Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών στη Κλείσοβα






                              ΝΑΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ                  

                              Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ              Μεσολόγγι     27/07/2010

                    

                                                           ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                              

                                                                                    

                         ΘΕΜΑ: 14Ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης  Κανόε  Καγιάκ flatwater
                                  

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου δραστηριοποιείται από το 2005 στο νέο άθλημα ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ flatwater στο λιμνοθαλασσιακό χώρο της Κλείσοβας Μεσολογγίου. Με το νέο αυτό άθλημα προσπαθούμε να αναδείξουμε συγκριτικά τα πλεονεκτήματα της περιοχής (αβαθή και ήρεμα νερά) και να καταστήσουμε την περιοχή ναυταθλητικό  και οικοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι για πρώτη φορά διοργανώνουμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε –Καγιάκ το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών τις 7-8 Αυγούστου του 2010 , στη Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας .
Συνδιοργανωτές στους  αγώνες είναι  η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας, ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας.
Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση του συγκεκριμένου αθλήματος λόγω του ότι συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των σωματείων. Ο αριθμός των αθλητών θα είναι περίπου 300 και 50 συνοδοί-προπονητές από 30 αθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας συνοδευόμενοι από εκατοντάδες γονείς, φίλους και συγγενείς. (Ακριβείς λεπτομέρειες για τον αριθμό των συμμετεχόντων θα είναι διαθέσιμες την ερχόμενη  εβδομάδα με την αποστολή των οριστικών δηλώσεων συμμετοχής και θα επανέλθουμε με νεότερο δελτίου τύπου)

                       Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετική τιμή για εμάς.



Για  το Δ.Σ του Ν. Ο. Μεσολογγίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΓΙΑΚ

Γιάννης Κανής                  Πάνος Κουρούκλης                    Γεράσιμος Κοτσίρης
      

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφαιρέστε τώρα,
τις μπαράκες που έχετε στήσει.

Αποτελούν οπτική ρύπανση και τίποτε άλλο.

Σταματείστε να αυθαιρετείτε.

Η αυθαιρεσία έχει φέρει τις πόλεις και τη χώρα σε αυτά τα χάλια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σχεδόν σε όλα τα παράνομα/αυθαίρετα
κυματίζει η ελληνική σημαία η/και υπάρχουν εικονισματάκια;

Ανώνυμος είπε...

και οι τρείς που υπογράφουν είναι κατηγορούμενοι γιατί πήγαν,λεει,να κλεψουν εξαρτήματα απο σκάφη που διαλύονται αλλά που ανήκουν στο Δημόσιο.
Πως να τους εμπιστεύονται οι γονείς;
και κάτι άλλο.
μωρέ παιδιά καλό αυτό το καγιάκ αλλά εκεινη η κολύμβηση και το πόλο που αποτελούσαν το κατ εξοχήν έργο του ΝΟΜ επι σαράντα και βάλε χρόνα , τί έγινε;

Ανώνυμος είπε...

ποια κολυμβηση και ποιο πολο βρε μεγαλε..το παρειστικο της μικροφιλοδοξιας του ανυπαρκτου αθλητου?ποτε εβγαλε το μεσολογγι αθλητες πλην τοτε που ηταν Β εθνική?μπορει να υπαρξει πολο και κολυμβηση χωρις πισινα?αλλα το στιγμα γραφης τα προσδιοριζει ολα..τους κλεφτες ψαξτε τους στου δημους,στις εφοριες ,στις πολεοδομιες και στην πολιτικη..η βλακεια καποιων δεν μπορει να βαφτιζεται κλεψια επειδη καποιοι θελουν να τους πληξουν

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 6:00 μ.μ.,

πες το όπως θες,
εντάξει δεν είναι κλεψιά,
θα παραδεχτείς όμως
ότι είναι τουλάχιστον αυθαιρεσία.

Οι ιθύνοντες του ΝΟΜ, συνειδητά:
α- αυθαιρετούν
β- ασκούν πολιτική (κακή και κακώς)

Ασχολούνται με νέους και
σε καμμία περίπτωση οι ενέργειές τους,
δεν αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον κ. 12:00 π.μ. μπορεί οι τρεις διοικούντες του ΝΟΜ να έχουν προσφέρει έργο στην πόλη μας αλλά να μην ξεχνάμε ότι τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας. Ως πότε σε αυτή τη χώρα θα δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα

Ανώνυμος είπε...

NTΡΟΠΗ ΣΟΥ ,ΑΣΧΕΤΕ, ΚΛΕΦΤΗ... Ο ΝΟΜ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ,ΔΩΡΕΕΣ ΚΛΠ.
αλλα,οι δυο νεωτεροι εκ των τριων που υπογραφουν,εχουν και αλλα χειροτερα κουσουρια που ειναι επικινδυνα για τα παιδια μας. πολυ επικινδυνα και ποινικα διωξιμα.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜ -ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τις ημέρες αυτές διεξάγετε το πανελλήνιο πρωτάθλημα καγιάκ. Μετά την λήξη του το Μεσολόγγι περιμένει και απαιτεί την παραίτηση των τριών κλεφτών και δυσφημιστών του ΝΟΜ. Επίσης μαθαίνω ότι οι τρεις κλέφτες δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν και λεηλάτησαν τα σκάφη της νομαρχίας και αφαίρεσαν ακόμα και τους πανάκριβους κινητήρες, που θα τους χρησιμοποιήσουν ? και τη τους έκαναν ?