Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ερωτήματα αναγνώστη

''κ. Μουρκούση,

Σας παρακαλώ να απαντήσετε στις επόμενες ερωτήσεις που θεωρώ σημαντικές:

Για ποιο λόγο να σας εμπιστευτώ όταν την περασμένη τετραετία εσείς δεν τιμήσατε την ψήφο του δημότη και παραιτηθήκατε από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου? Η θέση του Δημάρχου είναι αυτοσκοπός για εσάς?
Η παράταξή σας στήριξε τις επιλογές του κ. Αναγνωστόπουλου ακόμη και σε θέματα που αντιδρούσαν και καταψήφιζαν και οι δικοί του σύμβουλοι. Άλλα όμως λέγατε προεκλογικά και άλλα κάνατε... Που είναι η αξιοπιστία σας?
Για ποιο λόγο στο δελτίο τύπου αναφέρετε το δήμο με άλλο όνομα από αυτό που έχει? Δεν γνωρίζετε ότι το σωστό όνομα είναι "Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου"?
Για ποιο λόγο παρασύρατε κόσμο να σας ακολουθήσει λέγοντας ότι έχετε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία? (απ' ότι αποδείχτηκε τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε) ''


''Αγωνιστής''

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περίμενε θα σου απαντήσει αμέσως. Ο Νίκος είναι στην πολιτική το πιο κυκλοθυμικό άτομο που έχω γνωρίσει.Πολλές φορές εκπλήσσει και τον ίδιο του τον εαυτό , αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία σε όσα το άρθρο προβάλει βέβαια.
"εκ σαλτσίνου"

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, αν κρίνουμε απο την λαοθάλασσα που παραβρέθηκε στο'Ξενία',τότε την έχει σίγουρη την εκλογή...Του κοστίζει κάτι παραπάνω η διεκδίκηση της θέσης του αντιδημάρχου,αλλά αν το πετύχει θα ρεφάρει...έτσι υπολογίζει...αστέρι σας λέω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΘΕΙ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ...ΔΡΟΣΙΖΟΥΝ!!
ΠΟΛΥ ΛΙΓΔΑΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ..ΔΙΧΟΝΙΞ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΞ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.
ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΤΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙ ΤΟΥ?
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τον αδικειτε κατάφωρα, μάγκες! Αν κάνατε τον κόπο να δείτε στην ιστοσελίδα του το βίντεο της συνέντευξης τύπου που έδωσε, θα διαπιστώσετε πως όλα τα ανωτέρω ερωτήματα έχουν απαντηθεί.
Σταματείστε λοιπόν να βγάζετε χολή και τοποθετηθείτε, ενδεχομένως, πάνω στα όσα απάντησε!
Για του λόγου το αληθές...