Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ

Για να δουν πώς μοιάζει το εσωτερικό μιας φωλιάς μυρμηγκιών, μια ομάδα ερευνητών έριξε τσιμέντο για 3 συνεχόμενες μέρες σε μια εγκαταλειμμένη φωλιά. Χόρεσαν 10 τόνοι τσιμέντο!!!   Μετά από έναν μήνα ...άρχισαν οι ανασκαφές και χρειάσθηκαν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν εντυπωσιακότατο !!
Μια ολόκληρη ¨πόλη¨, με δρόμους, κατοικίες και εξαερισμό. Όλα δείχνουν σαν να ήταν σχεδιασμένα από αρχιτέκτονα. Αυτή η ''κολοσσιαία'' πόλη δημιουργήθηκε με την σκληρή εργασία ολόκληρης της κοινότητας των μυρμηγκιών , που αποδείχτηκε εξαιρετικά εκπαιδευμένη, πειθαρχημένη και προσηλωμένη στον σκοπό της.
Το κτίσμα καλύπτει 50 τετραγωνικά μέτρα και έχει 8 μέτρα βάθος. Για να χτιστεί, τα μυρμήγκια αναγκάσθηκαν να μετακινήσουν 40 τόνους γης. Απολαύστε το βίντεο και μετά σκεφτείτε εάν έχουμε να μάθουμε κάτι από τα μυρμήγκια. Ειδικά τώρα ..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΡΜΗΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΖΕΨΑΝΕ..

Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΔΕΙΛΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΜΕ. ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

H "Κάρτα του πολίτη"... ΣΟΣ. ΣΟΣ

Ο κ. Παπανδρέου είπε επί λέξει: Ότι τα δικαιώματα που θα επιτρέπουν μια αξιοπρεπή ζωή και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη, θα αποτυπώνονται στην (ηλεκτρονική) «Κάρτα Πολίτη» που θα αντικαταστήσει (μέχρι το 2011) τις αστυνομικές ταυτότητες. Επιπλέον, υπονόησε –εκβιαστικά– ότι από...αυτή την κάρτα θα εξαρτηθεί η ορθολογική διαχείριση και η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα επαναφέρουν την ευημερία στη χώρα.
Με άλλα λόγια μας είπε πως στο κοντινό μέλλον θα ισχύει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση(sic) και την Ελλάδα, το απάνθρωπο δόγμα: Αν έχεις Κάρτα είσαι Πολίτης. Δεν έχεις Κάρτα δεν είσαι τίποτα!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θέμα έχει δημιουργηθει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά από τις δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για την απαράδεκτη στάση ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ του Προέδρου της, Γιάννη Κωνσταντίνου επίλεκτου του ΓΑΠ "ελληνόφωνα'', ΠΟΥ κατέβασαν από την είσοδο της ΔΕΘ, τις σημαίες της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σύσσωμος ο πατριωτικός χώρος εδώ και τρεις εβδομάδες, προειδοποιούσε για το ποιόν του κ. Κωνσταντίνου και τις δηλώσεις του, ότι προσδιορίζεται ως "ευρωπαιος ελληνόφωνος αριστερος δικηγορος"! στη παρουσία του για το δηθεν μακεδονικο λεξικο!
Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι προσωπική επιλογή, του ίδιου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος από ότι φαίνεται θα χρεωθεί την πράξη του αυτή.
Φανταστείτε να εκλεγεί κανένας άλλος περιεργος ελληνοφων δημαρχος στην Θεσσαλονίκη, τι έχει να γίνει στην επόμενη ΔΕΘ.
Θα είναι διεθνής κανονικά η έκθεση, απλά θα λείπει εντελώς η ... Ελλάδα!

Δείτε video με το δυσάρεστο αυτό γεγονός όπως το περιγράφει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκπομπή της TV100 αμέσως μετά…

http://www.youtube.com/watch?v=KAKygrpundU

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

http://www.youtube.com/watch?v=g2w1uPfHeI0&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

Ελληνισμός και χριστιανισμός,
έννοιες και φιλοσοφίες αντίθετες και εχθρικές.

Σταματείστε τις γελειότητες.