Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο εορτασμός του ΟΧΙ στο Μεσολόγγι

 ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ. Αναγνωστόπουλος: «Πρωταγωνιστής στον αγώνα για οικονομική ανάκαμψη η Τ.Α»
Με λαμπρότητα ο εορτασμός του ΟΧΙ στο Μεσολόγγι
«Η 28η Οκτωβρίου συμβολίζει την αντίσταση του ελληνικού λαού στον ιταλικό και γερμανικό φασισμό. Με ομοψυχία και ενότητα ο ελληνικός λαός τότε αντιμετώπισε την φασιστική κατοχή.
Σήμερα ο ελληνικός λαός αντιστέκεται στον παγκόσμιο οικονομικό φασισμό. Πιστεύω ότι και σήμερα ο ελληνικός λαός με ενότητα θα αντιμετωπίσει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.Παράλληλα εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στη μαθητιώσα νεολαία και τα στρατευμένα νιάτα μας για την παρουσία τους στην παρέλαση.» δήλωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής παρέλασης     στο Μεσολόγγι για τον εορτασμό της επετείου του «ΟΧΙ».
Νωρίτερα ο δήμαρχος Μεσολογγίου παρέστη στη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο.Την κυβέρνηση, τέλος, στις εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τάσος Αποστολόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: