Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Μόνιμο το ικρίωμα της κεντρικής πλατείας

Έχει καταντήσει μόνιμο ...αξεσουάρ της κεντρικής πλατείας η ''πρόχειρη''  ξύλινη εξέδρα των προεκλογικών ομιλιών και κάθε λογής μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, μπροστά από τη  λέσχη αξιωματικών.  Ένα απαίσιο κατασκεύασμα, ενδεικτικό της αισθητικής και της προχειρότητας που αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες την  ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας. Θα νομίζει κανείς ότι  γίνονται απαγχονισμοί σε δημόσια  θέα  βλέποντάς το. Ένα έκτρωμα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, το οποίο χρησιμεύει πλέον για χορευτικές εκδηλώσεις των γνωστών ...συμπαθών μειονοτικών ομάδων. Πέρασαν οι εκλογές, πότε σκοπεύουν να το ξηλώσουν;
(Να μια ιδέα, επειδή  για κάθε τι που ''γκρινιάζουμε'' έχουμε και μια πρόταση)
Είχαμε γράψει και παλιότερα ότι, αφού γίνονται συνεχώς εκδηλώσεις στη κεντρική πλατεία και εφόσον υφίσταται ανάγκη ύπαρξης μιας τέτοιας εξέδρας, αντί κάθε τόσο να στήνεται και να ξηλώνεται εξ αρχής, ας γίνει μια μόνιμη καλαίσθητη σκεπαστή εξέδρα, όπως έχει η πλατεία της Κέρκυρας στην οποία γίνονται μουσικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, η οποία να αποτελεί κόσμημα δίπλα στο συντριβάνι. Διαφορετικά, το κατασκεύασμα αυτό θα πρέπει να  στήνεται βράδυ και να ξηλώνεται το επόμενο πρωί μετά την κάθε εκδήλωση  και να μην παραμένει σε δημόσια θέα, υποβαθμίζοντας όλη την πλατεία. Αρκετά με αυτή τη μόνιμη κακογουστιά σε όλα τα επίπεδα.  Κρίμα και η ανάπλαση  της πλατείας δηλαδή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κρατάνε για να κρεμάσει σε δημόσια θέα ο νέος δήμαρχος τους διεφθαρμένους της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Υ.Γ.
Σας λύθηκε προφανώς η απορία γιατί την έκανε ο Πουλής, ο Σπανός, ο Κυτάγιας κλπ...κάτι ήξεραν παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΔΙ , ΞΥΔΙ...
ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΝΕΨΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ;;; ΕΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΚΟΠΙΣΕΩΝ. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.