Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Παν. Κατσούλη


  
Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο ο υποψ. δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης με μεγάλη συμμετοχή κόσμου από όλο το διευρυμένο δήμο. Την εκδήλωση προλόγισε ο τ. δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος του ''Διαζώματος'' κ. Σταύρος Μπένος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ήθος, την εργατικότητα, τις γνώσεις και τις ικανότητες του υποψηφίου. ''Συμβολίζει τη χαμένη αγνότητα  της πολιτικής και το καινοτόμο πνεύμα που χρειάζεται ο Καλλικράτης'' ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακολούθως ο Π. Κατσούλης αναφέρθηκε στο σχέδιό του μιλώντας για ''επαναθεμελίωση'' του νέου δήμου και καινοτομίες όπως οι ''δείκτες ποιότητας'' και η ''ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών''. 'Εδωσε δε το πολιτικό του στίγμα λέγοντας ότι ''είμαστε καθαροί και ικανοί'' για  να αλλάξουμε την πορεία του τόπου μας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α!! ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΜΠΕΝΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ; Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΨΕΙ. ΚΚΕ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ - ΔΗΚΚΙ - ΠΑ.ΣΟΚ. ΚΑΙ ΣΙΩΚΟ (ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ). ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΣΙΩΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ . Α!!! ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΨΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΄ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ...
ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Τ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ...ΠΑΡΑΤΑΞΗ (!!!)
ΜΑ ΚΑΛΑ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΥΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ....
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

11.55 Άν μάθεις πως λένε τον Νομάρχη τον κ. Θύμιο ΣΩΚΟ ευχαρίστως να σε ξαναδιαβάσουμε....

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ακριβώς 120 άτομα. Όσον αφορά την "χαμένη αγνότητα της πολιτικής" σύντροφε Σταύρο άς το κρίνουμε εμείς που ίσως κάτι να ξέρουμε καλύτερα.

Ένας από τους άπειρους φίλους με περίσευμα...αφέλειας

Ανώνυμος είπε...

ανθρωπος της πολιτικης κωλοτουμπας που χρησιμοποιουσε την νομαρχια για να κανει πολιτικη για τον εαυτο του εκανε το ιδιο και με τον μπενο κολωντας πανω του και κανοντας τεμεναδες στο διαζωμα την εταιρεια που ηγειται ο μπενος για τα αρχαια θεατρα..

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε πως κάποιος δεν τον ξέρει,δεν ξέρει το βίο και την πολιτεία του και βλέπει τη δεύτερη απο αριστερά επάνω φωτογραφία του...πως λέτε πως θα αντιδράσει; όπως όλοι μας όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο...φαντασθείτε τον των Βαγιώνε...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι φωτό αλλά να μας δείξει και εκείνες στις οποίες συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούσε η πόλη.
Δεν τον άφηνε ο Σώκος!!!
Φωτό μόνο από παρουσιάσεις βιβλίων και δεξιώσεις δεκαχίλιαρα του Μπένου που τα πλήρωνε η Αυτοδιοίκηση, δηλαδή εμείς.

Ανώνυμος είπε...

NAI NAI, TH XAMENH AGNOTHTA THA TH BROYN O NEKROTHAFTHS KAI O MANABHS.