Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΦΩΤΟ ΛΕ.ΜΕ.




Ιδρύθηκε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΦΩΤΟ ΛΕ.ΜΕ» και έδρα το Μεσολόγγι, στο  Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρo.
Οι σκοποί της Εταιρείας είναι καθαρά καλλιτεχνικοί - πολιτιστικοί, μορφωτικοί και εκπαιδευτικοί με κύριο χαρακτηριστικό την διάδοση και καλλιέργεια της τέχνης της φωτογραφίας και την κοινοποίηση και προβολή αυτής σε ευρύτερο κοινό.
Η πραγματοποίηση των σκοπών της εταιρείας θα επιδιώκεται:
A. Με τη συμμετοχή των εταίρων και των φίλων της Εταιρείας σε διαλέξεις, ελεύθερες συζητήσεις με θέμα την φωτογραφία, εκθέσεις φωτογραφίας και γενικά σε καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και μορφωτικές εκδηλώσεις που αφορούν την φωτογραφία.
Β. Με την συνεργασία με ερασιτεχνικά εργαστήρια φωτογραφίας.
Γ. Με την πρόσκληση προσωπικοτήτων που διακρίνονται γενικά στην τέχνη για διαλέξεις και συζητήσεις.
Δ. Με την δημιουργία χώρου που θα περιλαμβάνει βιβλιοθήκη, φωτογραφικό αρχείο, με υποδομές για διαλέξεις και εκθέσεις.
Ε. Με την οργάνωση και πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη διδασκαλία τεχνικών φωτογραφικών θεμάτων, μεταξύ των εταίρων ή από τρίτους προς τα εταίροι, όσο και από τα εταίροι προς τρίτους στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς και συμμετοχής.
ΣΤ. Με την οργάνωση και πραγματοποίηση συνεδρίων, σεμιναρίων, εκθέσεων φωτογραφίας, διαγωνισμών, έκδοση λευκωμάτων εταίρων και φίλων της Εταιρείας, καθώς και με την συνεργασία με άλλες ομάδες και φορείς που ασχολούνται με την φωτογραφία.


σσ. Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους της τέχνης της φωτογραφίας ...μοναδικές απεικονίσεις, καταπληκτικά κάδρα, μακρινά ζουμ, γοητευτικά πορτρέτα, μαγευτικά φλουταρίσματα,  καλλιτεχνικά κροπαρίσματα, απίθανες πανοραμικές, εξεζητημένες επεξεργασίες, σε σπάνια τοπία και με υπέροχη συντροφιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: