Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΝΑ. Νομιμότητα ή Βαρβαρότητα;


''Πριν από λίγο καιρό και ενʼ όψη των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτ/νιας ο κύριος Παπαχρήστος γνωστοποίησε στην κοινή γνώμη την πρόθεση του να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ. Μάλιστα έθεσε και το ελκυστικό και ίσως σωστό δίλλημα της  ανανέωσης και του κάτι καινούργιου που θα δώσει νέα ώθηση στο τοπικό ποδόσφαιρο μας έναντι που παλαιωμένου και απαρχαιωμένου νυν συμβουλίου. Έφτασε τελικά ο καιρός, προκυρηχθήκαν οι εκλογές και οι δυο « αντιμαχόμενοι»  κατέθεσαν τους αξιόλογους συνδυασμούς τους. Φυσικά ως γνωστών κάθε γενικά εκλογική διαδικασία πραγματοποιείται σύμφωνα με κάποιους θεσμοθετημένους κανόνες που είτε ονομάζονται εκλογικοί νόμοι, είτε ονομάζονται  καταστατικά είτε όπως αλλιώς ορίζει το κάθε σωματείο. Φτάνουμε λοιπόν στην περασμένη Δευτέρα όπου η αρμόδια επιτροπή που θα έλεγχε τα δικαιολογητικά των δυο παρατάξεων δέχθηκε μια ένσταση κατά του ψηφοδελτίου του κυρίου Παπαχρήστου για μη πληρότητα δικαιολογητικών που μάλιστα σε δευτεροβάθμιο όργανο θα είχε και άλλες κυρώσεις που όμως δεν είναι του παρόντος. Έτσι η επιτροπή αποφάσισε σύμφωνα με το υφιστάμενο και επικυρωμένο από δικαστήριο, καταστατικό να θέσει εκτός εκλογικής διαδικασίας το ψηφοδέλτιο του κυρίου Παπαχρήστου. Την στιγμή εκείνη ήταν παρόντες στην αίθουσα υποψήφιοι σύμβουλοι με τον κύριο Παπαχρήστο καθώς και διάφοροι άλλοι «ένθερμοι» υποστηριχτές του, που αναλώθηκαν σε απείρου κάλλους χαρακτηρισμούς, ύβρεις και απειλές. Χαρακτηρίστηκα παλαίμαχος διαιτητής έβριζε και απειλούσε τον κύριο Ιωαννίδη, γενικός γραμματέας της τοπικής του κυβερνόντος κόμματος αποκαλούσε απατεώνες όλους τούς παραβρισκόμενους, επιχειρηματίας και έμπορος αθλητικών ειδών σιγοντάριζε την κατάσταση ενώ υπάρχουν και φήμες για παρέμβαση επαγγελματικού σωματείου του νομού στην διαδικασία. Τελικά φτάσαμε σήμερα στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από της δυο « αντιμαχόμενες πλευρές» και τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.
Άρα μήπως το δίλλημα πρέπει να είναι : Νομιμότητα ή Βαρβαρότητα;

Υστερόγραφο: Για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν ανήκω στο ψηφοδέλτιο του κ. Ιωαννίδη , δεν πήρα με κανέναν τρόπο μέρος στις εκλογές , είμαι απλά άνθρωπος του ποδοσφαίρου που θέλω να πάει το ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας μπροστά και ακούγοντας όλα αυτά θλίβομαι. ''
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΠΡΙΚΗΣ??? ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ" ??ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,ΛΑΜΠΡΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ?ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Ο ΜΠΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ"...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Ανώνυμος είπε...

giati tetio zilo ehi o nerulas?(mprikis)ehi kani tosa pola erga sta hartia ke theli na kani kai ala tosa? xa xa xai praxis metrane kai ohi ta erga pu ekanes sta hartia....

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί, έπεσε στα χεριά μου μια αθλητική από Αγρίνιο πολύ διαφήμιση στο ΓΟΜ δυο σελίδες αφιέρωμα και ανακοινώσεις υπέρ Παπαχρήστου άλλες τρεις σελίδες, ούτε ο γιος του Κωστούλα να ήταν.
Τι γίνεται τελικά δεν τα κατάφερε ο Παιναιτωλικος με τις συγκεντρώσεις που έκανε με τους ερασιτέχνες στο παρελθόν και έβαλε τον Παπαχρηστο μπροστά;
Και γενικά δεν καταλαβενω ο Παιτωλικος ανήκει στους ερασιτέχνες τι φαγωμάρα είναι αυτή; Τι αηδία θεέ μου;

Ανώνυμος είπε...

gia poion na kanei re file afieroma? gia omades pou den exoun paidiko. to ΓΟΜ exei 180 paidakia to ksereis. mathe mpala prwta!!!

Ανώνυμος είπε...

ολες αυτες οι συμπτωσεις αυτη τη χρονικη στιγμη μας κανουν να υποψιαζομαστε. τυχαια νομιζεις οτι συμβαινουν τωρα?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΔΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΚΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ Η ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΝΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΣΕ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΖΕΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ
ανωριμος και ανωνυμος θα μεινεις σε μια πραγματικοτητα που ενω εξελισετε
εσυ ψαχνεις ακομα μια ταυτοτητα στο δυσβατο check in της κοινωνιας που
αναγκαστηκες αμοιρε να επιβειωσεις και να συναναστερφεται εξ αναγκης με λαθος
ανθρωπους να μπερδευεσε με ακυρες επιροες να εισαι ο ακυρος μιας νεας παρεας
γιατι απλα δεν εχεις γνωση δεν εχεις γνωμη δεν εχεις παρελθον

Μ Ι Κ Ρ Ο Α Σ Τ Ο Ι - Θ Α - Σ Α Σ - Φ Α Ν Ε - Τ Α - Π Α Ι Δ Ι Α Σ Α Σ