Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Εξαιρετική εκδήλωση χορευτικών στο Ευηνοχώρι

Από το   ''evinochori.gr''   μεταφέρουμε αυτούσια την κάτωθι ανακοίνωση : 
''  Μια απ' τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στον νομό μας υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Αιτωλ/νίας , θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο χωριό μας.
Πρόκειται για την ετήσια Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων απ' όλο τον νομό που διοργανώνεται απ' την Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Αιτωλ/νίας .
Σ' αυτήν την διοργάνωση θα συμμετέχουν χορευτικά του νομού μας και φυσικά το χωριό μας , εκτός απ' την διοργάνωση θα αντιπροσωπευθεί και απ' το Χορευτικό Τμήμα Ευηνοχωρίου.
Η διοργάνωση γίνεται με την συνεργασία της ΝΕΛΕ και των Λαογραφικών - Πολιτιστικών Συλλόγων Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ και ¨ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ¨ και με την ευγενική χορηγία της ¨ΤΕΡΝΑ ενεργειακή¨.
Οι δυό Λαογραφικοί Σύλλογοι του χωριού μας ήδη δίνουν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου αυτή η μεγάλη εκδήλωση να έχει απόλυτη επιτυχία , προβάλλοντας έτσι το χωριό μας σε όλες τις γωνιές του νομού μας , αλλά δίνοντας και την ευκαιρία στους συγχωριανούς μας να απολαύσουν την παράδοση του τόπου μας μέσα από τοπικούς παραδοσιακούς χορούς που θα συνοδεύονται από ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.
Όλοι οι συγχωριανοί μας πρέπει να τιμήσουν αυτή την εκδήλωση με την παρουσία τους και το ζεστό τους χειροκρότημα , επικροτώντας έτσι μια ακόμη προσπάθεια των συλλόγων του χωριού μας για την προβολή και διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας.
Να είμαστε όλοι εκεί.... ''

σσ. IeraPolis : Σημαντική η εκδήλωση αυτή για τα πολιτιστικά δεδομένα του δήμου μας και η  παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει και τους διοργανωτές αλλά και την προσπάθεια ώστε ανάλογες τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται θεσμός και σε ευρύτερη -πέραν του Νομού μας - κλίμακα. Ημερομηνία της διοργάνωσης  δεν είδαμε όμως  και περιμένουμε από το  εν λόγω site  να μας ενημερώσει. 
υ.γ.Κατόπιν ενημέρωσης η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 1η Αυγούστου 8μμ στη νέα πλατεία Ευηνοχωρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ.
ΞΕΠΕΣΜΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ierapolis να σε δώ με τον αναγνωστόπουλο θέλω
θαναι η απόλυτη κωλοτούμπα. μεγαλύτερη και από αυτή του κατσούλη.
θα τους κουφάνεις όλους.
τι είναι αυτά που γράφεις ρε και εξυμνείς το μποχώρι. εδώ μαλάκες μένουν;

Π.Δ. είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ADMIN ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ.
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ.
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Π.Δ.