Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Σήκωσε το γάντι Κατσούλη ο Αναγνωστόπουλος. Απάντηση στο οικείο ύφος

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατέρρευσε η προπαγάνδα του «Σωτήρα!!!» του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι
«Η ενόχληση του κ. Κατσούλη για την επίσημη πρόσκληση και συμμετοχή του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου στη συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (Τετάρτη 13/10), είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού κατέρρευσε η ύπουλη προπαγάνδα του, ότι τάχατες είναι, ο «εντεταλμένος άνωθεν σωτήρας!!!» της δημοκρατικής παράταξης του δήμου μας.
Το ύφος της ενόχλησης δείχνει, τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο «μουσαφίρης» της δημοκρατικής παράταξης, εξαιτίας της καθημερινής απόρριψης που εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας.
Προκαλεί γέλωτα στην κοινωνία, η εικόνα του περιφερόμενου από κόμμα σε κόμμα του δημοκρατικού χώρου κ. Κατσούλη, διαφημίζοντας τα «μαντζούνια» που διαθέτει για τη «γιατρειά» τους.
Με πεζοδρομιακές εκφράσεις ο κ. Κατσούλης προσπαθεί να αντιπαρέλθει, τη διαχρονική προσήλωση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στις αρχές του ΠΑΣΟΚ. Μια προσήλωση που αναγνωρίζεται απ’ όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος και κυρίως, των φίλων και των μελών του.
Την πρώτη απάντηση από την τοπική κοινωνία του νέου δήμου, ο κ. Κατσούλης την έχει ήδη εισπράξει και την τελευταία και την πλέον αποστομωτική θα την εισπράξει την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη.» είναι το σχόλιο του γραφείου τύπου του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία», στην ανακοίνωση του κ. Κατσούλη, για την παρουσία του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου σε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, ύστερα από πρόσκληση που του απευθύνθηκε.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ase re anagnostopoyle..mporei na exeis dikio gia katsoyli alla xeftilises tin poli..oyst kai esy kai aytos

Ανώνυμος είπε...

το πασοκ θα επρεπε να ειχε διαγραψει προ πολλου τον αναγνωστοπουλο γιατι με τα λογια και με τις πραξεις του ντροπιαζει οχι μονο αυτο αλλα και ολοκληρο το πολιτικο κοσμο

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχει διαγράψει τον εαυτό του. Μας φούνταρε και επιμένει. ΠΑΣΟΚ των Κατσούληδων Και των Αναγνωστόπουλων !!!!!μη παίρνεται φόρα οι της ΝΔ , τα ίδια καλά κι εσείς , αλλά κι εμείς του Συνασπισμού που αποτελέσαμε την ελπίδα για λίγο (τόσο αντέξαμε).
Αφήστε τα παιδιά , όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο και πιο μόνοι νιώθουμε και το χειρότερο μου φαίνεται κάθε τετραετία όλο και πιο μόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Αναγνωστόπουλε καλά του τα λες.
Τι νομίζουν ότι εμείς δεν ξέρουμε πιοις είναι ΠΑΣΟΚ;
Μήπως νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει τις πολιτικές κολοτούμπες του ΚΑΤΣΟΥΛΗ ο οποίος νομίζει ότι οι ψηοφφόροι είναι αρνιά για να τους σέρνεις από δω και από κει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

όσον αναφορά τον κ.Μουρκούση φαίνεται ότι θεώρησε την κα Τσαμαδιά ικανότερη από τον εαυτό του , γι αυτό και παραιτήθηκε προκειμένου να γίνει αυτή δημ σύμβουλος και να τον αντιπροσωπεύει.Τώρα γιατί έρχεται να ζητήσει την ψήφο μας όταν την προηγούμενη περίοδο δεν είχε το θάρρος να παραμείνει δημ. σύμβουλος και να υπεραπιστεί τις ιδέες του?

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο λαδόγιαννος:
"Το ύφος της ενόχλησης δείχνει, τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο «μουσαφίρης» της δημοκρατικής παράταξης, εξαιτίας της καθημερινής απόρριψης που εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας."

Αυτός δηλαδή, είναι αποδεκτός από τον κόσμο του Μεσολογγίου; (Χα!χα!χα!)
Ή μήπως από το πασοκ;

Ε! ρε κλωτσιές που θέλει!!!

Και θα τις αρπάξει μετά την ήττα του στις εκλογές αυτές.

Ανώνυμος είπε...

οι κλωτσιες θα ειναι απο τους μαναβιδες χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ , ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΜΕΡΙΑ (ΣΠΥΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) ΕΧΕΙ ...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΑΨΕΙ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ: ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ!!!
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια ειναι αληθεια το οτι ο τοπικος γραμματεας γλειφει εκει που εφτυνε? αν ναι να παει να κρυφτει αυτος και ολο του το σοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα στο "όπου φυσάει ο άνεμος" και στο "ό,τι αρπάξουμε" τι να διαλέξω. Λέω να μείνω σπιτάκι μου γιατί το μ'σολογγάκι μ' έχει πάρει μεγάλη κατρακύλα. Και γι'αυτό δεν φταίνε ούτε οι λαδάδες, ούτε οι γιατροί ούτε οι αεριτζήδες, ούτε οι τραινάκηδες. Φταίμε όλοι μας που τους ανεχόμαστε. Δυστυχώς, ντρέπομαι για την πόλη μου και τους πολίτες της, περισσότερο απ' ότι για τους πολιτικούς της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΧΩΡΙ (ΝΑΙ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ.
ΝΑΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΛΕΤΕ?
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΙΧΟΝΙΕΣ , ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παίδες πολύ προχωρημένους σας βρίσκω. τώρα που σιγουρέψατε τον αναγνωστόπουλο για δήμαρχο βρίστε τον αλύπητα για να ξεθυμάνετε. και στις 7 ψηφίστε τον. ωραία κερκίδα είμαστε ε;

Ανώνυμος είπε...

υποψιάζομαι ότι ετοιμάζεται η μεγαλύτερη κωλοτούμπα της τετραετίας και μιλάω για τον γραμματέα. αμα συνταχθεί άμεσα ή έμμεσα με τον λαδόγιαννο θα έχει ξεπέσει τόσο πολύ στα μάτια μας, θα ξεφτιλιστεί και θα ακυρώσει το όποιο πολιτικό μέλλον πιστεύει ότι έχει. και να μου το θυμηθείτε ότι θα έχει την τύχη του τέγα που δεν θα βγει περιφερειακός σύμβουλος.
κάποτε πρέπει να μπει τέλος στα παρασκήνια. οι τρεις γιάννηδες ειναι επιζήμιοι για την πόλη.