Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ανενεργός υποψήφιος - Ενεργός εκδότης

Αναστολή Δημοτικού Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αξιότιμε κύριε Γραμματέα, με το έγγραφο αυτό θέλω να σας κάνω γνωστό, ότι δε θα είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Δημοτικός Συνδυασμός

" ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " δε θα συμμετάσχει στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Για την απόφασή μου αυτή, σημαντικό ρόλο έχουν διαδραματίσει οι Αρχές μου και οι Αξίες μου. Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω, το Μεσολόγγι και την γύρω περιοχή, η πίστη μου και ο αγώνας μου στην Δημοκρατική Παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είχαν και έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, πέρα από μικροκομματικούς μηχανισμούς και συμφέροντα είτε αυτά είναι κομματικά, υλικά ή άλλα.

Όταν αγαπάς, αγωνίζεσαι, πιστεύεις σε Αρχές και Αξίες, δεν τις "ποδοπατάς", ούτε αφήνεις να σου τις "ποδοπατήσουν". Γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση, να απέχω από τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, γιατί κάποιοι αποσκοπούν, σε οικονομικά και άλλα οφέλη δηλώνοντας "Κομματικά Στελέχη" αγωνιστές και ψηφοθήρες, με την συμμετοχή τους στα κοινά. Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα, γι’ αυτό ζει και βασιλεύει το ρουσφέτι, γι’ αυτό και η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πηγή διαφθοράς και κατασπατάλησης του Δημοσίου χρήματος, χωρίς να υπάρχει ουσιώδες έργο, αλλά μια πλειάδα μικρο-έργων και απευθείας αναθέσεων των έργων αυτών.

Στην πολιτική για να επιβιώσεις, πρέπει να έχεις αρκετούς ομοϊδεάτες, συναγωνιστές με κοινό στόχο και σκοπό. Μόνο, αν πραγματικά πιστεύεις σε ανθρωποκεντρικές Αξίες και Αρχές, μπορείς να φανείς χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο. Αν οι Αξίες σου είναι εγωκεντρικές, φιλοχρήματες, Αξίες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της παρέας και των φίλων, είναι αποτρεπτικές και άχρηστες για το κοινωνικό σύνολο.

Δυστυχώς, επειδή έχω διαπιστώσει, ότι με εξαίρεση την αρχική μου ομάδα, που απαρτίζουν το Δημοτικό Συνδυασμό " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου , που είχαμε και έχουμε Αξίες, Αρχές και όραμα για το καλό του τόπου μας και της Δημοκρατικής Παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε τοπικό επίπεδο, δεν έχω μαζί μου άλλους συναγωνιστές με κοινό στόχο και σκοπό. Γι’ αυτό, επειδή θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι ευχάριστος ή δυσάρεστος για τον τόπο μου και για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν θα συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Όμως, μέσω της τοπικής εφημερίδας, που θα εκδώσω, θα επιδιώξω να είμαι συνεπής στις ανθρωποκεντρικές μου Αξίες και Αρχές.

Θέλω να ευχαριστήσω, τους συναγωνιστές μου και τα στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού

" ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και όσους με πιστέψανε και με πιστεύουν και θέλω να τους διαβεβαιώσω, ότι δε θα απέχω από τα κοινά και θα είμαι ένας αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Με εκτίμηση

Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ "

Καρανικόλας Χ. Ιωάννης

Αναστολή Δημοτικού Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια εκθεση ιδεων! Καλα τα λεει!
Μαλλον επειδη δεν πηρε το καταραμμενο χρισμα!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΑ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ , ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΨΗΦΟ. Η ΜΟΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΑ, Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΝΙΚΟΣ. Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?????????

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....
ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ (ΑΠ') ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΛΙΔΑ , ΑΠ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ...
ΑΛΛΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ?
ΑΗΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!
Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηημμμμμμ !!!!

Γιατί μας τό κανες αυτό το κακόοοοο ??????
Τι θ΄απογίνουμε τώρα ;
Γιατί δεν σκέφτηκες τον λαό σου ;

γιατί Γιάννάκη μας , γιατιιιιιιιιι ?????

Ανώνυμος είπε...

aksestoi anonimoi blogers kalh h kritikh pros olous kai ola alla pasxetai apo ellhpsh sebasmou...ligo sebasmo loipon sta nea atoma tou messologhiou(( kai den milo gia tous sunithis kataxrastes tou topou)) pou exoun kati na mas poun... dwste tous thn eukairia na mas ekfrasoun to orama kai tis idees tous mhn tous katakrinetai amesws.... neos tou messologgiou!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε μην κάνεις έτσι!!!

Έχεις κι άλλον γιάννη για να ψηφίσεις. Είναι και καλύτερος σίγουρα. Το απέδειξε εξάλλου, ότι είναι πολύ ικανός και ακριβοδίκαιος στην μέχρι τώρα θητεία του!!!