Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη τύπου Αριστερής Παρέμβασης

Το ψηφοδέλτιο για το νομό Αχαΐας, παρουσίασαν μέλη του συνδυασμού «Αριστερή Παρέμβαση: Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα», σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 14/10, στην ΕΣΗΕΠΗΝ.
Ο Κώστας Αλέξης, μέλος της Επιτροπής Τύπου της «Αριστερής Παρέμβασης», υπογράμμισε ότι στις επικείμενες αυτοδιοκητικές εκλογές, πρέπει να καταδειχτεί η πιο βαθιά καταδίκη του Μνημονίου, του «Καλλικράτη», του ΔΝΤ, της ΕΕ και της κυβερνητικής πολιτικής. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η «Αριστερή Παρέμβαση», επιδιώκει την ελπιδοφόρα διέξοδο για τους εργαζόμενους και το λαό, την πιο ελπιδοφόρα διέξοδο για να φύγουν από τη χώρα οι πολιτικές της Τρόικας και να απεγκλωβιστεί ο λαός από το ευρώ και την ΕΕ. Ο κ. Αλέξης τόνισε ότι η ψήφος στην «Αριστερή Παρέμβαση», αποτελεί παρακαταθήκη ώστε το λαϊκό κίνημα να δώσει τις μάχες του από καλύτερες θέσεις.

βιντεο :  Link: http://www.attacktv.gr/Pages/viewVideoArticle.aspx?FilterField1=Locality&FilterValue1=%CE%A4%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC&ID=12584

Δεν υπάρχουν σχόλια: