Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Αντίδραση του Π. Κατσούλη στην παρέμβαση Τορουνίδη - Αναγνωστόπουλου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκείνο το ...ζαρκάδι απ το Ευηνοχώρι που ανακοίνωσε και στην ΑΙΧΜΗ πως έχει σοβαρές προτάσεις για υποψηφιότητα , ποιός θα τον ...πάρει?
βρε τι ψώνιο κουβαλάει ο άνθρωπος για προβολή του...
Ακοίνωσε στον Τύπο πως του ζητάνε να κατέβει υποψήφιος δημ. σύμβουλος και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι...
εμ , μαζεύουν ότι υπάρχει περίσσευμα μερικοί συνδιασμοί μπας και συμπληρώσουν...
πήρε στο λαιμό του το χωριό του με τις διασπαστικές του ενέργειες , έβαλε μπαρούτι και στον σύλλογο όπου ήταν και παραιτήθηκε , ε ας πάρει στον λαιμό του και όποιον συνδιασμό τον φιλοξενήσει...
ε ρε γέλιοοοοοοο με τα ψώνιααα....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΞ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ , ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ/ΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΧΩΡΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ "ΓΑΜΠΡΟ ΑΠ ΤΑ ΛΕΛΟΒΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΠ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΔΑ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΣ "ΑΡΠΑΞΕΙ" ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΜΠΟΧΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Ο "ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ" ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΛΑΔΑΣ , ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΚΟΥΕΙ , ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΡΟΖ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

πασοκ.... πέστο κι άστο.-

Ανώνυμος είπε...

και για να ακριβολογουμε λαδα πεστον και αστον . παντα τις ιδιες μεθοδους χρησιμοποιουσε προκειμενου να πετυχει τους σκοπους του. ο μεγαλος γοης που κανονικα οπου τον βλεπουν οι γυναικες πρεπει να τον φτυνουν,γιατι μετα λογια τους τις εχει ξεφτελισει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΩΜΠΟΧΩΡΙΤΕΣ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΠΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΥΝΕ ΚΙ ΕΔΕΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ.
ΕΜ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΟ?
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΧΑΘΗΚΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Τα δελτία τύπου και τα άρθρα που κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ το 2005 και το 2006 πριν ερωτευθεί τον Σώκο, γιατί δεν τα δημοσιεύετε;

Γιατί κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε αλλά δεν γίνεται!