Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Γ. Παπαναστασίου: ''εμπιστευόμαστε τους πολίτες και προχωράμε…''

Δελτίο Τύπου
  Mε αφορμή το τέλος της προεκλογικής περιόδου και ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του β’ γύρου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε:
 «Πριν δύο μήνες, περίπου, ξεκίνησε το καράβι της ελπίδας για μια νέα εποχή, για μια δημοκρατική κοινωνική και πολιτική επανάσταση, στην Δυτική Ελλάδα. Στο διάστημα αυτό, δώσαμε έναν δύσκολο αλλά πολύ όμορφο και γεμάτο συναισθήματα, προεκλογικό αγώνα. 
 Mιλήσαμε με τους πολίτες και πιστεύω, ότι τους δώσαμε να καταλάβουν ότι μπορούμε, εμείς που ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ, να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Να ξεπεράσουμε την υπανάπτυξη, εφόσον στηριχτούμε ο ένας στον άλλο και ξεφύγουμε από την μίζερη λογική της κομματικής υποταγής και τους μικροτοπισμούς. 
 Διδαχτήκαμε και πολλά, όμως. Γίναμε σοφότεροι και πολύ πιο έτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα στην δύσκολη εποχή που είναι μπροστά μας. Σήμερα, οι πολίτες επιλέγουν. Θέλουν έναν περιφερειάρχη που απλά θα μεταφέρει τις άνωθεν εντολές στη κοινωνία και θα διαχειρίζεται την υπάρχουσα φτώχια ή έναν περιφερειάρχη που θα διεκδικήσει με πάθος, θα συγκρουστεί με τις κατεστημένες νοοτροπίες και θα βγει δυναμικά στην Ευρώπη για να φέρει νέους πόρους, επενδύσεις και νέα προοπτική; 
 Την απάντηση θα δώσουν οι ίδιοι, οι πολίτες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας. Τους εμπιστευόμαστε και προχωράμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: