Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η Δικαιοσύνη έδειξε εκλογές στην Ε.Π.Σ.Ν.Αιτ/νίας


   Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ο συνδυασμός του Τάκη Παπαχρήστου  « ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ »

  Κανονικά θα διεξαχθούν οι εκλογές στη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στης 18.00 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο μετά την απόφαση - καταπέλτη που έλαβε την Τρίτη, το Μονομελές Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ( απόφαση 461/2010 ) όπου εκδίκασε  τα ασφαλιστικά μέτρα του Συνδυασμού του Τάκη Παπαχρήστου.
   Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Ν.Α. τα σωματεία έχουν το δικαίωμα της επιλογής, παρόλο που το σημερινό Δ.Σ. με πρόεδρο τον Σπύρο Ιωαννίδη προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην μη διεξαγωγή των κρίσιμων εκλογών.
 Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Δικαστηρίου έπαιξε η αποφασιστική στάση της πλειοψηφίας των Σωματείων του Νομού μας, τα οποία προσκόμισαν  βεβαιώσεις στο Δικαστήριο όπου ζητούσαν την διεξαγωγή εκλογών, ενώ κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων καταφάνηκε η απουσία επιχειρημάτων από την σημερινή Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ν.Α.
    Ο επικεφαλής του συνδυασμού « ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ » Τάκης Παπαχρήστος, μετά την θετική για τον Συνδυασμό του απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, δήλωσε τα εξής :
    « Πιστεύω ότι μετά την σημερινή δικαίωση του Συνδυασμού μας, δρομολογούνται νέες εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του Ποδοσφαίρου στον Νομό μας.
 Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου δηλώνουμε αποφασισμένοι να αλλάξουμε οριστικά και αμετάκλητα την φθίνουσα πορεία του τοπικού ποδοσφαίρου και των σωματείων,  να χαράξουμε νέα πορεία με χρηστή και διάφανη διοίκηση, με ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών  υποδομών και αξιοποίηση ικανών και αξιόλογων στελεχών που δραστηριοποιούνται στα τοπικά σωματεία. Οι ομάδες θα αποκτήσουν επιτέλους φωνή και δύναμη, θα διαμορφώσουν από κοινού της εξελίξεις και θα καταστήσουν την Ε.Π.Σ.Ν.Α. διοικητικό όργανο που θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης για την επίλυση χρόνιων και προβληματικών καταστάσεων ».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά τα ωραία που μου έστειλε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ...
Πόσο κόσμο πια μπορεί να χωράει μια "παράγκα";
Διάβαζα ξαναδιάβαζα και δεν ξέρω κατά που να κάνω...
Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο το αφήνω στη δική σας κρίση.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι "στείλτε μας τα δικά σας mail περιμένουμε σχόλια"



Βρώμα, μπάλα και παράγκα......


Χαράς ευαγγέλια στο πεζοδρομιστάν Μεσολογγίου. Κέρδισαν την δυνατότητα να είναι υποψήφιοι στην ΕΠΣ του νομού έστω και δικαστικά. Ακόμα πάρτυ κάνουν στο γνωστό καφενείο του πεζόδρομου. Μπροστά ο πρώην πυροσβέστης και πίσω οι μεγαλοπαράγοντες παράγοντες του "άγιαξ" Μεσολογγίου. Το σκεπτικό της απόφασης "...είστε παράνομοι να συμμετάσχετε σύμφωνα με το καταστατικό, αλλά...


το δικαστήριο αποφασίζει να συμμετάσχετε. Φυσικά το εξέχον και προβεβλημένο(!) στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έτσι καταλαβαίνει τη νομιμότητα. Νομιμότητα γι' αυτόν είναι να ηχορυπαίνει τον πεζόδρομο και να τη βγάζει καθαρή. Νομιμότητα γι' αυτόν είναι να χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ ολόκληρο όπου απαιτείται για να τα δικά του προσωπικά οφέλη και του καφενείου του. Νομιμότητα γι' αυτόν είναι να μεροληπτεί υπέρ της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές και μάλιστα επί χρήμασι (κάτι μάθαμε για 1500 ευρώπουλα σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες) για να τιμωρήσει τους κακούς πασπίτες που του διαγράψανε τα κολλητήρια του από την ΠΑΣΠ. Κολητάρια που "έσπρωχναν" τους φοιτητές στο καφενείο του, με το αζημίωτο πάντα, και απ' ότι φαίνεται αποφάσισε να αντικαταστήσει τους πασπίτες με τους δαπίτες (τυχαίο ότι τώρα το καφενείο του γίνεται στέκι δαπιτών; δεν νομίζω;).. Κατα τα άλλα θέλει να βγάλει και ιδιωτικό δήμαρχο τον Τέγα!!!. Ωραία λογική γραμματέα. κε Ξυνίδη να τον χαίρεστε. Σε λίγο δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα μας προκύψει με αυτό το φρούτο με τη φόρα που πήρε..... και μετά να προσπαθήσετε να φέρετε και κόσμο στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα νέο!!!



Σ' αυτή βέβαια την κατηφόρα του αυτή βρήκε και συμπαραστάτη τον άλλον μεγαλοπρόεδρο Αγρινιώτικης ομάδας ο οποίος τηλεφωνεί μάλιστα στην ΕΠΣΝΑ με εκφράσεις του τύπου " ...Ιωαννίδη θα σε τελειώσω" και άλλα τέτοια χαριτολογήματα, μπροστά στην αγωνία του να στήσει ποδοσφαιρική-πραγοντική παράγκα σε όλο το νομό για να λυμαίνεται τα αδύναμα σωματεία (το έχουμε ξαναδεί το έργο). Με μόνο πρόσχημα ότι δεν του αρέσει ο Ιωαννίδης. Παπαριές δηλαδή. Απλά δεν μπορεί να ελέγξει τον Ιωαννίδη για όλα τα παραπάνω.

Γιαυτό την απάντηση θα την πάρουν απ' όλους εμάς που ψηφίζουμε μεθαύριο στις Εκλογές της ΕΠΣΝΑ και θα είναι και ηχηρή απ όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Γ.Π.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΝΑ

Ανώνυμος είπε...

απο ο,τι διαβαζω ενα εχω καταλαβει χουντα ο ενας χουντα και ο αλλος,απλως σκεπτομαι αν βγει ο παπαχρηστος μην εχουμε ενα πραγμα σαν τον γιωργο παπαντρεου αλλα ελεγε προεκλογικα και αλλα εφαρμοζει τωρα, γιατι οι πισω απο τον παπαχρηστο δεν ειναι και ο,τι το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

nai enw oi pisw apo ton ioannidi anagnostopouleoi kai loipoi einai kaliteroi e? aplos tha xaseis to merokammato filarako ama bgei o papachristos!!!

Ανώνυμος είπε...

εχω την δικη μου δουλεια και δεν εχω αναγκη κανεναν καραγκιοζη,δεν εχω μαθει να γλειφω κανεναν ουτε να πουλαω τσαμπουκα,απλως λεω τα πραγματα με το ονομα τους εστω και αν δεν γινομαι αρεστος.

Ανώνυμος είπε...

tote eisai poli enimeros file gia ta dromena stin poli kai sto podosfairo tou nomou mas. an den eisai arestos twra, apo aurio ti tha eisai?

Ανώνυμος είπε...

εφοσον μου αρεσει το ποδοσφαιρο σιγουρα και ειμαι ενημερος.αν θα ειμαι αρεστος η οχι, καρφι δεν μου καιγεται.αλοιμονο σε μερικους αλλους που χρησιμοποιουν το ποδοσφαιρο για προσωπικα τους οφελη και προβολη.

Ανώνυμος είπε...

nai auto na les aloimono se autous pou den ekanan pote tipota stin zoi tous kai empenan se oles tis theseis tis dimosies apo to parathiro gia na < prosferoun >. alloi xrisimopoioun to podosfairo gia na anadixthoun kapou. alla toso mania gia tin karekla re paidi mou! ti na egine tosa xronia mallon kai den theloun na figoun?
krima omos pou tous xalasane tin magioneza kapoioi kai ola tha bgoun stin fora pia.

Ανώνυμος είπε...

μηδεν προ του τελους μακαριζε.
ο ΜΠΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που γράφει σε όλα τα blog ότι ο Λαδάς και ο Πίπης είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν πρέπει να βλέπει πολύ Μπρους Γουίλις. Ώπα ρε φίλε σιγά τους κολοσσσούς φοβηθήκαμε τις μεγάλες ικανότητες που έχουν.....