Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου ''ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'' Γ. Καρανικόλα

       Ο Δημοτικός  Συνδυασμός "ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ"  του Δήμου  Ι.Π. Μεσολογγίου συμμετέχει στις διαδικασίες  διεκδίκησης  της  Δημαρχίας  του  Δήμου, έχοντας  Αρχές, Αξίες και Πρόγραμμα.
      Δεν έχουμε σκοπό να  ξεγελάσουμε, να  είμαστε  ευχάριστοι, καιροσκόποι, αλλά  ειλικρινείς απέναντι  στους  Δημότες, απέναντι  στους ψηφοφόρους.
       Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε  υπηρεσίες  στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας, με αποφασιστικότητα ,υπομονή και επιμονή.
      Θέλουμε να σεβόμαστε και να επικοινωνούμε με τον πολίτη, να ακούμε και να ακουμπάμε το πρόβλημά του, έτσι το γραφείο καταγγελιών, παραπόνων και προτάσεων θα  είναι  δίπλα  του.
      Επιθυμούμε, την επικοινωνία και την συμμετοχή με όλους τους πολίτες, με όλους τους φορείς και συλλόγους, στην διεκδίκηση και στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν τον τόπο μας.
     Πιστεύουμε, στην ισονομία και ισοπολιτεία. Κανένας, δεν θα  έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Όλοι θα είμαστε ίσοι, τόσο στις απαιτήσεις μας από τον Δήμο, όσο και στις υποχρεώσεις μας απέναντι του, σεβόμενοι όμως τις αδύναμες ομάδες της κοινωνίας μας.                                                                                                                                     Ο  Δημοτικός  Συνδυασμός " ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου έχει σαν στόχο και σκοπό  την  ανάπτυξη  του τόπου μας, τόσο με έργα  υποδομής, όσο και με την σωστή παιδεία στην τοπική κοινωνία. Οι πολίτες με σωστή παιδεία, δημιουργούν σωστές κοινωνίες.
      Για να πετύχουμε τον στόχο μας, την ανάπτυξη, προϋποθέτει  σωστή  οργάνωση  σε  όλη  την  έμψυχη και  άψυχη  δύναμη  του  Δήμου.
    Η σωστή  λειτουργία  των  Δημοτικών  Υπηρεσιών  του Δήμου, θα αποδώσει καλύτερη και αποτελεσματικότερη υπηρεσία στον Δημότη. Για να υπάρξει καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών, θα πρέπει να αξιολογηθεί και το προσωπικό που εργάζεται, ως προς την αποτελεσματικότητα  στις θέσεις ευθύνης του.
    Για την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών  του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, θα  εφαρμόσουμε την Κάρτα  Ωραρίου.
     Θέλουμε  και  απαιτούμε, από όλους τους εμπλεκόμενους με το Δήμο ( Δημοτικές  Υπηρεσίες, φορείς, Συλλόγους, παράγοντες, το ίδιο το Κράτος ) να σέβονται  και να  εκτιμούν  τον  Δημότη του  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
     Δύναμή μας,  για την  ενασχόλησή  μας  με τα  κοινά,  είναι  ο όμορφος τόπος  μας  με τα ένδοξα χώματά του, αλλά και  ο όμορφος  κόσμο μας  με την απλότητα, την φιλοξενία, την εργατικότητα  και  αγωνιστικότητα.
     Θέλουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, να τον βγάλουμε από την νοοτροπία  της  μοιρολατρίας, να  του  δώσουμε  θάρρος  και  πεποίθηση  και να  τον  οδηγήσουμε  σε  τροχιά  ανάπτυξης, όχι μόνο οικονομικής, αλλά  πρωτίστως  Κοινωνικής,  Πολιτιστικής, με σεβασμό στο Περιβάλλον.
   Για  να  υπάρξουμε  ως  Δημοτικός  Συνδυασμός  και να  καταφέρουμε  τον στόχο μας,
την ανάπτυξη,  πρέπει  να μας  πιστέψετε,  όλοι οι Δημότες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και
 να μας εμπιστευθείτε.
    Να γνωρίζετε, υποσχόμαστε  μόνο, ότι  μπορούμε  να  πραγματοποιήσουμε.  
                                                                           Με  εκτίμηση  
                         Ο  Επικεφαλής   του  Δημοτικού  Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ "   
                                                                   Καρανικόλας   Χ.   Ιωάννης         

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι να κάνουμε ...
Το παιδί έχει πρόβλημα ...

Ανώνυμος είπε...

Αεροπόρους είχαμε, κλέφτες αποκτήσαμε, ένα ..βλήμα τώρα δεν θα μας χάλαγε. Νομίζω;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

μην είστε κακοί! είναι η άλλη όψη της πολιτικής! χαλαρή και διασκεδαστική!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!

ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ , ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ !! ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ!!