Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Μποϋκοτάζ στις μεγάλες αδερφές του βενζινοκαρτέλ

ΒΕΝΖΙΝΗ...... Τ Ε Λ Ο Σ
Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα   αυτό σε φίλους σας διότι αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των   εταιρειών πετρελαίου.
Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!
θέλετε να κατεβούν οι τιμές? Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.
Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή που  μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.
Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ'   αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε   για πολύ αυτή την τακτική.
Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία  σ' εμάς παρά σ' αυτές.
Όμως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την   ακολουθούσαμε με συνέπεια.
Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει   ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη (58,9 λεπτά το   λίτρο).
Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί   που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης   πρέπει να αντιδράσουμε.
Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να   χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να   αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.
Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία   στην αγορά βενζίνης.
Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.
Ιδού μια πρόταση:
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (SHELL  και ΒΡ).
Ξεκινάμε από τα μεγάλα ψάρια της πετρελαϊκής αγοράς. Αν τα   φοβίσουμε, τα μικρότερα θα ακολουθήσουν τρέεχοντας.
Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της.   Τα έξοδά τους τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.
Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις   ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να   εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.
Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.
Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000   άτομα κ.ο.κ.
Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.
Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.
Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα   αυτό σε γνωστούς και φίλους ιδίως σε όσους φίλους - γνωστούς έχετε   σε άλλες χώρες. Καιρός να ενωθούμε. Αρκετά κάνουν όλοι τους σε βάρος  μας. Τώρα έχουμε όπλο συννενόησης το I N T E R N E T ! ! !

υγ. Τώρα που θα γίνουμε Βενετία από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, θα δώσουμε τη χαριστική βολή στις εταιρίες πετρελαιοειδών, κυκλοφορώντας αποκλειστικά με γαΐτες. Θα ανέβουν βέβαια οι τιμές στα σταλίκια και στις γκέγκιες αλλά θα αντισταθμιστούν από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ...γαϊτιέρηδων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Εθνικιστικό δηλητήριο» χαρακτηρίζει η ηγεσία του ΚΚΕ την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εναντίον του νόμου της Ιθαγένειας: Νόμος της κατοχικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων που καταργεί το ίδιο το εθνικό αστικό Σύνταγμα!!!
Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Ρ» είναι αποκαλυπτικό!!!
Εδώ είμαστε κατεχόμενη χώρα συνολικά (οικονομικά, ιδεολογικά, πολιτικά, αλλά και από τις εισαγόμενες αλλοδαπές εισβολές) και το ΚΚΕ τα παλιά «εθνικο-απελευθερωτικά» τα έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων και μιλάει για «ρατσιστικά» και «εθνικιστικά δηλητήρια» όπως ακριβώς η Νέα Τάξη, το καθεστώς και οι επιδοτούμενες οργανώσεις…
Η ηγεσία του ΚΚΕ επιχειρεί, για να καλύψει αυτήν την ταύτισή της με το καθεστώς της Νέας Τάξης και τα κυβερνητικά της ανδρείκελα, να θολώσει τα νερά, ισχυριζόμενη ότι αυτή η απόφαση του ΣτΕ εκφράζει τις καθεστωτικές δυνάμεις!!!
Ποιες αλήθεια καθεστωτικές δυνάμεις εκφράζει; Μήπως η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα, καθώς και τα ΜΜΕ δεν στηρίζουν χρόνια και χρόνια την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρα μας και δεν στήριξαν το νόμο περί «ιθαγένειας;
Ή μήπως είναι «δυνάμεις του καθεστώτος» οι προβοκατόρικες τσόντες τύπου Καρατζαφέρη που δημαγωγούν, για «άλλοθι», κατά των λαθρομεταναστών, αλλά στηρίζουν υστερικά το καθεστώς και τα κυβερνητικά του ανδρείκελα;
Αλάθευτο κριτήριο είναι το Συγκρότημα Λαμπράκη και οι βιομηχανίες προπαγάνδας της Νέας Τάξης: Το σύνολο των ΜΜΕ.
Το Συγκρότημα, λοιπόν του Λαμπράκη, πρώτο στιγμάτισε την απόφαση του ΣτΕ.
Η Ηγεσία του ΚΚΕ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ πλήρως με το Συγκρότημα το οποίο αποτελεί την ιδεολογική και πολιτική πρωτοπορία του συστήματος, τον πλέον ιστορικό και καλοδουλεμένο προπαγανδιστικό μηχανισμό του καθεστώτος.
Εκτός και αν τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση και ειδικά το Λαμπρακιστάν είναι αυτά που προωθούν σήμερα την «πρόοδο», κόντρα στην «αντιδραστική» ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ελληνικού λαού και κάποιων «εθνικών» θυλάκων» του εθνικού κράτους που δεν έχουν αλωθεί ακόμα ολοκληρωτικά: ΣτΕ κ.λπ…
Γιατί η ηγεσία του ΚΚΕ δεν ζητάει ένα δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο ελληνικός λαός;
Γιατί δεν θέτει το ζήτημα στην εργατική τάξη που έχει ξεκληριστεί από το νεοταξικό στρατήγημα της αλλοδαπής εισβολής;
ΓΙΑΤΙ μιλούν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες ερήμην του λαού;
Απλούστατα: Αν θέσουν το ζήτημα της Ιθαγένειας στον ελληνικό λαό αυτός θα τους μαυρίσει τελεσίδικα ΟΛΟΥΣ…