Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τους πλήρωσαν ακόμη και τα παράβολα. Κουτσοί - στραβοί στον ΑηΠαντελεήμονα

Ακόμη και τα παράβολα συμμετοχής στις εκλογές πλήρωσαν υποψήφιοι δήμαρχοι προκειμένου να εξασφαλίσουν τη καταφατική απάντηση υποψηφίων συμβούλων, ιδίως γυναικών, στα ψηφοδέλτιά τους. Σε περιοχές όπου υπήρχε μεγάλη ζήτηση αλλά σοβαρή δυστοκία στην εξεύρεση ατόμων ανεξαρτήτως ποιότητας, προσόντων, ικανοτήτων κλπ,  η αγωνία για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων ήταν έντονη και η διαπραγμάτευση ανέβασε πολύ το κοστολόγιο συμμετοχής. Έτσι λοιπόν, όχι μόνο τα παράβολα αλλά και το έντυπο διαφημιστικό υλικό πλήρωσαν  - ή ...ΘΑ περάσουν να πληρώσουν μετά τις εκλογές - κάποιοι αγωνιούντες, εν δυνάμει δήμαρχοι.
Το πρόβλημα  φυσικά είναι ότι προκειμένου να κερδίσουν τις -πρόσκαιρες- εντυπώσεις  με την παρουσίαση μεγάλου αριθμού υποψηφίων συμβούλων, κυριολεκτικά  έταξαν  ''γη και ύδωρ''  στους περιφερόμενους  από συνδυασμό σε συνδυασμό και από καφενείο σε καφενείο καιροσκόπους, συλλέγοντας έτσι στα ψηφοδέλτια ότι διαθέσιμο κυκλοφορούσε στη πιάτσα.
Έχουμε γίνει αποδέκτες απίθανων ιστοριών για άτομα τα οποία  ενώ είναι  περίγελως στα χωριά τους, μας τα παρουσιάζουν ως το απαύγασμα της ηθικής, της εντιμότητας και της ακεραιότητας  χαρακτήρα. Ένα μάλιστα προβεβλημένο από τα πρώτα ονόματα σε γειτονικό δήμο, είχε συλληφθεί να κλέβει γυναικεία εσώρουχα από μπουγάδα!! Τέτοια υποκείμενα  φιγουράρουν στις λίστες. Ευτυχώς που είμαστε μκρές κοινωνίες και γνωριζόμαστε μεταξύ μας και  κυκλοφορούν τα νέα γρήγορα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έίναι αλήθεια ότι κάποια γυναίκα στο Αιτωλικό συντρόφια της έκαναν "αλλαγή πορείας" και όταν διάβασε ότι είναι υποψήφια, της έφυγαν τα μαλλιά;

Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ αν και έχει αλλάξει πολλές φορές των χρώμα των ρούχων του , τακτική δεν αλλάζει!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ? ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ,,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ,,

Ανώνυμος είπε...

εμεις να δεις γουλι μειναμε με κατι ονοματα που διαβασαμε στους συνδυασμους που παραμενουν στην ιδια πορεια