδυναμία της υπηρεσίας να αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου, ο Συ.Νε.Μ.Α. με απόφαση διοικητικού συμβουλίου ανέλαβε το κόστος και τις εργασίες αυτές. Το κόστος έφτασε τα 600 ευρώ περίπου, ποσό που για ένα σύλλογο Μή Κερδοσκοπικό και με μοναδικά έσοδα τις συνδρομές των μελών και τις δωρεές ή τις χορηγίες, είναι αρκετά μεγάλο.
Το Σάββατο , πρώτη μέρα του τουρνουά, οι αγώνες άρχισαν στις 10 το πρωί για τη φάση των προκριματικών και συμμετείχαν 16 ομάδες. Την επόμενη μέρα οι ομάδες έπαιξαν αγώνες προημιτελικούς, ημιτελικούς και η μέρα ολοκληρώθηκε με τον μικρό και μεγάλο τελικό. Νικητές του 1ου Τουρνουά Beach Volley ήταν το δίδυμο Ανδρέας Γούσιας – Χρήστος Μαντζουράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: