Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Θρίαμβος Παπαχρήστου 55-33 στην ΕΠΣΝΑ. Τέλος εποχής Ιωαννίδη



Με μεγάλη διαφορά  55-33  ψήφων κυριάρχησε κατά κράτος το ψηφοδέλτιο του Τάκη Παπαχρήστου στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ. Ο  συνδυσμός του Σπ. Ιωαννίδη δεν εκλέγει ούτε  ένα μέλος εξαιτίας του ιδίας εμπνεύσεως πλειοψηφικού συστήματος,  με το οποίο εκλεγόταν τόσα χρόνια, καθότι γύρισε μπούμερανγκ εναντίον του, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να εκλέξει κανέναν εκπρόσωπό του (εφόσον με το καταστατικό ΔΕΝ προβλεπόταν αντιπολίτευση!!). Είναι μια μεγάλη ήττα για τον Σπύρο Ιωαννίδη,  μετά από ενεργή και διαρκή παρουσία δεκαετιών, τουλάχιστον στα  αθλητικά πράγματα του νομού μας. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ψήφισαν τα 88 από τα 95 εγγεγραμμένα μέλη (σωματεία) και καταψηφίστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απελθούσας διοίκησης. 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤΤ....

Ανώνυμος είπε...

αντε και καλά δικαστήρια απο δω και περα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν κάποιος να ενοχλήσει το ΣΔΟΕ, να ψάξει τα περιουσιακά του Μπρίκη και πώς κατάφεραν τα "ειδικά" του να κατασκευάσουν διαμερίσματα στην Λευκάδα και το κυριότερο πού βρήκαν τα λεφτά;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια παιδιά εκείνη η πολεοδομία τι έχει να μας πεί για την αυθαίρετη πτέρυγα του ΞΕΝΙΑ. Μήπως τα παντελόνιασε κανένας....
κε παπαχρήστο μην περιμένεις αβρότητες απο δώ και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑ ΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΛΛΛ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ . ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΣΟΛΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΕΦΥΓΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

pothen esxes ston mpriki.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΠΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΛΕΙΣ ( ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ) ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

έρχετε και η σειρά σου αναγνωστόπουλε...θα ξεκουμπιστείς και θα ξεχαστείς πολυ εύκολα....

Ανώνυμος είπε...

Μπρίκι Μπρίκι αρκετά την βόλεψες με το προεδρίλικι
και οι τριαντατρείς που σε ψηφίσανε θα φάνε μπινελίκι.

Ανώνυμος είπε...

Και όλο κλαίνε το λαδογιανομπρικομαλαβετάκια στου γιαλού, στου γιαλού τα βοτσαλάκιαααα

Ανώνυμος είπε...

Απάντησε για την αυθαίρετη πτέρυγα για να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι! Εκτός και πρόλαβες να τη νομιμοποιήσεις μπαγασάκο.
Αλλα μάλλον ακούς πολύ τον καφετζή, και άλλους καθώς πρέπει κερατάδες...