Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου Ν. Μουρκούση

Νίκος Μουρκούσης
Υπόψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Ι.Π. Μεσολογγίου 6/9/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αυτόνομη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Θεοξένεια» στο Μεσολόγγι, ο μεσολογγίτης γιατρός και πρώην αντινομάρχης Νίκος Μουρκούσης.
Ο κ. Μουρκούσης παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού του και την Διακήρυξη, με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να πολιτευθεί σαν υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου-Αιτωλικού και Οινιαδών, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων.
Ο συνδυασμός «Το μέλλον είναι τώρα», στη διακήρυξή του καλεί όλους τους δημοτικούς σχηματισμούς και τους πολιτικούς φορείς, εφόσον συμφωνήσουν με το πρόγραμμα που θα προταθεί, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Ταυτόχρονα ο κ. Μουρκούσης κάλεσε όλους τους δημότες του νέου δήμου Μεσολογγίου να δημιουργήσουν ένα πλειοψηφικό ρεύμα μαζί του, που θα αλλάξει το «γκρίζο τοπίο» που δημιουργούν τα αθηναϊκά ΜΜΕ και η κρίση των πολιτικών και της πολιτικής, ώστε να πάει ο τόπος μπροστά και να επιτευχθεί οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη και ευημερία των κατοίκων του.
Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση των ονομάτων του «κορμού» του ψηφοδελτίου του, ενώ πρωτοποριακό για τα τοπικά δεδομένα ήταν το γεγονός της ζωντανής μετάδοσης μέσω Ίντερνετ της συνέντευξης αλλά και της απάντησης σε ερωτήματα πολιτών που στάλθηκαν εκείνη την στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο κ. Μουρκούσης κάλεσε δημόσια τους συνυποψηφίους του να συμφωνήσουν σε ένα νέο τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, χωρίς αφισσορύπανση και χωρίς προκηρύξεις που ρυπαίνουν τις πόλεις και τα χωριά, αλλά με δημόσιο διάλογο, χρήση του διαδικτύου και άμεση δημοκρατία.
Το σχετικό βίντεο της συνέντευξης θα αναρτηθεί μέχρι το τέλος της ημέρας στην διαδικτυακή υπηρεσία YouTube στο κανάλι http://www.youtube.com/user/NikosMourkousis, μέσω του οποίου οποιοσδήποτε μπορεί να το παρακολουθήσει.

Εκ του Γραφείου Τύπου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος καιροσκόπος του σύγχρονου πολιτικού βίου στην περιοχή μας μετά τον κολλητό του Αναγνωστόπουλο. Και κυκλοθυμικός...

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑ.....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Δ Ε Ν Τ Ο Υ Σ Θ Ε Λ Ε Ι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ , ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ...
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥΣ???
ΠΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΪΔΟΠΤΣΕΣ ΒΡΕΕΕΕ....
ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑΑΑΑΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε μας λες και ποιος είσαι 5:48 να ξέρουμε από πού πηγάζει αυτή η βαθυστόχαστη ...κριτική; Αϊ, και σας περιλάβει ο Γάιδαρος με τον Μπρούμα, τότε να δούμε ποια κλινική θα σας χωρέσει όλους, μινάρες!!