Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ίδια εταιρεία, τριπλάσια χρέωση




Αν δεν το ξέρατε ήδη, το 11880 και το 11821 είναι η ίδια εταιρεία! Μόνο που το πολυδιαφημισμένο 11880 (με τον Ξανθόπουλο - μαϊμού) χρεώνει 0,97 ευρώ από σταθερό, ενώ το 11821 (αριθμός  Επανάσταση) μόνο 0,39. Μας δουλεύουν κανονικότατα δηλαδή και προφανώς και από το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο. Δεν μπήκαν μάλιστα στον κόπο να φτιάξουν ούτε διαφορετική ιστοσελίδα. Έχουν την ίδια με άλλα χρώματα.



  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είστε ρε παιδια και σας δουλεύουν κανονικά. ΜΆΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ελλη Παππα: "ο Ζαχαριάδης είχε επί τούτου αποκηρύξει τον Πλουμπίδη για να καταδικάσει σε βέβαιο θάνατο τον Μπελογιάννη και να απαλλαγεί από αυτόν»

Στο Βημα της 12/9/2010 δημοσιευθηκε περιληψις της πολιτικης διαθηκης της Ελλης Παππα. Της συντροφου του Νικου Μπελογιαννη τον οποιο ποικιλοτροπως "θρηνει" το ΚΚΕ ως θυμα της δεξιας ...όποτε παραστη αναγκη.!
Βεβαιως το ιδιο το ΚΚΕ, ποιουν ως συνηθως την νησσαν και ουδεποτε σχολιασε τις γνωστες δηλωσεις του υιου Μπελογιαννη τις οποιες θυμιζουμε εδω άλλη μια
φορα..
"Γι' αυτο το τερατουργημα θυσιαστηκαν.." (Νικος Μπελογιαννης Υιος)
Στις 13 Σεπτεμβριου 2009 η Athens Voice δημοσιευει συντευξι της Αγγελικης Μπιρμπιλη με τον γιο του Νικου Μπελογιαννη και της Ελλης Ιωαννιδου-Παππα.
Στην συνεντeυξι του αυτή ο υιος Μπελογιαννης διαλυει κάθε ψευδαισθησι.