Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Είπε το ΝΑΙ ο Παν. Κοντός ;

Θετική απάντηση  έδωσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο  προϊστάμενος της Γραμματείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - αναπλ. Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής Παναγιώτης Κοντός στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για την αποδοχή του χρίσματος υποψηφιότητας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 
Εφόσον  οι πληροφορίες μας είναι σωστές ο πήχης των δημοτικών ανεβαίνει σημαντικά και η μάχη ελπίζουμε να δοθεί με όρους διαφορετικούς απ' ότι είχαμε συνηθίσει έως τώρα,  εάν και εφόσον όλοι οι υποψήφιοι φροντίσουν να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικού πολιτισμού μακράν των πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί στο  απώτερο αλλά  και  το  πρόσφατο παρελθόν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ:
ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ (ΜΕ ΠΙΕΣΗ , ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ?) , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ?
ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ κ. ΚΟΝΤΟ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΝΤΡΕΙΑ Η ΝΥΦΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΑΥΤΉ Η ΕΜΟΝΗ ΤΗς Ν.Δ. ΣΤΟΝ Π. ΚΟΝΤΌ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; 2 ΜΗΝΕς ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ; ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.